Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
najólvan, inkább akkor meggyûjtöm a pénzem egy nagyobbra 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

DJ Skyline
inkább hagyjuk abba a találgatást,majd õ elmondja mi van,mi nincs😄

Seaweed
En is azt mondom hogy ekkora meretben ha nem verprofi az ember osszerakja, lefesti mak porral koszolja es orul neki...de ne varjon olyan kivitelezest ami pl a linkelt 35-os makettrol keszult kepen volt!
89
akkor asszem ez sem lesz valami sokszínû, aprólékos, kiállítandó darab <#smile>

Seaweed
Erdemesnek erdemes..de mig a kodoelst egy 35-os maketten szoropisztolyal kel vegezni es pl egy meretaranyos folt kb 2-3 centi is lehet addig egy 76-oson egy 2-3 milimeter legjobb esetben! Magyarul lehet 76-ban szepet ksziteni de fel kell kotni a gatyat!
89
de azt is írta:
"székesfehérvárra el tudok jutni"
Ott már csak van vmi <#vigyor3>

DJ Skyline
szerintem kínszenvedés lenne 1/76-os méretben ilyeneket csinálni rá...azt írja a játék-makett,hogy Hossza: 63 mm...meglehet próbálni,de nem tudom én lehet csak összeépíteném és kész 😊)

89
hát arra rájöttem <#smile> akkor, ekkora méretnél nem is érdemes részletesebben megcsinálni?

DJ Skyline
lehet nem olvastad,de írta,hogy:
"fejér megye, a faluban ahol lakok még élelmiszer bolt is alig van."
szal ezek után a barkácsbolt eléggé megkérdõjelezendõ!😄D
bár majd ngcs megmondja mi a helyzet náluk ezen a téren!

Seaweed
Nah jah csakhogy ze 1:76-os az meg 1:35 makett kb 3x akkora..
DJ Skyline
fabulisnál 2520,- szal játék-makettnél még jobban is jár!😄

89
hát sztem lemegy a barkácsboltba azt megvan minden 1000-bõl, már ha nincs nekik otthon kés, vagy olló 😄

DJ Skyline
miért, ez jobb?😄

DJ Skyline
nem tudom mi van nekik otthon,sajnos nem tartok listát a szerszámjaikról!😄D

de mondjuk jó lenne tudni van-e otthon csipesz,pvc vágó (nekem az van,és tök jó),valamilyen finom reszelõ nem ráspoly😄

DJ Skyline
ja igen! meg higító sem árt,mondjuk én nem szoktam makett gyártók higítóit venni,hanem van egy 1 literes lakkbenzines szintetikus higító palackom,aztán azzal elvagyok!😄

89
jaa... ez nem jó, ezt csak össze kell rakni 😄

89

modellmaker
na erre azért kíváncsi lennék 2 ropiért 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

89
sztem az az uccsó felesleges (fõleg 2000-ért), ezek minden házban megvannak, legalábbis nálunk megvannak <#vigyor3>

DJ Skyline
akkor fog kelleni
ez...kezdésnek kiváló
ajánlom ezt is mint ragasztót...bár nekem van tubusos is,de a tûssel sokkal kissebb cseppeket lehet csinálni,ami egy autó esetében jobb szerintem mint egy tubusos,de ha kell tubusos is,akkor íme
nem találtam meg a használati útmutatóját az autónak,szal hogy milyen festék fog kellenni,ez csak akkor derül ki,ha megjött a makett,és az elején elolvasod a festékeket! de még keresgélek,hátha
PVC vágód van? mert akkor nem kell azt külön venni
de ha van még pénzed,akkor beruházhatsz ebbe is...csípõfogó,kis reszelõ,csipesz,kis kés egyben!
hiába a kezdés nem olcsó!😊

89
Mert megvettem ezt, igaz egy kicsit kicsi, de azért jó idõtöltés 1000 Ft-ért, úgyhogy szeretném, hogy valahogy kinézzen <#smile>
http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&pid=03215R&bid=293&level=5&path=219,276,286,0&page=product

89
ködölés? az melyik részen van? hogy kell csinálni?
ami a faq-ban van, azt általában nem nagyon tudom mire érti az író kép hiányában.

ngcsnet
jatek-makett.hu

DJ Skyline
ragasztót (abból is van tûs,meg tubusos),festékeket,ecsetetet! honnan rendeled?

Seaweed
Van ezen minden...kodoles musar..de konkretan a kopasok festve vannak.
modellmaker
#24 Du Pont Monte Carlo

roliairsuni: köszi 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ngcsnet
mit kell még vennem? ragasztó, ecset, ilyesmi?

89
akkor meg kell venni <#smile>

ngcsnet
nissan leopard trx turbo, a legolcsóbb tamiya autó, azt néztem ki, kezdésnek.

DJ Skyline
tamiyához nem adnak festéket! sõt semmit ami kell egy kezdõnek! :\

DJ Skyline
igen,külön kell venni! de ha megmondod pontosan az autó nevét,akkor lehet tudunk segíteni festék ügyben!😊

89
ha adnak hozzá festéket is akkor nem kell megvenni, ha nem adnak akkor meg kell venned, kivéve ha már megvannak a színek hozzá

89

ngcsnet
elvileg holnap veszek 1 tamiya autót, és akkor ahhoz külön kell vennem festéket?
(bocs a láma kérdésekért, dehát nem értek hozzá<#idiota>)

roliairsuni
nem jól mondtam: ha valakinek megvan készen ez a makett, és van róla fotója az pls mutassa

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
énmeg vettem egy bmw 635csi-t, méghozzá a fujimi híres high-tech sorozatából lévõ fajtát, megcsinálok elõtte vagy 5 autót, ezt a legendát nem szeretném elbaszni, ennek tökélestenek kell lennie, ha valakinek esetleg van róla sok fotója, az pls jelezze, elõre is thx

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
szépek

Glpetyus
Mire valók ?
Jópofa,hogy rajta van melyik-melyik 😊
Bár amikor a gumis ezt csinálja (a lemoshatatlan sárga zsírkrétájával),akkor annak nem szoktam örûlni <#ticking>
Mire lekopik,vége a szezonnak <#idiota><#wilting>

modellmaker
készen vannak a kerekek 😊

DJ Skyline
leszedtem

DJ RUSH99
letöltötted a képeket? mert nem vok bizti h jó a link<#vigyor3>

E30 4ever

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
de az is megoldás a palackra,hogy beleteszed meleg vízbe! legalábbis hallottam ilyesmirõl

DJ Skyline
rohadás van baze...semmi kedvem ilyen batár melegben makettezni!<#wilting>

DJ RUSH99
átlátsszón meg hülyén néz ki:S😄D

E30 4ever

Jagi
Carbonfólia és csókolom 😊
és tényleg szarabb festeni 😊

kbx
Gyárilag átlátszóból agdják, de szerintem hülyeség, nehezebb festeni!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
skyline priviben elküldtem a képek linkjét a nissanról😊

a skyline-ok szépek..mondjuk ezt az átlátsszó motorháztetõs dolgot annyira nem is értem meg nem is csípem<#idiota>de a karbonos nagyon szép<#eljen>

E30 4ever

LSL
ja, ha ránagyítasz simán látszik a matrica széle

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus
uncsiag skyline :c