Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
Háát!!!
Eléggé😄DDD
Szépen megköszönném. Nagyon szépen.

Divatcsapatok OLÉ!

Seaweed
Nah vazze...jol megfutattal...<#ticking>

Ez megvan nekem...nah menyire kell neked?! <#vigyor><#gonosz1> (De tudnod kell hogy ez a fuzet orosz nyelvu!)
olympus
Gratula!
Várom a képeket!

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
upsz. bocsi!
Rossz link!
Adom a jót. Még 1x bocsi.a jó link!

Divatcsapatok OLÉ!

Seaweed
<#taps>
Seaweed
Kozben kideritettem hogy a Military Modelling 06. majusi szamanak az egyik resze...amit en is linkeltem ebbe a topicba.

Turelem! Szepen kivarod az idokozoket amikor enged letolteni a rapidshare vagy elofizetsz x honapra es akkor premium acountal leszedhetsz mindent egymas utan...
Nocsak, megint bezsebelted a fõdíjat? 😊 Gratula!

DJ Skyline
nahát...a kis csapat levert mindenkit!😄DD
grat <#eljen>

Seaweed
Mellesleg semmi baja a linkenek..enekm lejott a military.part02.rar file....de mit kezjek vele?! azt se tudom minek a resze....<#ejnye1>
kbx
Amúgy jó volt a hétvégi verseny velencén, elég sok szép autó volt!!
Holnap pakolok róla képeket!!
3. lett RCM, Egy bordó Impalával,
2. lett Gero a Zero Skylineal
1. lett szerény személyem a Skylinal<#vigyor3><#zavart1><#buck>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Seaweed
Hat ebbol aztan ember legyan a talpan aki megmodja hogy melyik onyv ez....
Miert nem tudod letolteni?! Mit ir ki a rapidshare?!
(Veletlen nem azt hogy varj 1 orat aztan gyere vissza?!!!!!!)
kbx
Tamiya gyárt, valami Pearl Clear vagy hogy hívják!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

olympus
SziasztoK!
EZ a könyv megvan vkinek?
Mert nekem kéne de nem tudom letölteni!
Köszi elõre isKönyv

Divatcsapatok OLÉ!

Seaweed
<#hehe>
DJ Skyline
DJ RUSH99
én meg metálfekete spray-t nem láttam még😞( legalábbis modellbolt.hu-n nem

E30 4ever

DJ Skyline
miért nem veszel metálfeketét? nem nagyon hallottam még metállakkról,de biztos van

DJ RUSH99
szevasztok!

Tudna nekem segíteni valaki?
Metál lakkot keresek,csak nemtudom ki gyárt,és hol lehet kapni.. a mercihez kéne,mert metálfeketére szeretném csinálni.. szal a sima feketére fújnám a metállakkot😊

Elõre is köszi

E30 4ever

Seaweed
Seaweed

Seaweed

votma..de ebbol a szemszogbol kivetelesen allatul fest!

Seaweed
otobuzgaroknak sok-sok oto <#buck>

Seaweed
Emlekeztek meg?! A muki(vagy csapat) szepen elkezdte kifesteni a gyujtemenyet!
Seaweed

festés meg egyebek

thx, bár sok ötletet nem sikerült merítenem 😊

1 kis ötlet a 251-hez

modellmaker
simán lhet kapni 0,2 0,3 de talán még 0,15-ös fúrót is

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

jó kis szett. 😊

Seaweed
Nekem van ilyen felmilisnel kicsit vekonyabb furom..kb a legvekonyabb tu-vel egyenerteku vastagsaga..mindig fosok hogy el ne torjem 😄 (vastagabbat mar tortem el annak ellenere hogy kezi furoval furkalom a maketteket...)
Squadron-Signal furoszarkeszleteben van/volt .

Ilyen vékonyat (felsõ kettõ kábel, alsó simaügy) még nem láttam, a mm töredéke. :S

Seaweed
Aha at venni kell akkor ilyen vekonyat is <#wink>
Van, de nem ilyen bazi vékony.

Seaweed
Nincs furoszar keszleted?! mert azzal konyebb az ilyen..kifuroda lyukat neki es abba ragasztod be.
gordon 24
Oké körbe nézek. Köszi.

Downhill!!

próbálom bekábelezni, de kissé remegõkezû, és pontatlan vagyok <#zavart1>

modellmaker
Az Aircolor Technik (ACT) gyárt ilyet. Van fehér alapú és átlátszó is. Itt van is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
<#smile>
aaaa, valakinek kötélidegei vannak, és b***ott hegyes csipesze :o

PrasCo
Hohhó, de jól ám, köszönöm!
Seaweed
igaz nem tank de jol johet:

PrasCo
Korrekt, de igazán csak gyakorlatnak akarom azt a nyomorult StuG-ot felhasználni, így jelen esetben nem különösebben érint a dolog autentikussága, hanem inkább a technikáját szeretném tanulni.
Na meg, miután az elmúlt években valahonnan a mocsárból egy egészen egybenmaradt T-34/76-ost rángattak elõ (ráadásul ha jól emlékszem, német felségjellel), igazán nem esik nehezemre elképzelni egy "mi lenne, ha..."-t. 😊 Esetemben most a lényeg, hogy értelmesen tudjak végre megjeleníteni valami rohadást, mert szeretnék majd egy ezzel kapcsolatos diorámát összehozni, de ehhez tanulnom és gyakorolnom kell(ene).
Seaweed
kilott T-72:
Seaweed
Mondjuk ezek kilott T-55-osok! De kiindulasi alapnak jok!
Seaweed
Nem tudom..nezd at a gyartok weblapjat...azt tudom hogy pl az Italeri gyart ilyen csapat kamionokat de ha jol remlik Moto GP-eseket....
Meg kell nezni a gyartok lapjait!
Seaweed
hat a masodik VH utan osszeszedtekk a csataterekrol a cuccokat szinte mindenhol...es vagy beolvasztottak vagy muzeumba kerult ilyen-olyan allapotban. Szvsz nagyon nincs is olyan 2VH-s tank ami 60 eve kint rohad a sztyeppen!
De pl orosz utodallamokban sok T-55/62/72-est latni szethordva ott rohadni az utak menten. Vagy a kozelkeleten ahol a sivatagban meg PzIV-est is latni rohadni mivel tobb fel is hasznalta azokat a modern haborukban is! (pl egyiptom, sziria, es a palesztinok)
gordon 24
#41420 ?? Valaki? Fontos volna.

Downhill!!

PrasCo
Óóó, remekjó, köszönöm! 😊 Akkor már van elképzelésem nagyjából, hogy hogy kéne nekiállni.
PrasCo
Az "elsõ felén" 1900-tól 1950-ig bármit értettem, a lényeg, hogy vas legyen, referenciának lenne rá szükségem. Írhattam volna konkrétan StugIII. F-et is 1943-ból, de teljesen fölöslegesen, csupán arra lennék kíváncsi, hogy néz ki egy 50-75 éve kint rohadó jármû. Ott meg már igazán lényegtelen, hogy milyen az, rozsda-rozsda. 😊
Seaweed
Addig meg egy frankon lelakott tankrol egy kep <#nevetes1>