Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
én meg maradok a legenda legendás felniszínénéz 😄
(jól ál neki a króm, nem arról van szó, de nem az igazi) na de kinek mi teccik... ezen nem vitatkozunk
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
nekem nagyon tecc azzal ami rajta van! gyünyörû<#wow2>#wow2><#eljen>#eljen>
E30 4ever
szaladgált alapból és sztem nincs értelme egy nem gyári színût rátenni
tehát sztem így szebb, mert ez az igazi
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
E30 4ever
ma is tanultam valamit<#whatever>#whatever><#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
De sztem 2 hásó lámpa kellene 😛 <#csodalk>#csodalk><#conf>#conf>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
,,Honda Civic CRX,,<#nyes>#nyes>
vagy csak én vok a butus? mert én még nem hallottam így<#miaz>#miaz>
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
ebben van vas és alumínium (meg egy kis kosz de attól tekincs el
ugye mennyire különbözõ!?
<#confused>#confused>
Miert lenne ugyanolyan szinu?! Vegyel egy vasdarabot egy aluminium daradbot es egy ezust valamit a kezedbe....egyaltalan nem ugyanolyanok..
Ez kb olyan mint mikor szegeny megboldohult nagyanyam minden repulore azt mondta hogy ugyanolyan...
Vagy mint a gyoker jonep mikor ravagja barmire ami az egen van hogy repulo...
Aluminium
Vas
Ezüst
1ik modellhez mind3 festék kell, azt írták (+ persze még több más szín is)
ezekkel nem lehet spórolni?<#vigyor5>#vigyor5> tök ugyanolyan színû, fontos lenne mind3at megvenni?:/
A festékeltávolítást illetõen, asszem' a fékolajjal elég jól le lehet szedni (csak a régebbi fajta fékolajjal, az újabbakból hiányzik az az összetevõ, ami felszedi a festéket), viszont utánna alaposan meg kell mosni a darabot, mivel beleül a panelvonalakba a cucc. Tapasztaltabbak a Szi-Ti nevû lefolyó tisztítót javasolják, de úgytudom, hogy az már régóta nem kapható. Halottam, hogy a tesco-s, (narancssárga) lefolyótisztító is bevállt egyeseknél: be kell áztatni, aztán ha magától nem jön le, rákell kicsit segíteni pl fogkefével. Gumikesztyû/szemüveg ajánlott.
Ez bizony egy eredeti Matchbox, mint minden 1:76 Revell harcjármû. Csak újradobozolták. Meg valamivel kevésbé "vidámak" a színei.
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
Tud vki olyan boltot, ahol biztos megvan ez a könyv?: "Hobbim a makettezés"
Mert tudom van az Allexandrában, de ott a boltban szinte soha sincs az, amit épp szeretnék 😊