Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"székesfehérvárra el tudok jutni"
Ott már csak van vmi <#vigyor3>#vigyor3>
"fejér megye, a faluban ahol lakok még élelmiszer bolt is alig van."
szal ezek után a barkácsbolt eléggé megkérdõjelezendõ!😄D
bár majd ngcs megmondja mi a helyzet náluk ezen a téren!
de mondjuk jó lenne tudni van-e otthon csipesz,pvc vágó (nekem az van,és tök jó),valamilyen finom reszelõ nem ráspoly😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ez...kezdésnek kiváló
ajánlom ezt is mint ragasztót...bár nekem van tubusos is,de a tûssel sokkal kissebb cseppeket lehet csinálni,ami egy autó esetében jobb szerintem mint egy tubusos,de ha kell tubusos is,akkor íme
nem találtam meg a használati útmutatóját az autónak,szal hogy milyen festék fog kellenni,ez csak akkor derül ki,ha megjött a makett,és az elején elolvasod a festékeket! de még keresgélek,hátha
PVC vágód van? mert akkor nem kell azt külön venni
de ha van még pénzed,akkor beruházhatsz ebbe is...csípõfogó,kis reszelõ,csipesz,kis kés egyben!
hiába a kezdés nem olcsó!😊
http://www.jatek-makett.hu/index.php?store=modell_es_makett&pid=03215R&bid=293&level=5&path=219,276,286,0&page=product
ami a faq-ban van, azt általában nem nagyon tudom mire érti az író kép hiányában.
roliairsuni: köszi 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
http://www.missing-lynx.com/gallery/german/wespe_pjohnston2.jpg
(bocs a láma kérdésekért, dehát nem értek hozzá<#idiota>#idiota>)
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Jópofa,hogy rajta van melyik-melyik 😊
Bár amikor a gumis ezt csinálja (a lemoshatatlan sárga zsírkrétájával),akkor annak nem szoktam örûlni <#ticking>#ticking>
Mire lekopik,vége a szezonnak <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
a skyline-ok szépek..mondjuk ezt az átlátsszó motorháztetõs dolgot annyira nem is értem meg nem is csípem<#idiota>#idiota>de a karbonos nagyon szép<#eljen>#eljen>
E30 4ever
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD