Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
flamerPUG
Én most belé vagyok szerelmes, és ha mindne igaz, akkor jövö héten hétvégén már a kezembe nis foghatom ugyan ezt a gyárit 😊

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Seaweed

roliairsuni
na új logó 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
aham. köszi! 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
ok közbe meglett, ha valaki rendet már innen: www.1999.co.jp akkor szójjon, hogy megbízható banda e

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ Skyline
íme angolul!😄
én különben sehogy nem tudnék,mert nincs fent nyelvi csomag,és csak ??????? látok minden ázsiai oldalon!😄

DJ Skyline
nem rendeltem még onnan,de japánl jön a cucc,szal nem 2 nap míg ideér!😊 nem tudom mennyi a p.k. ! de gondolom ha leadod a rendelést,akkor kiírják a végösszeget...mindenesetre elnézek még 1-2 boltba itt pesten (telefonon),hogy lehet-e kapni ezt a Porschét!

roliairsuni
és ezeken a japán nyelvû oldalakon hogy tuttok eligazodni, mer én sehogy<#idiota>

roliairsuni
nájszos, errõl az oldaról is lehet biztonságosan rendelni?, és mennyi a postakölcség?

roliairsuni
az a jó, és np, mert még úgyis öregítem, srárgítom photoshoppal meg majd körülégetem a szélét

DJ Skyline
ilyen kell!<#szeret> egyik legszebb Turbo! a többi Turbo is <#eljen>,de ez valahogy kiemelkedik a többi közül! sajna játék maketten nincs,fabulison meg 8200 Ft :\

DJ RUSH99
nm😉 bocs,hogy csak ilyen minõség,de csoda,hogy van😄 kb egy idõs lehet az autóval😛

E30 4ever

roliairsuni
igen, naon thx

hetfield1887
a képen azt a rákot marógépen szokták használni (legalábbis én azon használom csak nagyobban)
ha megnézed az oldalát látsz rajta körbe futó beosztást, ezekhez tudod beállitani a szögfokokat.
jó kis cucc, okos dolog és ezen ha jól látom nem csak hengeres cuccokat lehet befogatni.

power mac g4 733 1Gb ram

DJ RUSH99
ilyenre gondolsz?😊

E30 4ever

roliairsuni
nemtudja valaki honnan tudnék szedni alfa romeo giulietta spider 1600 tervrajzát? a 3 nézeti rajzot?

modellmaker
végülis lehet, mert utána csupa esztergált cuccok jönnek 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Olyan mintha egy kis eszterga tokmanyanak egy resze lenne.
roliairsuni
add nekem (énse tom miez, de jöhet)<#idiota>

modellmaker
Reggelt!

Na ez mi a rák?? rotary table-nek írja a csávó de ezzel most nem tok mit kezdeni..

DJ RUSH99
nem😛 nem azt mondtam,hogy nem csinálom meg... csak máshogy mint ahogyan eredetileg terveztem<#wink>

E30 4ever

roliairsuni
ok thx

roliairsuni
thx, igen nagyon szeretném

flamerPUG
nem találtam, csak egy rc-t

flamerPUG
twinkit még nem nagyon láttam, de utánanézek ha nagyon szeretnéd 😊

roliairsuni
nem adod el?

roliairsuni
renaut twingo (1:24) et nem gyárt valaki?

Glpetyus
Glpetyus
*

Glpetyus

Seaweed
Glpetyus
Glpetyus

Seaweed
DJ Skyline
??? 😄sdadas

Glpetyus
?

Glpetyus
Seaweed
<#action><#duhos2>
Glpetyus
Az engem hidegen hagy 😊

Seaweed
..es tedd hozza hogy van neki RC valotazata is a Trumpinal!
Glpetyus
Hát ha mozgathatóra is meg lehet oldani,úgy oké.

DJ RUSH99
<#wilting><#wilting><#wilting><#kuss>

E30 4ever

Glpetyus

váá !
Trumpeter 1:16-os T-34-esérõl pár kép:

1.
2.
3. (omg)
4.
5.

Hát megéri az árát...

DJ Skyline
nincs!

DJ Skyline
de szerintem jobb,mint a tamiya lánctalp,mert szerintem ez "mozogatható"...mert egyikre rárakod a másikat,majd a "tetõt"...míg a tamiya szemenkétije az nem ilyen,szal neccesebb pl a Tigris elsõ görgõjénél megcsinálni!<#wilting>

Glpetyus
Ez horror.

DJ RUSH99
srácok... kicsit fura kérdésem lenne,de fontos..

van egy 1/18-as maisto gallardo ebay-en elég jó áron,amire le szeretnék csapni,csak a srác akivel ilyen dolgokat szoktam intézni nincs gépközelben,és a paypal-jával is gond van..

szóval a kérdés: van vmelyikõtöknek paypalja és ebay-regije? az ebay-regi nem olyan fontos,mert meg lehet most is csinálni,de a paypal az feltétlenül az..
Fontos lenne://

Elõre is köszi😊)

E30 4ever

Seaweed
Kep alapjan szvsz: muanyag es pattintos. De meg kell nezni a dragon lapjan ott biztosan le van irva!
DJ Skyline
mûanyag,és így kell összerakni: