Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
"Az uj Italery autoblinda"
nem tudom,italeri oldalán,én csak ezt az 1 autoblindát találtam:

valaki tudna mondani egy olyan oldalt, ahol maketteket lehet venni interneten keresztül, és azt házhoz is szállítják?? jó lenne ha lehetne kapni ecsetet is, és festéket+sok apró kiegészítõt!!!
elõre is kösz!!
Ennyi erõvel a vw bogáré is lehet,mert az is hasonlít rá kb. annyiban,hogy 4 kereke annak is van 😄
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
(Plane azoknal akik pl az ujabb generacios nemet harckocsikkal alltak szemben!...Most kepzeld el! Jon egy kiralytigrincs...kiloni "szinte lehetetlen"...ezert megprobaljak harckeptelenne tenni! Lonek a csore, a lancra, a gorgokre, a fogasgorgore...de mig utobbaiknal meg mindig tudott harapni igy megprobaltak a tank loveget eloszor kiutni...egy csomo korabeli foton latni eltalalt lovegcsovet!)