69150
98a2ea10-f187-4148-a03d-25b6020db8a7.jpe
  • Jagi
    Volna egy technikai kérdésem:
    Az üléskárpitot papírzsebkendőböl akatam megcsinálni...
    amíg vizes, nagyon faszán rajta marad, de amikor megszárad, feljön és nem illeszkedik az idomra. Főleg az alakos felületeknél.
    Ki hogyan csinálta, ha csinált már ilyet?
  • Seaweed
    thx :)
  • Seaweed
    Thx. Meg tavaj (2006)majusban vettem.
    Rendszereto ember hireben allok
  • Jagi
    Háát ezsse kicsi :)
    grat sztem nagyon jó, honnan szedted? :)
    megjegyzés: szép rend van nálad...
  • Jagi
    Ezt odatette... beszarás a belseje
  • Glpetyus
    fasza lesz nagyon :o)
  • Dante73
    http://betah.co.il/
    regisztrálni kell, egy csomó könyv van fent!
  • repvez
    Már megoldottam nem szereti a letöltés vezérlöket mert azt irta ki hogy nem lehet gyorsitani a letöltést de ha visszavettem normálra akkor se volt jo igy csak a vinesel jött le
  • modellmaker
    mit ír ki?
  • repvez
    nem mert átdob a depositfile oldalra és vissza is számol csak mikor rákattintok a letöltésre valamit kiir oszt annyi
  • dara
    Lehet regelni kéne.
  • DJ Skyline
    nem soká Silly Week 2007 aircraftresourcecenter-en, kíváncsi vagyok miket hegesztettek most össze! :D
  • repvez
    Jo az oldal de valamiért nem tudok letölteni rola :(
  • Seaweed
    az van nekem is...thx
  • repvez
    körbenéztem a dolgaimat de csak mirage F1C ill mirage III-asom van
  • Seaweed
    De ha mar haromnezeti rajz! Nekem meg Mirage F-1B-rol kellene ilyen!!
  • dara
    Az az érdekes, hogy az egyébként civilben adatmentéssel foglalkozó emberek is ismerik a logikai bad block fogalmát (ami attól logikai, hogy csak a FS szintjén van jelen és nem társul hozzá fizikai hiba)...

Mindegy, építsd a V-75-öt, az nyugtat.
  • Seaweed
    haromnezeti rajzot nem azok olyan helyrol valok amik mar nem elerhetoek....tipusfuzetet pl innen:
    farposst.ru
  • repvez
    Seaweed ahogy látom a háttérben azt a kiplakátolt A7-es összeállitást, tudsz esetleg digitális formában olyan helyet ahol ilyen nagy és jo minöségü 3 nézeti képeket lehet szerezni repülökröl törzs metszettel?
    Van egypár in detail&scale könyvem csak elkelne még pár haszonlo.
  • gordon 24
    De mert én nem ismerem. És mivel elégé felhuzta véleményem szerint Seaweed-et ezért komolyqan gondoltam. De ha normális akkor nem gond de egyenlőre nem ez jött le. SRY.
  • modellmaker
    az offodat te sem gondoltad komolyan. :) Ismerem darat személyesen is. Nem igazán az a fajta aki csakúgy hülyeségeteket írogat. KÖtekedni meg midneki szokott. ;) Ezt csak arra fel hogy ő nem az az "újonc" kategória. :)
  • Seaweed
  • Csoder
    Nah még a végén visszajön a kedvem makettezni. ^^

[odáig jutott, hogy elballagott a másik asztalhoz, szemügyre vette a 251-es idomait, aztán visszamászott]
  • gordon 24
    Komolyan néz ki!!!

(Off: Ne idegeskedj semmi értelme had irja a hülyeségeit, ugyis csak kötekedik)
  • Seaweed
    Nagyvolumenu eszmefuttatasod sajnos nem valasz arra hogy milyen is az a logiaki bad sector :D anyit mondok csak hogy dosfsck (fat32 van a kurrens vinyon)....masreszrol dos alol ndd...
    Tudod en sem tegnap kezdtem a szakmat....
    Az meg vegkepp rohejes hogy jossz itt nekem az ezereves serelmeiddel...ez makett topic..makettezz vazze ne okoskodj itt nekem!
    (Meg mielott beirnad hogy en akkor mikent vetemedhetek offolasra: Van itt egy kozosseg aminek TE abszolut nem vagy semmilyen tagja, akikkel kozolni akartam hogy milyen szep elmenyek ertek az ev vegen...fuggetlenul attol hogy neked mi a velemenyed az egeszrol!)

