Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Na 3 kérdés:
Ezt a lánctalpat hogy kell összerakni ? Kell ragasztani,vagy pattintós?
Fémbõl van?

Seaweed
Erdekes hogy ra van irva hogy 1:32...az 54mm-es meretaranyu figura dobozon most latok ilyet eloszor!
Glpetyus
google?

csn tamás
megtudnátok mondani hol találok olyan mozdonyokrol ilyen képeket?????köszönöm

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Glpetyus
<#hawaii>

Glpetyus
<#gonosz1>

:o
Szép szám.

modellmaker
de szetm te vágod itt a hajókat 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Ember,ne redukálj le csak a hajókra 😄
kb.100 repülõt,és vagy 50 karckocsit építettem már,hajót ezzel szemben max 10-et (még) 😄
Ja,és 2 autót <#gonosz1>

Glpetyus
neviccelj,ez a bmw nagyon szép 😊
A gumi meg nme szélesebb,hanem épp keskenyebb 😊
(csak egyszer patkázd meg....)

Glpetyus
húúúúba+ o.O

DJ RUSH99
szépek amiket te raktál be,de nekem az is bejön amit én raktam be😛😊)
mindet elfogadnám😄 az egyik legszebb bmw..

integrára nincs 5letetek?

E30 4ever

roliairsuni
nekem mind1ik teccik, csak japán legyen😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ Skyline
láttam ma kettõt belõle,egy ezüstöt,meg egy kéket,mind2 STi volt
nekem valahogy nem jön be! :\

MikX
Hát énsem amíg nem láttam élõben, de nagyon jó!
Az elõzõ is jó volt, de ez élõben nagyon állat!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

DJ Skyline
<#eljen>
bár én nem rajongok túlzottan a metálkékért,de szép!

DJ Skyline
nekem nem tetszik,az elsõ lámpákkal nem tudok megbarátkozni! az egyel korábbi modell szebb szerintem!

Seaweed
MikX
hát ja...
nekem régen egy Mi-24 volt ien rövid...
Azis rewell, mert leginkább azokat csináltam, meg nem is tom régi orosz gépeket, jahh, meg egy Academy Su-24, ezek voltak régen...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

modellmaker
azt nem írtad hogy nagyon szar lett 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
nincs,mert már az is az olvasztóban van,vagy már újrahasznosították,és mûanyag tál lett belõle!😄 amik nagyon rondák voltak,azokat kiszelektáltam,de ezt már írtam!😊

modellmaker
<#idiota> kép van róla? 😄

DJ Skyline
hát ja,az a baj,hogy az elmúlt években csak halmozódnak a makettek,mintha nem lenne idõm makettezni,pedig nem vagyok valami baromira elfoglat,fontos ember!😄 az elõtt amint megkaptam a makettet rögtön nyitottam ki,és épült is...eddigi leggyorsabb makettem fél nap volt,egy Revell Porsche 911 Turbo...mondjuk félig meddig meg is látszott rajta,de a festék valamitõl baromi gyorsan száradt!

roliairsuni
😄

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
ez nem errõl szól... majd felnõsz..

roliairsuni
tékelhettél volna

MikX
naja, Sky, te ien multifunksós vagy 😄
De minden típusból legalább 2-t egyszerre 😛

modellmaker
a google a barátunk de spec iylet (még) nem találtam. csinok én repülõt is, de háttéranyagért nem ide jövök 😉 ez most oyan volt amit nem találtam és gondoltam vki esetleg rábukkant vmi oldalra valahol a rengetegben ahol pont iylenek vannak. (mert uyge ez sem elképzelhetetlen)

