Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
nahát ebbõl sok nem látszik <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
a linket kihagytam: Kép (487.9 K😎

89
na itt ez a monstrum, odaraktam egy rágót szemléltetésképpen, de legalább kaptam egy pálmafát, meg egy darabot az "Afrikai" fölbõl <#gonosz1>

DJ Skyline
Tamiya,Fujimi,Revell,Hasegawa

DJ Skyline
hasegawa jutott még eszembe,meg az AMT,csak annak nem tudom az oldalát! meg a Fujimijét sem! akkor még gyárt a Heller is,de az szerintem nem olyan jó,Italerinek sincs nagy választéka

ngcsnet
és a márkák közül melyiket érdemes? pl. múltkor hallottam hogy airfixet ne vegyek<#gonosz1>

DJ Skyline
persze gyárt még más is,mindjárt összeszedem õket

DJ Skyline
csoportot állítsd autókra,és könnyebb lesz! az alcsoportot meg 1/24 (75mm)-re,és mégkönnyebb lesz!😊 autókat ezek gyártanak: Tamiya,Fujimi,Revell,Italeri...de inkább,hogy tisztában legyél a gyártók kínálatával,látogass el az oldalukra,hogy miket gyártanak! revell, tamiya

Seaweed
Ahol ilyen logo van mellette az elvileg van raktaron is!
Seaweed
mind az
ngcsnet
most itt keresgélek autókat de nemtom hogy ezek közül melyik makett és melyik nem. vagy talán itt mind az?

89
tudom, közben észrevettem 😄

Seaweed
Dragon is "arrafele" van...Fujimi is...es meg hany olyan gyarto amirol felenk nem is halottak meg(foleg boltokban)...
Seaweed
Meg jo hogy bezserzik...kurva messzirol kell hozni...a szomszed orszagbol...
ngcsnet
azt mondta azért mert nehéz tõlük behozni, mondjuk ezt elhiszem, hisz a föld másik végébõl hozzák😄

DJ Skyline
bázzz!:\\ azt nem mondta,hogy miért?
amúgy igen! fabulis
csak ez drágább,és nincs minden raktáron,szal ne lepõdj meg ha majd egyszer innen rendelsz,és olyan 1 hónap múlva jön a cucc!😄 bár az edurad maratásokat 2 hét alatt beszerzik

Seaweed
Szemmel lathatoan eddig se vittek tulzasba a Tamiya forgalmazasat...
Seaweed
Nah jo az 5let volt..ez meg mar velemeny <#mf2>

jonekem igy is csak ez mar Tokyo-i neon tablara hasonlit 😄
ngcsnet
ezt csavarhúzóval kell összerakni, 5 darabból áll összesen, volt már ilyenem.<#smile>

kösz a segítséget fiúk,
eltelefonáltam a jatek-makett.hu-ra, és azt mondták hogy a tamiya modellek forgalmazását be fogják szüntetni. :S

DJ Skyline
"minek van az SGmakett ha meg se nezi senki?! Valami baszott nagy villogo linket neki"
döntsd már el!😄D

Seaweed
Szerintem jobb volt ha csak a felso villogott 😉 Legalabbis nekem jobban tetszett
DJ Skyline
na,mostmár villog minden!<#gonosz1>

89
de még így is azt hiszi az ember, hogy a fórumra gondoltok, mert én amikor elõször jártam erre egybõl arra gondoltam, hogy majd ezekre a témákra kapok itt választ.De lehet, hogy bennem van a hiba<#idiota>

Seaweed
Jo lesz 😉
Glpetyus
vazz,mennyi hsz :o

roliairsuni
amíg szárad valami összedobod😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ Skyline
😄DD lehet a Makettezõ tec...és az SG Makett képjét villogó gif ként csinálom meg!😄DD már meg is van az ötlet,csak kivitelezni kell...na majd ha lesz felesleges fél órám megcsinálom...na nem mintha olyan elfoglalt lennék!😄

89
ecsém,eddig észre sem vettem hogy rá lehet kattintani azon a képen a dolgokra <#idiota>
De tényleg nagyon el van dugva 😄

