Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Na és végül mégegy Nissan Skyline HKS R32 GT-R
Tetszik az az átlátszó motorháztetõ.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nissan Skyline Nismo R34 GT-R

Ford Sierra

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nissan Skyline HKS R32 GT-R

Corvette C5 Couope

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Kis csinik. fõleg a skyline. <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

streeter

Nissan Silvia

modellmaker
1/48 Hasegawa Ju-87 Stuka B-2

modellmaker

89
A sárga rész is matrica?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Glpetyus
<#gonosz1>

aham köszi hát valószínõleg az lesz eggyenlõre akkor és talán késõbb veszek vmi komolyabbat majd meglátom hogy lehet vele szétbarmolni az elsõ makettemmet 😄
ez egyébként terv szerint kb jövõ hónap 8.a körül kezdõdne feltéve h lesz akkorra ilyen makett
ha meglesz és jutok vmire vele majd teszek fel képeket
LSL
Hát tudom, hogy már nem téma, de lekötöttek a vizsgák.
itt az én elsõ makettem. Alpha Jet 1/144. Én se festettem, mivel nem volt mivel(csak ragasztót, meg a makettet vettem meg) de a matrica sokat dob rajta.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Seaweed
De ezekrol is van sok szep cikkben a FAQ-ban emlites, es sokminden megtudhato onnan! Ajanlom ha erdekel a makettezes toltsd le batran mind!
Seaweed
Igen elsopisztolynak az megfelel!
Seaweed
Levegopalackrol is uzemeltethetoek..de annak megvan a nagy hatranya hogynagyon draga /makett koltsege es nem is tud folyamatosan biztositani ugyanakkora nyomast (mint a szodaspatron..lehul aztan fel kell melegiteni vagy varni mig felmelegszik...es ez festes kozben nem epp jo lepes!...
Kompresszort 20-30K ert kapsz hazi gyartasut (van ezek kozt is kivalo...van aki ezzel foglalkozik es nagyon kulturalt cuccokat epit)...gyarit 40-50K-tol kapsz ...de 100-200Kert is van ...nah ezek mar profi cuccok es gondolom remisztoen dragak is neked igy kezdesnek!
modellmaker
Van hozzá palack. MItha légfrissítõ lenne. 😄

modellmaker
De kezdésnek amit a legelsõ linkben mutattál az tökéletes. Egy idõ után, ha komolyan foglalkozni fogsz vele (mármint ezzel a hobbival) úgyis ráérzel hogy mikor fog neked egy félprofi vagy akár egy komolyabb pisztoly kelleni.

de amúgy ezek meg csak kopresszorról mennek nem? azt eggyenlõre nem akarnék venni mert hát az se olcsó
Seaweed
10K-ert nem nagyon kapsz jo szorpisztolyt..max hasznaltan aprohirdetesben!

20Kert mar a legtobb szakuzletben kapni ilyen Letermann pisztolyokat! Van nekem is 2 db belole, kezdesnek jok nagyon, de ezekhez mar minimum dukal egy kompresszor!
Hát az a baj h jelen pillanatban ezek az adatok sokat nem mondanak nekem 😄
kb 10k környékén mit tudnál mondan ami jó? és hol lehet ezeket beszerezni?
Seaweed
Ez nem er 20K-t!!! Ezt mas gyartok 5K-ert adjak ezt csak a Revell adja 20K-ert! olcsobb retuspisztolyt kapsz magyar boltban enyiert!
Hát az a helyzet h a következõ kategória már 20k és közötte semmi, legalábbis nem találtam. Így hirtelen arra meg nincs lé.
modellmaker
<#finom>

Seaweed
Kezdesnek jo lehet ez is. Aztan ha komolyababn nekiallsz makettezni elobb utobb kell egy jo kompresszor meg joszoropisztoly ami mar 20K-tol 50-60K-ig vannnak..de mar 30K-ert olyat kapsz hogy "szomszed pistike is irigyelni fogja" 😉)
Köszi mindenkinek! Nagyon faják, amúgy ezekból párat én is megtaláltam, de ennyi mindent nem. Hát majd akkor válogatok hozzá szineket de egyenlõre még ez akkor is nehéznek tûnik, legalábbis mindent összeszedni ami kellhet. Amúgy nektek mijen pisztoly van? Ez nagyon gagyi? Vagy azért lehet valamire használni?
Seaweed
Walkaroundok:

es ezek csak az UH-60-asok..van itt tobb fele is..
Seaweed
Nembizony! En lattam eloben kurvakozelrol amcsi heliket* (CH-47-est,AH-64-est, es UH es MH-60-ast)...mind egy kicsit mas arynalat volt..es pl mig az MH az fekete volt addig az UH feketes-zold...szal nem olyan egyertelmu ez!

*.:CH-47-be be is mentem a fulkebe 😉)
1 kis segítség
meg még egy

modellmaker
na azért nem ilyen egyszerû a dolog. 😉

olivedrab asszem

Seaweed
Hat amcsi helik szinevel nem vagyok tisztaban. De ha lesz odom a utananezek.
van ilyen makatezés számítogépes kátékban csak kár hogy úgy nem igazi

iLove oHs.

Ok köszi. Amúgy pill abszolult nem értek hozzá (gondolom rájöttél) de nemsoká akarok venni egy komoly makettem, és most nézegetem a festékeket h ugyan mit kéne hozzá venni. A makett egyébként õ lenne
full feketébe sztem jól néz ki de az a baj h feketébõl is 2 van ami ugyanúgy matt de tipusa mégis más (06R és 08R) és ez még csak az olajfestéknél szóval ilyen problémáim is vannak jelenleg 😊
Tudnál esetleg szineket ajánlani hozzá már úgy az egéssz makettre, mert pill semmi nincs.
roliairsuni
énis, a kasznin kintre autófesték cuccokat, belûre meg mindent ami jólesik aohgy te mondtad 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Seaweed
Lehet mind2-t fulyni altalaban...van olyan vizbazisu amit pl nem lehet egyaltalan ecsettel, de van ilyen olaj is! Ajanlom a faq-ban levo cikkeket a festesrol azokban sok okossag le van irva!

Amugy a kerdesre valaszul en pl hasznalok mindefelet...ami jolesik olajt is meg vizbazisut is!
Hali mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni h ti olaj vagy vízbázisú festéket használtok fúlyásra? Lehet amúgy mindkettõt fúlyni? És ha már itt tarunk akkor gondolom fûlyásra is azt
a tipust használjátok mint ecsettelésre. Vagy nem?
roliairsuni
pótot nem tervezek, thx és asszem ez nem szolnokon lett hanem pesten, a mini a szolnoki, (de lehet ogy ez és a mini a pesti<#idiota>)

na szóval én 2õt tudok amibõl má csak 1 van: van egy buszmegálóná, meg egy volt ott a mûvház fele, csak az megszûnt, azaz modellbolt lett

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

hopp.....
a smily rossz lett<#zavart1>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nagyon szép lett gratulálok!!!
egyébként utánfutót nem tervezel hozzá?
Melyik makettboltban vetted Szolnokon?(csak azért mert nincs túl sok

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

gordon 24
Dehogynem!!! Most egy hete, még mindig a Motorcity pályán tologatom a matchbox-okat, és mellette a makettekkel játszok töréstesztet, jó buli ám, csak kicsit drága.<#idiota><#hehe>

Egyébként nagyon régen volt 10-11éve kb.

Downhill!!

Glpetyus
krómozásokat is öregiteni kellett volna <#gonosz1>

roliairsuni
bezony, öreg vas

Glpetyus
😊
Rozsdásodik,jól látom ? 😊

roliairsuni
ez meg az egyetlen kész autóm, másik négy készül 😄

készül: alfa romeo giulietta spider 1600 cc, bmw z3, fiat barchetta, ford mustang fastback 67.
meg van egy 96-os chevy impala, de az még ki sincs bontva a fóliából, csak belenéztem dobozba<#idiota>

DJ Skyline
jó az újság,meg a füzet benne! az nemzeti sport akar lenni?😄

roliairsuni
ezn meg a jobb fénylik rosszul<#idiota>

roliairsuni
ezen láccik, semmi baja a bal lámpának

modellmaker
<#idiota>

DJ Skyline
nekem egy kamionom van,az is szét van karcolva,mert felidegesített anno,és PVC vágóval kitöltöttem rajta a mérgemet!😄D azóta is fent porosodik a szekrény tetején a dobozban...egy Italeri Merci kamion

roliairsuni
az elsõ rendes "nagy" makett mondom, ha hiszed, ha nem, elõtte csak 1:72es szarok voltak, a fényszóró nincs betörve csak szarul fénylik, a bekarikázás megmá nemtom mé, régen mutattam rajta valamit valakinek gondolom

és thx mindenkinek