Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ez van,és nem is az a baj,hogy divat,hanem az a baj,hogy sokan túlcsicsázzák,nagyon feldíszítik az autót,kevés a normális darab belõlük

roliairsuni
orbit azé befigyel 😄

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
linkvédett

ha benthagyja Sky lécc töröld már. thxvm!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
amikor én vettem a suprámat akkor még lófaszjóska annyi nem volt ez a "divat" genya.. :C

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
játék maketten kiírják,hogy mi kell! pl én kinéztem a 944-es porsét' és levan írva mi kell! ja és egy ezressel olcsóbb mint a fabulison! <#wilting>

streeter
Ez tetszik:

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

modellmaker
Innen. Minden maketthez be van scannelve a használati is.

DJ Skyline
jók azok is,csak nagyon felfújták õket a feszt end dö fjúriuszokkal,meg a sok NFS ándergrándokkal...kár...

ngcsnet
és honnan tudhatom meg milyen színek kellendk ahhoz a kocsihoz? használati utasításában biztos benne van, de akkor már szeretném 1 pakkban megrendelni a porschét + festékeket is...

modellmaker
áh ez nekem mindig bejön 😄 pedig nem is direkt van 😄

Glpetyus
sátántéker :c

Glpetyus
<#eljen>

ngcsnet
ja, olyanokat nem vennék 😄
nfs-mániából már elég

modellmaker

Glpetyus
mind1,csak ne skyline-t,vagy supra-t,htx :c

DJ Skyline
ferrariból nálam az F40,F50 az ami tetszik,meg a régebbiek (Magnum ferrari /csak így hívom😄/, Testarosa /remélem jól írom,de lehet két s a rosa/,stb)! az újabbak nagyon nem!

modellmaker
<#violent> "Atomot nekik! Atomot a bestiáknak!" 😄

DJ Skyline
látom sikerült visszatenni a tartalmat,pár napja feltörték az oldalt törökök!<#wilting>

modellmaker
én is. csak piros legyen és Ferrari. 😄 <#idiota>

modellmaker

DJ Skyline
lehet veszek is majd egyet!
mondtam,hogy nem tudom megállni,hogy ne vegyek valamit!😄D

DJ Skyline
Porsche 944 Turbo

modellmaker
Ferrari GTO 😉

ngcsnet
itt, revell autók közül nem tudom melyiket rendeljem meg, segítsetek kiválasztani<#idiota>
ti melyiket vennétek meg?😊

(egyébként a "hosszú" az 2sz)<#idiota>

modellmaker
Pontosan.

DJ Skyline
szerintem egy figura 75mm magas! az pont 1800mm ,ha a 75-t megszorzod 24-el!

ngcsnet
"Méretarány: 1:24 (75 mm)"
ezt nem értem, 75mm hoszú az autó? nem kicsi az egy kicsit:^|

Glpetyus
Életben nem lesz itt olyan 😄

DJ Skyline
nem baj,inkább mint,hogy heti 50😄

modellmaker
jah 😊

Glpetyus
Semmi,csak 1 óra alatt újabb 50 hsz :o

modellmaker

Glpetyus
<#csodalk>

modellmaker
a posta költséget is kalkuláld bele 😉 (még lehet úgyis olcsóbb :C )

Seaweed
np
Hi,
látom volt ma termés.

89
hopp ezt nem arra az üzenetedre akartam írni Seaweed bocs

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
Olcsóbbak a cuccok, de nem sokkal, amúgy a kínálat az sokkal nagyobb

Seaweed
Szerencsere a Dollar nem olyan veszes...218Ft (es ugye a legtobb kartya $-ban szamol el)
Seaweed
Bazmeg mar 276Ft az Euro..ez kesz...<#wow2><#wow1><#guluszem1>
Seaweed
De mivel bankartyaval fizet az ember igy ¥=>$ es $=>Ft-ot kell szamolni...
De elozetes kalkulacionak megteszi a ¥=Ft is.
DJ Skyline
ha az 1999.co.jp-t nézed,akkor minden makettnél ott van,hogy Currency Converter az ár mellett...arra katt,és bejön egy oldal,ez: http://www.xe.com/ucc/
na és ott:
this amount - ár yenben
of this type of currency - japan yenre állítod
into this type of currency. - hungary forintra
majd perform currency conversion

89
mennyi egy yen?

89
nem, egy centivel rövidebb <#vigyor3>

DJ Skyline
htx,megy a linkek közé!😄

Seaweed
Nah meg 1 tavolkeleti gyarto..megint csak szivrohameloidezes gyanant <#hehe>

Aoshima
DJ Skyline
a lényeg látszik,maga a tank akkora mint egy csomag rágó!😄

Seaweed
..es hogy fajditsuk a szivuk az ujjoncoknak! INNEN valogassatok..es ennek tukreben nezzetek a magyar kinalatot.. <#vigyor>
Seaweed