Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Ha KICSIT felmelegíted a flakont,megnõ a nyomás,és szebbet lehet fújni.

streeter
Messzirõl fújtam. Öcsém is amikor fújta a sajátját elõször ilen volt de utánna jó lett. Most így fél órával a festés után már sokkal jobb.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

DJ Skyline
mintha ráprüszkölt volna a spray,vagy a szórópisztoly! 😄

streeter jól felráztad a festéket? meg az is gond lehet,hogy túl közelrõl fújtad,vagy túl sokáig voltál egy felület fölött!

Glpetyus
"kissé" szemcsés nem ? <#wow2><#zavart1>

streeter
Na végre fél év után festésre került a sor. Most kapta meg az elsõ réteget. Remélem jobb lesz még 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Glpetyus
<#wow2>

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Ez bizony minden idõk egyik legjobb meccse volt 😄

Seaweed

Seaweed

Seaweed

kbx
Nah, itt egy kép az eredeti felnivel!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Ja télleg, már kezdtem elfelejteni<#idiota>

modellmaker
Nálunk itt nem igazán OFF semmi se! 😄 De nagyon durva volt!!! 😄D:

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Fúúú wazzz milyen meccs volt!!!!! De nyertek a portugálok!!!!!<#vigyor><#taps>

Bocs az OFF-ért, de ilyen jó meccset már rég láttam!!!

modellmaker
Seaweed: <#puszis> a képekért! "nájszosak!"

kbx
Nem csak egyszerûen nem akarok vele szenvedni, majdnem ugyan olyan...

kbx
Szerintem tedd bele, és nyisd ki a tetõt!! Tavaly Móváron egy olyan Bömös nyert!!

flamerPUG
szerintem:

csináld ugy ahogy jonak látod <#nyes><#nyes>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

roliairsuni
nem de nem tudom eldönteni

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

"na és all, lenne egy kérdsem, a motor nagyon szép, és azt beletegyem, mert a motorházettõ belseje is nagyon szép, vagy ki mellé állványra???"

Ahogy neked jobban tetszik, vagy más valakinek készíted? :S

roliairsuni
azért kérdeztem mert nekemis van egy, még dobozba, csak alváz van lefestve és levédve alvázvédõvel, és a kaszni egy nagyon vékony réteg alapozás

ugyanez az autó, csak fujimi, és még abból is a high-tech kiszerelés, tehát a kurva részletes fajta, a leg leg az összes közül

na és all, lenne egy kérdsem, a motor nagyon szép, és azt beletegyem, mert a motorházettõ belseje is nagyon szép, vagy ki mellé állványra???

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
ok, az más, ha nem azt szeretted volna hogy olyan legyen mitn az igazin a natúr rendes rávaló felni, akkor jó

Seaweed
Felderitovaltozat es mar olyan ronda hogy szep 😉
kbx
Ez nem gyári felni rajta!!

kbx
M635 CSi, Academy gyártmány, de a ksznia ugyan az mint a Tamiyáé!!
Felni: tudom, a külseje az polírozott, olyan mintha krómozott lenne, csak a belseje mattabb, de nem fogom átfesteni, jó lesz ez így!!!

DJ Skyline
az a "kefír" nagyon ronda!<#wow2>

roliairsuni
ejha ez nájszos

Seaweed

kb tizegynehany eve volt a Hasegawa-nak ilyen 1:16 vagy 1:32 (nem emlekszem pontosan, es most nincs kedvem elobanyaszni az akkori katalogusokat)-es gepe..nem lattam meg osszerakva de nagyon szep az biztos..erre mar csak a ponyva kell es repulhet is 😉)

Seaweed

<#finom>

Seaweed
<#bee1>
😮
Ez igen, save as.

gordon 24
Fúj de koszos hogy lehet valamit igy berakni egy szobába!!!!<#nevetes1>

Downhill!!

Seaweed

Seaweed

Seaweed
nah meg par jenki nudli...ize dudle <#gonosz1>

Seaweed
jolvan..de okosan utalomozzal mert a vegen ...

<#gonosz1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Seaweed
szerintem nem kene...en is utalok sok mindent..de nem irogatom ide be mert lehet masnak az a kedvence...nah errol enyit...
flamerPUG
nem külföldröl rendeltem <#ejnye1><#eplus2><#vigyor2>

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

roliairsuni
csak mondtam

DJ Skyline
csak véleményt alkot!😊

Seaweed
ez mar rendesen at van epitve 😊)

Seaweed

Seaweed
rendben van de ki kerdezte?! <#rolleyes>
roliairsuni
úhhh én ezeket nagyon utálom

Seaweed
Seaweed
tul jo dolga lesz mar a vegen...

zsir hogy jar hozza "viz"

Seaweed
uhh egy ilyet elfogadnek! (AMT: Klingon Bird of Prey)

roliairsuni
szép, kintrõl rendeled mert akkor szójj pls

Seaweed