Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dúva' a bp-s dió o.O
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de ez már 800-at bír 😊
Hallod, ha megcsinálok egy ilyet, mondjuk 1:35-ben akkor én leszek "a dzsedibõl az onedin kenedi" 😊
Lehet inkább 15t volt ráírva ? o.O
De én 3 számjegyre emlékszem,...de olyan rég volt,hogy az nem ugrik be,hogy hol láttam :x
😊
Ehhez hasonló "gyáron belüli" volt,mégcsak nemis vmi kikötõi monstrum.
fõleg, ha nem lenne beöntve a csöve, meg nem enne 100-on 200-at^^, talán még járnék is vele(de így csak ott áll a kertemben 😊)...
Asszem félreteszem a Victory-t egy kicsit,és elkezdem a T-80-ast,ha lesz végre egy kis idõm makettezni <#gonosz1>#gonosz1>
E30 4ever
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Silvia a háttérben!
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
E30 4ever
Ja, és hamarosan tudok szolgálni nektek pár Nuts&Bolts számmal!
amúgy,ha érdekel vkit van egy eladó integra makettem,sértetlen (nem a kerek lámpás)

E30 4ever
1 munkaszüneti és 1 fél munkanap alatt megkaptam. Játék-makettbõl.
Divatcsapatok OLÉ!
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Alclad festekkel, jo szoropisztollyal...es fel van polirozva.