Seaweed
Nah most komolyan! Skyline minek van az SGmakett ha meg se nezi senki?! Valami baszott nagy villogo linket neki meg a FAQ-nak is! <#idiota><#vigyor3>
Seaweed
van Sgmakett linkek alatt van is par...
89
szépnek szép, az ára is szép... 😊

Seaweed
JAJA! ez pl 10K-ert nagyon korrekt! (Meg amugy is a Dragon mindig korrekt maketteket gyartott...kar hogy a kisoccse a Kirin nem kaphato felenk)
89
online szaksajtó??? olyan is van? mert én kerestem bár nem nagyon találtam

roliairsuni
akkor neked van igazad

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
az más, nekemis van olyan autóm(96 chevy impala) ami egyépként AMT, a doboz alakja is amt, csak revell logo van rajta, de a hús-vár revell sztem elég gyenge

Seaweed
Nah en meg az "azt nyomjak"-ba tartozok!
roliairsuni
ok, sry, én autós vagyok, amazokról nemsokat tudok, de sztem akkoris úgy a legelterjedtebb, de ezt azok tuggyák akik azt nyomják

DJ Skyline
a tamiya meg meg sem áll 10.000+ -ig!😄 bár most a dragon ad ki harcjármûveket mindenféle feljavítóval! pl. (nézd meg a többi képet a kis kép alatt!)

Seaweed
Ez se igaz! Mert a Revell csomagol Dragon es Hasegawa (sot meg italeri es AMT vagy Monogram) maketteket is! Nagyon sok koztuk kivalo minosegu csak tudni kell melyik!
(ezert kell olvasni a nyomtatot es online szaksajtot!!)
Seaweed
Nem ugy van az! Van letjogosultsaga legijarmuveknel az 1:32-nek! SOOT De meg az 1:72-nek is! Mellesleg mint irtam az uj iranyzat a 48-as harcjarmunek is is van letjogosultsaga!
roliairsuni
a revell nem való elsõ makettnek mert egy rakás ***, pontatlan meg mined, sztem legelsõnek tamiya lenne jó, de az drága
(a revelles az én vélemyénem, de sokan egyet értenek, de szójjatok ha nem így van)

Seaweed
Sokan gyartanak meg 1:76-os harcjarmuveket!
pl Fujimi vagy Revell, hogy csak a jatek-makett.hur-ol bongesszunk.

Amugy en sose ertettem ezt a meretaranyt! ez mar olyan kicsi mint pl a repuloknel az 1:144...en sose lattam ertelmet ennek a meretaranynak!
A legujabb Tamiya iranyzat az 1:48-as harcjarmujeinek mar annal inkabb!
roliairsuni
harcjármû 1:35, légi szarok 1:48, autó, kamion 1:24 v 1:25, motor 1:9 szetm így az igazi
a kép meg szar lett, de katt az x re és bejön

89
ja, csak revellben az 1/35-ös harcjármûvek 4000-tõl kezdõdnek, és sztem a Revell adja legolcsóbban a cuccait, de szóljatok ha valami olcsóbbat találtok 😄

roliairsuni
na ittvan rendes autóba, hogy mit vettem, csak azon a rendes bbs bmw felni van nem ilyen szutyok, ami megöli az egészet

DJ Skyline
de mondhatnám azt is,hogy az 1/35 a legelterjettebb a piacon minden téren!😄

DJ Skyline
azt hiszem a matchbox gyártott 1/76-ban cuccokat,de azokat már sehol nem kapni!

DJ Skyline
harcjármûvek terén az 1/35-s méretben utazik a harcjármûmakettezõk nagy része! vannak persze,akik 1/72,1/76,de az 1/35-ös mérethez van a legtöbb feljavító,kiegészítõ,dioráma alap,dioráma kiegészítõ,meg minden egyéb...

Seaweed
Kezdesnek mindig egyszerubb nagyobb makettel kezdeni...mert azon a reszletek is nagyobbak!
roliairsuni
1:76, na errõl még nemis halottam, csak 1:72 rõl