es hogy legyen vegre makett is:

• dara
    Te meg azt meséld el nekem, hogy bármely magasszintű, azaz oprendszer alatt futó, program hogyan férhet hozzá közvetlenül bármiféle hw elemhez? SEHOGY! Ergo a scandisk, chkdsk, Nortontrágy nem is képes hw hibákat diagnosztizálni. Mindegyik a FS szintjén képes csak hibátdetektálni, és a hibás helyfoglalási egységeket megjelölni (a BS megnevezés is téves emiatt, ugyanis cluster alá nem tudnak menni). Márpedig az ilyen programok csak a FS-ben el nem érhető egységeket jelöli meg bad-ként. Ez pedig könnyedén lehet egy logikai hiba.

HW hibát csak az alacsonyszintű alkalmazások képesek felderíteni, ezek viszont egytől-egyig képtelenek OS alatt futni (egy biztonságos OS alapköve a közvetlen hw-címzés és hozzáférés tiltása, minden csak HAL-on keresztül történhet). Ez is az oka, hogy minden vinyógyártónak saját alkalmazása van az ilyen feladatokra, amelyek mindegyike saját bootkód-dal rendelkezik, és általában csak az adott gyártó termékein használható (Maxtor PowerMax, Samsung hutil, sutil, SHDiag...).

De higgyél amit akarsz. Tulajdonképpen meg sem lepődök azon, hogy gondolkodás nélkül kétségbevonod a mondanivalómat (lásd Pakisztán által nem is rendszeresített AIM-9E a pakisztáni F-7-en, ami egyébként láthatóan a jellegzetes AIM-9J/N/P vezérsíkokkal volt szerelve).
  • Seaweed
    Meseld mar el milyen az a "logikai bad sector"! A Bad Sector fizikai hiba. Az logikai nem lehet...maximum fellephet allokacios hurok, de az meg nem bad sector...
    Mindenesetre en nem szoktam olyan vinyot tovabb hasznalni amin a hasznalat kozben megjelent uj bad sector! (a mar gyartasnal meglevokon es a gyarban kizartakon kivul...tisztaban vagyok vele hogy ki tudnam zaratni en is a problemamat okozo sectrokat a hasznalatbol, de en nem bizok innentol az ilyen merevlemezben....)
  • dara
    XP-ben nem sok scandisk-et találsz, legfeljebb chkdsk-t.

Az, hogy BS van a vinyón, még nem jelent semmit, lehet csak logikailag az, akkor viszont egy format (lehetőleg először más FS-re) megoldja a problémát.

repvez: Ez lehet akár a táp hibája is. Esetleg memória.
  • gordon 24
    Mégegyszer BUÉK mindenkinek. Szebb jövőt és Kitartás!!!

• Random_
    Pontosan!
  • Seaweed
    scandisk, norton disk doktor stb-stb, de meg a format parancsnal is kijon havalami bad sectoros...de a leirt tuneteknek elso ranezesre nem sok koze van a bad sector-hoz...inkabb elektronika vagy fej hibara utal. persze lehet bad sector is de akkor kurva sok BS-nek kellene lennie a feluleten amit nehez lenne nem eszre venni hisz adatvesztessel/olvashatatlanaggal/irhatatlansaggal jar(folyamatosan/tartosan) a jelenseg...

(nalam egyenlore 32Kb van csak BS-en de nem isvarom meg hogy ez nojjon....holnap elso dolgom lesz reggel egy uj vinyo vetele...)
  • repvez
    Elöször is BUÉK mindenkinek!
    Másodszor egy kicsit OFF kérdésem lenne.
    Azt milyen progival lehet leellenörizni hogy badsectoros-e a vinyo?
    Mert mostanába elég gyanus az enyém is pedig csak 2 honapos.5-6 perc kell mig feláll a rendszer és addig nem tudok az asztalon sehova kattintani a vinyo meg csak kattog.
  • Seaweed
  • modellmaker

[center]1/72 Hasegawa F-4

• Seaweed
    Nekem az egeszseg meg penz eleg..az utobbin minden mast megkapsz...nőtis, makettet is, minden mast is...
  • DJ Skyline
    Boldo Újévet mindenkinek! sok makettet, nőt, egészséget! :))
  • Seaweed
    Megeloztem a snecieket
  • Csoder
    pedig azt hittem petyuzs fogja ordítozva
  • Seaweed
    2007 elso hozzaszolsa! TÉÉÉÉK
  • Seaweed
    ammen