Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
<#gonosz1><#mf2>

Glpetyus
<#finom>

kbx
Ez szép!! Jó kis General Lee-t lehetne belõle csinálni!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Igazabol nincs bajom csak itt nem szokas koztunk az hogy "Jajj de utalom ezt" meg "jajj en akartam a "leghulyebb" lenni"...
De legjobban Modellmaker irta le a #41013-ben mi az abra!
Seaweed
Akkor valszeg azert lassu a reload
Seaweed
<#eljen>
Seaweed
flamerPUG
oksa 😄 akkor megajánlom magamnak a jol látást 😄DDD

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

modellmaker
hát biztos 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
ja,meg visszamondani az 512-est<#idiota>

flamerPUG
hmm nagyon szép lett, és ami nekem nagyon bejön, az a belsö, a ha jol látom akkor félfényessel van fujva mintha bör lenne, jol látom?😊))
viszonta motortér nagyon ki lett dolgozva 😮

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

DJ Skyline
<#eljen><#eljen>

DJ Skyline
jelenleg 512-es,de bevan kötve már az 1megabites (csal bekell állítani)

1 gyenge MIG-17

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Nincs senkinek semmi baja veled. Csak ez itt már egy kis öszzeszokott közösség. Ha jön vki új azt meg kell ismernünk hogy befogadjuk. Olyan ez mint mikor a suliban új osztályba kerülsz. 😉 Csak itt nem kell csicskásnak lenned! 😄D

Hát kéremszépen, az mindig jelen van, a lét egyik gyökeres eleme.<#vigyor><#idiota>

kbx
Naaaa, már megint megy a marakodás!?

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

#40891-ben pontosan leírta, hogy miért is, ha ebbõl nem érted, akkor felesleges folytatni a párbeszédet.

Egyébként eddig "peti30" néven voltam jelen néha-néha 😄 az nem az enyém volt de az már az (nem mintha sokat számítana) a lényeg h megrendeltem életem elsõ komoly makettjét az academy uh-60 blachhowk-ot és jövõhét végén megyek is érte.....feltéve h meglesz 😄 de akkor elõtte még lehet mehnézem ezt a hétvégi kiállítást
roliairsuni
nana, én nem duzzogok csak kérdem mi a baja hogy tuggyam

úgy külön9sebben csak arra az amt izére tudok gondolni hogy megmondtam róla amit gondoltam

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Ahogy Seaweedet ismerem, valszeg nem alaptalanul. És nem kell duzzogni, ahelyett gondold át, hogy mi lehet a hiba benned.
Offend

roliairsuni
de nem csak a tékelést, midenbe beleköt ami mondok

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Nem szereti a tékereket, hátmég a rinyáló tékereket...<#hehe>

roliairsuni
nembaj, amúgy neked mi bajod velem? pls mondd el hagy tuggyam hátha tudok változtani rajta, de az ne mond hogy semi mer látom hogy van valami

modellmaker
meg Petyusnál! 😄

Seaweed
Ez itt nem szokass..csak a hulyegyerekeknel!
roliairsuni
besszus én akartam lenni a nagy tékelõ <#rinya><#rinya><#rinya>

Köszi. Látom a többségérõl már lemeardtam...... 😄
Seaweed
http://www.makettinfo.hu/
bal menu "Versenyek"....
Hali! Makettkiállításról tud valaki valamit hogy mikor és hol lesz?
Nézelõdtem neten találtam 1 békéscsabait de azon kívül semmit. Bár nemtom hány szokott lenni 1 évbe. Tudtok még esetleg másról? Mármit ami itthon lesz 😄
Seaweed
OFF:
Hmm hideg sorocske hmmm ...

ON:
Seaweed
Mekkora neted van?! Mert nekem mindig uriti megse gond a reaload (2megas netem van)
DJ Skyline
jaj de szeretem mikor a firefox saját magától üríti a gyorsítótárat...ilyenkor nem kis meló a makett topik felét letölteni!:\ ezzel nem azt mondom,hogy francér raktok be annyi képet,hanem csak annyit,hogy nem értem miért üríti magától...pedig 50MB van beállítva neki...lehet feltolom 100ra

on

Kata
Á, semmi látványos haladás nincs. Egyrészt mert nem igazán fordítottam rá mostanában idõt, másrész meg több helyütt folynak a "munkálatok", külön részletekben: hajótest, árbocok, tartozékok, világítás...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
na mi van a tutajoddal? képeket plz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Gyönyörû! <#szeret>

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
nem semmi! elöl mg,2 oldalt meg lángszóró!😄
de látom vödör azért befigyel,netán ha valami más gyulladna fel ami nem kéne!<#idiota>

<#finom>
legyenmá'szerdalegyenmá'szerda<#idiota>

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed
<#finom><#finom>

Jagi
ezt szeressem 😊 <#worship>

I.C.ram
nem kéne már cserálni a porlasztót? 😄
Seaweed
Amint megjon kepet de 1000-et! <#wink>
<#papakacsint>

Glpetyus
<#puszi>
<#eljen>

Okés! 😊
Most telefonáltak, azt mondta az illetõ szerdán küldik. De trükkösek, egy Humbrol, és MM cucc nemjött meg nekik, pedig az oldalon a szállítási idejüket nézve, raktáron vannak.