DJ Skyline
nem tudok erre nagyon mit mondani,csak annyit,hogy vannak itt akik mostanság csak autóban utaznak (Gero,kbx,MikX,Rush,stb),de van aki csak repülõben (pl Seaweed),de van aki hajóban (pl Petyus),de van only harcjármûvesünk is (Csoder)...de ettõl függetlenül vannak olyanok is,akik "vegyes felvágott",vagy másba is belekóstolnak (mint pl én,aki egyszerre épít U-Bootot,Tigrist,Willyst,Suprat,CLK DTM mercit,stb),de ha végignézed az sgmaketten az infót,vagy ha van,az adott embernél a makettjei részt,akkor láthatod,hogy többen sok mindenbe belekóstoltak,pl kbxnak van repülõje is,meg csörömp,de Seaweed is épít Commando Cart,meg majd diorámát,és Petyusnak is tervbe van véve dioráma!😊 különben van amikor autókra van ráállva a topik,van amikor csörömp napokat tartunk,de hajók is voltak,meg repülõk is szépszámmal! szal nem kell letörni,mert pár napig az autók "uralják" a topikot!😄 de különben mindenki olyan témákat linkelget amit szeret,szal nincs megkötve senkinek sem a keze! amikor nyílt a topik lassan 3 éve,akkor az volt a címe,hogy Autó makettek (asszem),de egy idõ után jöttek az "újak" (akkori viszonylatban újak),akik nem autókban utaztak,szóval megkellett változtatni a topik címét a mostanira
(ja,ha valakinél valamit tévedtem,akkor sry,és javítson pliz'!😄)

Seaweed
Nemtom..netrol?<#idiota> Nah jo..szal tenyleg nem tudom...kepet sokat lehet talalni..de hogy rajzokat...hat passz! Miert nem jo neked a repulo meg tank?! Abbol tudok adni sokfelet <#ravasz1><#gonosz1>
modellmaker
Három nézeti rajzokat honnan tudnék leszedni Yamaha R1-rõl? 2004-es verzió érdekel.

roliairsuni
maraggyunk enné:

roliairsuni
pláne az a szín, meg mellé a króm felni

roliairsuni
igen, azmár rendesen csúnya, de egy 635csi faszán az eredeti álapotba gyönyörû lenne

DJ Skyline
pfejjj...nem szeretem mikor egy autó az aszfaltig levan ültetve,senem az ilyen szélesítést,senem mikor kilóga kerék 2 méterre a kocsból!:\\ pláne nem szeretem a kabriókat,szal ez az autó úgy szar,ahogy van!😄 ez az igazi!😊
de ha választani kéne,akkor ez feketében,és OZ Superturismo GT felnivel!😊

csn tamás
gyönyörû szép a gõzös!!!!!!minden elismerésem a készítõnek szeritem rendkívül élethû! diorámában milyen lenne.....

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

DJ RUSH99
egébként... lehet hogy elvetem a tervemet az integrámmal
rájöttem h marha sok pénz kellene hozzá,és nem is bizti h szépen sikerülne!

nincs ötletetek vmi szolídabb dologra? amitõl egyedi lesz,de nem kerül sokba,és még jól is néz ki... festés v kasztni módosítás.. tök mind1😊

Elõre is köszi

E30 4ever

roliairsuni
engem csak a króm zavar, az vérbeli kocka vagy régi hajó amcsi autókra való
a bömbinek jól ál ez a "vagyányítás"
de a legszebb az impreza wrx sti, az egyedi aranybarna 10 küllõs felnijével

DJ RUSH99
jav: vasalódeszkája<#hehe>

E30 4ever

DJ RUSH99
ízlések és pofonok<#wink>de a csiberács meg anyu vasalója+neonparádénál kalsszisokkal jobb! az biztos<#vigyor3>

E30 4ever

MikX
Hát megbocsáss, de ezektõl a falra mászok...
Egyszerûen utálom az ieneket, hogykiszélesítik a kerekeket, és effektíve kilóg a kasztniból, meg még szélesebb gumit is tesz a keskeny felnire, és a fala ferdelesz, ááá, undorító!
Bocsesz, de egyszerûen nem tom megállni 😄

roliairsuni
ok, jóvan ez így, legalább jó elvoltunk 😉

DJ RUSH99
na ezért keveredtem én össze😄 nem csak én vok a figyelmetlen<#idiota><#idiota><#idiota>

E30 4ever

roliairsuni
ne báncs, legalább jó megkavartuk a szart 😄DDDDDD

roliairsuni
ezt ki milyen márka (fujimi?)

Te meg figyelmetlen vagy. #40759

roliairsuni
bazz ne idegejj má. a #40745-rõl beszélek, csak ahogy most nézem azt nem is te tetted fel<#idiota>

az igazit meg én tettem fel

DJ RUSH99
nem látod,hogy ez egy igazi autó?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1> t aztán tényleg megszállott makettes vagy😄 mindent makettnek nézel<#beka2><#wow1><#idiota>

E30 4ever

roliairsuni
vááááááá<#buck>
fujimi? tamiya? ...meg hasonlók...