Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez miez? Nincs véletlen ról aegy kép?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
mindíg széthullik és sz*pni kell vele, mint a "namostezatobrutálnakkészültdevalaholúgyiselbaszomok"-kal
makettinfón találtam :o
Ha akarták volna,sem sikerûl jobban 😮
Ha akarták volna,sem sikerûl jobban 😮
Ezt a lefotozott magyar BMX-et nem igazan ertem...szep kis "tortenelmi" darab bringazas tekinteteben...de hogy jon ez a makettezeshez?! <#nemtudom>#nemtudom>
na,ha már így szóba hoztam nem tudja vmelyikõtök hol lehet olyan a8-as felnit kapni amilyen a ,,toyotabéjemvén,, van?<#idiota>#idiota>
E30 4ever
New York rendõrségi járgány 😊 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ez illene az Úbótod mellé 😊
(nameg az én S-100-asom mellé is) <#gonosz1>#gonosz1>
(nameg az én S-100-asom mellé is) <#gonosz1>#gonosz1>
melyikre gondolsz?? Én nem láttam jobbos Bömbit!?
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Melyik az az oldal amelyik német és lehet neten rendelni tõlük. Nagy kínálattal?
Divatcsapatok OLÉ!
Ne emlekszem..keresovel keress...en is googlival 1:35-os olgokat kerestem mikor rabukkantam par osszerakott 1:35-os Messzerre...
Amugy meg 1:48! egyre tobb a 48-as harcjarmu...repulobol meg minden letezik ebben a meretaranyban.
Amugy meg 1:48! egyre tobb a 48-as harcjarmu...repulobol meg minden letezik ebben a meretaranyban.
én vasútmodellezem, és majd mostanában fogok nekiállni ez elsõ állandó terepasztalom építésének. Valaki még vasútmodellezik itt?
1:35ös méretben nem nagyon gyártanak WWII-es repülõket, mert lenne egy igen jó ötletem egy diohoz és meg szeretném valósítani :]
Holnap veszem át. Gyüjtöm az anyagot!
Akkor van ehhez jó anyagod? Örülnék neki😄
Akkor van ehhez jó anyagod? Örülnék neki😄
Divatcsapatok OLÉ!
A Farposst.ru-n kivül van még ilyen oldal? EGyrõl tudok de nem tudom a címét!
Divatcsapatok OLÉ!
na ha találok lakkot akkor azt veszek,ha meg nem akkor veszek egy metálfekát aztán majd elhasználom csak 1x azt a sima fekát😄
E30 4ever
én csak onnan tudtam,hogy van,mert régebben kerestem a suprához metál fekete tamiya sprét,és volt...igaz nem vettem meg,mert azóta lett szórópisztolyom!😊 amúgy a keresõbe beírod,hogy black,és felhoz egy pár dolgot,csak kikell mazsolázni!😊
ebazeeee<#szomoru1>#szomoru1>ezt hogy nem láttam?<#guluszem1>#guluszem1><#wilting>#wilting>
E30 4ever
Divatcsapatok OLÉ!
Hat kepek vannak benne....amugy Nemet felanctalpasokrol tudok angolul, es nemetul anyagot adni. Kerdes hogy pontosan melyikrol kell info mert az anyag nagy....
Orosz? Hmmm. Nem tudok oroszul<#wow2>#wow2>
De használható nyelvtudás nélkül?<#ravasz1>#ravasz1>
De használható nyelvtudás nélkül?<#ravasz1>#ravasz1>
Divatcsapatok OLÉ!