Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
De legjobban Modellmaker irta le a #41013-ben mi az abra!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
viszonta motortér nagyon ki lett dolgozva 😮
TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
úgy külön9sebben csak arra az amt izére tudok gondolni hogy megmondtam róla amit gondoltam
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Offend
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
bal menu "Versenyek"....
Nézelõdtem neten találtam 1 békéscsabait de azon kívül semmit. Bár nemtom hány szokott lenni 1 évbe. Tudtok még esetleg másról? Mármit ami itthon lesz 😄
on
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de látom vödör azért befigyel,netán ha valami más gyulladna fel ami nem kéne!<#idiota>#idiota>
legyenmá'szerdalegyenmá'szerda<#idiota>#idiota>
Most telefonáltak, azt mondta az illetõ szerdán küldik. De trükkösek, egy Humbrol, és MM cucc nemjött meg nekik, pedig az oldalon a szállítási idejüket nézve, raktáron vannak.