Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
a tulajra gondolsz?<#fejvakaras>

E30 4ever

roliairsuni
a bömbinek

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
mármint minek ki a gyártója?<#idiota>a felninek?

E30 4ever

roliairsuni
ok, te tudod, de még annyit mondj meg hogy ki a gyártó

én meg maradok a legenda legendás felniszínénéz 😄
(jól ál neki a króm, nem arról van szó, de nem az igazi) na de kinek mi teccik... ezen nem vitatkozunk

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
hát nem tudom... lehet az a felni túl ,,szolíd,, lenne ahhoz a kasztnihoz😊

nekem nagyon tecc azzal ami rajta van! gyünyörû<#wow2><#eljen>

E30 4ever

Seaweed
voltmar..a muki folytatta a modolast..
Seaweed
öhh <#wow2>
roliairsuni
na:

roliairsuni
de ez nem az igazi bmw bbs felni, ez egy rápakolt bbs felni a bmw-re. a legenda, a 635csi ilyennel
szaladgált alapból és sztem nincs értelme egy nem gyári színût rátenni

tehát sztem így szebb, mert ez az igazi

sly160
Így kell makettet építeni. Verinájsz

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

Seaweed
roliairsuni
ez gyönyörû

sly160
Diz bömös iz õ... nagyon szép. Grat

Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

da 😊

Seaweed
<#finom><#finom> (BR-52?)

DJ RUSH99
bocsi,hogy off,de nem hagyhatom ki...

nincs is szebb mint bbs rs és bmw párosítása<#szeret>

E30 4ever

DJ RUSH99
nah azért mondom én.. <#gonosz1>

ma is tanultam valamit<#whatever><#vigyor3>

E30 4ever

roliairsuni
ja és ez úgy látom a bss felnije amit a bmwnek csinált, de az nem így néz ki, sosem volt króm, a széle fényes alumínium a belseje pedig csak félfényes vagy inkább matt

roliairsuni
ez milyen bömbi és ki a gyártó?

MikX
Széplesz...
De sztem 2 hásó lámpa kellene 😛 <#csodalk><#conf>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Hát alapjában véve az elsõ generációsat annak hívták, mivel ez elméletileg a Civic "sportverziója", de ez már 2.gen, ezt már asszem nem hívták Civic-nek...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ngcsnet
ez a neve

kbx
Te vagy, mert ez a gyári neve...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Köszi

DJ RUSH99
õõõ... skyline most láttam,hogy elírtad az autóim közt a crx nevét<#idiota>

,,Honda Civic CRX,,<#nyes>

vagy csak én vok a butus? mert én még nem hallottam így<#miaz>

E30 4ever

DJ RUSH99
gyönyörû<#wow1>ehhez csak gratulálni lehet... így tovább<#hawaii>

E30 4ever

Seaweed
en is csak akkor kevergetek ha egy bizonyos szint nem lehet kapni..de pl ilyen trivialis "minden sarkon kaphato" szineknel mint ezust, fem vagy alu megveszem (azaz vettem, mert ezekbol a szinekbol van vagy 4-5 felem az akriltol a MM metalizerig...)
kbx
Hát nem tudom, a kevergetés elég idõigényes...

89
kinek, hogy, csak ha van már más festék, akkor érdemesebb kevergetni...szerintem...😊

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kbx
Szerintem egyszerûbb megven azt a 300 forintos festéket, mint minden egyes alkalommal kevergetni...

89
Sztem meg lehet oldani keveréssel is, ha van már alapból feketéd, vagy fehéred(nekem volt) akkor elég megvenned egy ezüstszínût, azt keverheted feketével, fehérrel, és így lesz egy kis különbség a színek között. Elsõnek amúgy ez sem annyira fontos...

Seaweed
<#eljen>regihatos<#finom>
kbx
Egy kicsit haladtam a Bömössel...

roliairsuni
azért nem árt, figy ezt a képen a motort

ebben van vas és alumínium (meg egy kis kosz de attól tekincs el
ugye mennyire különbözõ!?

Nem ver meg senki, ha nem veszed meg mind a hármat. Ha van pénzed rá, és lelkiismeretfurdálásod sem lesz utánna, akkor megveszed, ha nem nem. Nem halál fontos. Fõleg az elsõ makettnél.

ngcsnet
nem ugyanolyan, de hasonló, pl. aluminium + ezüst sztem eléggé hasonló

Seaweed
"tök ugyanolyan színû"

<#confused>

Miert lenne ugyanolyan szinu?! Vegyel egy vasdarabot egy aluminium daradbot es egy ezust valamit a kezedbe....egyaltalan nem ugyanolyanok..

Ez kb olyan mint mikor szegeny megboldohult nagyanyam minden repulore azt mondta hogy ugyanolyan...
Vagy mint a gyoker jonep mikor ravagja barmire ami az egen van hogy repulo...
ngcsnet
Aluminium
Vas
Ezüst

1ik modellhez mind3 festék kell, azt írták (+ persze még több más szín is)
ezekkel nem lehet spórolni?<#vigyor5> tök ugyanolyan színû, fontos lenne mind3at megvenni?:/

Seaweed
Hat ha oket az autozas erdekli, akkor arrol irnak.
csak kevesen írnak róla sztem inkább autóznak

Seaweed
Itt. Mindig is voltak akik csoromposoket epitettek. Ha megnezed az Sgmakettet ez eleg egyertelmuen bebizonyosodik.
Hát az nem olyan biztos.<#miaz>

89
köszi, akkor már lehet, hogy jobban megéri egy új készlet vásárlása 😊

"Tud vki olyan boltot, ahol biztos megvan ez a könyv?: "Hobbim a makettezés""
Nem. :o))

Ingyenesen le lehet szedni onnan a pdf-ek zömét, de van napi limit, ha regisztrálsz, az nõ. Néhány könyv azonban csak VIP, elõfizetõi regisztrációval tölthetõ le.

A festékeltávolítást illetõen, asszem' a fékolajjal elég jól le lehet szedni (csak a régebbi fajta fékolajjal, az újabbakból hiányzik az az összetevõ, ami felszedi a festéket), viszont utánna alaposan meg kell mosni a darabot, mivel beleül a panelvonalakba a cucc. Tapasztaltabbak a Szi-Ti nevû lefolyó tisztítót javasolják, de úgytudom, hogy az már régóta nem kapható. Halottam, hogy a tesco-s, (narancssárga) lefolyótisztító is bevállt egyeseknél: be kell áztatni, aztán ha magától nem jön le, rákell kicsit segíteni pl fogkefével. Gumikesztyû/szemüveg ajánlott.

89
Ja és hogy tudom eltüntetni a modelljeimrõl a festéket(olajbázisú)? Mert vannak katonáim, hát azokat régen lefestettem 2 színnel, azt kész..most szeretném aprólékosabban megcsinálni..

Helcat
Nahát, méghogy nem lehet Matchbox maketteket kapni!
Ez bizony egy eredeti Matchbox, mint minden 1:76 Revell harcjármû. Csak újradobozolták. Meg valamivel kevésbé "vidámak" a színei.

- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.

89
Errõl a "betah" oldalról ingyenesen le lehet szedni a cuccokat?
Tud vki olyan boltot, ahol biztos megvan ez a könyv?: "Hobbim a makettezés"
Mert tudom van az Allexandrában, de ott a boltban szinte soha sincs az, amit épp szeretnék 😊

mindig ez a benzin gõz