Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
<#eljen>
Vettél kettõötvenegyest?

Glpetyus
😊

DJ Skyline
<#duma>

Glpetyus
<#hawaii>

Seaweed
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?!

Gyereideazonnal!

BMP-1 es BMP-2 az legjobb
Glpetyus

Glpetyus

DJSkyline szerint ronda a BMP-1 <#ticking><#szomoru1>
<árúlkodik>

Seaweed
Akkor ezek szerint mindenben visszafelefe fejlodnek? Elobb a boltmeret, aztan a webshop is kevesebb mar mint volt regen?! Nah szep!<#whatever>
modellmaker
na jó lol. azért mondtam mert a múltkor mikor néztem még votl. kb fél éve mondjuk. sry akkor.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#szomoru1>

Seaweed
Az az igazsag hogy ez a szint (meret) mar legyen barhogy is kidolgozva az, nekem nem tetszik! Ennyi erovel a hobbim lehetne pl belyeggyujtes is...de en makettezni szeretek..ha adatik minnel nagyobban...hogy minden reszlet minnel szebb lehessen...
kbx
Azt, hogy ez betegség!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ Skyline
na erre mit léptek?<#wow2> (makettinfón találtam)

Seaweed
En ott nem talaltam 1db kepet se stirol cuccokrol!
modellmaker
igen így húzós. de a fabulis webshopjában vannak képek is. onna ki lehet deríteni hogy mi is az.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Kata
Köszönöm! Nagyon precíz, szép makettek.

[/cserf][/fülünyúl]

Jaja, 404-et ír :/

Kata,
ennek a topicnak volt a nagy része lentebb beszúrkálva.

Seaweed
Nah jah..de ha le van irva egy kod pl egy webshopban akkor honnan tudjam hogy az cso, lap, L profil, vagy epp "zartszelveny"???! Evegreen weblapjan se lehete kideriteni..szal meg nem tudtam venni neten sajna.... 😞
fistin
akkor egy 3/0 megteszi 😊
kösz a válaszokat, most jól bevásároltam 😄DD egyedül az italeri panzer 4estõl félek, igaz csak arra van pénzem, de azt mondják tényleg nehéz... hát nemtom majd elválik (:

DJ Skyline
szerintem beszart az iaro,azért nem!<#nemtudom>

Kata
Nálam nem jönnek be a képek. 😞

[/cserf][/fülünyúl]

modellmaker
igen pont ezaz. zsákbamacsek.. mert lehet oylan mint a telefonkártya. mondjuk ha Evergreen akkor nem szólok. azok faszák!

Seaweed
Hat ez az...ez az 1 amit nem merek neten rendelni ..felenk boltban nem is halottak meg rola...de mig nem fogtam tobbfelet a kezemben nem tudom mire van szuksegem...a leiras sok helyen meg csak kod abbol meg nehez rajonni..plane amilyen fos pl az Evergreen weblapja.....
Seaweed
Mihez kepest es mire kell? mert atlagban mar egy tripplanullas is megteszi (pl nekem nincs is vekonyabb)...de lehet ot-hat de meg hetnullasat is kapni...
modellmaker
hát nagyon remélem. 😄 amúgy thx!

modellmaker
van 5/0 is. 😉

fistin
és melyik a legkisebb ecset? 4/0, 2/0 nemtom bocs xD

roliairsuni
nagyon szép vége lesz ahogy nézem 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
jaja. szegény embver vízzel fõz. jobb lenne az a sztirol amit a tamiya oldalán is árulnak... =/

Seaweed
telefonkartya latom meg mindig hasznos kellek <#wink><#eljen>
modellmaker
köszi. riceboynak készül. 😄 csak ami verzióba.

Van rajta tuning rendesen. <#eljen>

Glpetyus
Italeri szintü.

fistin
és melyik a legkisebb ecset? 4/0, 2/0 nemtom bocs xD

modellmaker
Galériámban van. Lusta voltam átméretezni és úgy feltölteni. azért nem teszem be ide.

kbx
Hát, nem kezdõknek való!!

kbx
Kiváncsi vagyok, képet kérünk!!!

fistin
a zvezda jó márka?

Seaweed
Seaweed
Seaweed
Mivel Italerinel nem talaltam semmit igy jott a gugli a Camionetta 42-vel kapcsolatban....

...es ezt talaltam...
DJ Skyline

modellmaker
maj' ha nem lesz kocc setít a szobámban. 😄 (csak szólj rám!)

Glpetyus
<#gunyos1>

Seaweed
nm <#wink>
DJ Skyline
képet plz,htx!😊

DJ Skyline
szerintem ótvar ronda!<#gonosz1>

Seaweed
ebbol van:
modellmaker
NA kivágtam a Supra ajtaját úgyhogy már nincs visszaút! 😊