Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
4 dollárt megért.. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kbx
Hú de durva!!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

olympus
YEAHHH!😄DDD

Divatcsapatok OLÉ!

modellmaker
Post #8
"this is the 1/32 model from academy."

😉

kbx
Végül is nem volt rossz, csak a fényezés kivitelezése nem tetszett, de az ötlet jó volt!! Bár én biztosan a KaiOffide-os verziót építettem volna belõle, pontosabban én felhasználtam volna a matricáját!!! De a kerék viszont nagyon szép volt!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

olympus
ezek nagyrésze RC- modellezõknek lehet jó. De van bennük sok autó csinosítgatás is. Pl. Igazi bõr az ülésekre; kárpit stb.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Itt egy újság. Állítólag sok makettezõnek is hasznos dolog van benne. Modellezés rész is van bennük.
ÉRdemes lehet megkukkantani:
újság

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
az az igazság olvasva itt a hozzászólásokat( a képeknél), hogy ez a repcsi makett. bááár én se tudom megmondani az igazságot. Nagyon tetszik. Ha nem is makett akkor is csodás közeli képek.

Divatcsapatok OLÉ!

modellmaker
na erre jó a 32. 😉 de alig tudtam eldönteni hogy ez most makett vagy mi arák meg hogy mekkora.. grat neki! <#eljen>

DJ Skyline
úristen bazmeg!<#wow2><#wow2>
ez nagyon durva!<#eljen><#eljen><#eljen>

Glpetyus
<#guluszem1>

olympus

Divatcsapatok OLÉ!

DJ Skyline
level 10nél meguntam
😄

Glpetyus
vazz,milyen élethû <#wow2>
Kocsimba ugyanilyen csövek küldik a benyót a hengerekbe ^J^

modellmaker
kárpit szal azt most nem nyomom be 😄 majd egy how to use-t inkább 😉

meg ezt: (csinálok majd róla ha lesz fény egy makrót 😉 )

Glpetyus
😄DDD

Glpetyus

*régi vasakról küldtem,amiket 5-6,vagy akár 7 évvel ezelött készítettem (kivétel a bmp-3,amit tavaly építettem),szal úgy nézzétek,hogy nem épp csúcsmakettek,de akkor is az enyémek <#whatever><#miaz>

modellmaker
hm. lehet azt kéne inkább csinálnom... mint ezzel szarakodnom

Glpetyus

KÜLDTEM múlt héten képeket dj-nek,de amíg nincs "dizájn",addig nem rakja fel õket <#duma><#ticking><#duma>

Glpetyus
:I

Seaweed
Kepet a hajokrol meg a orosz acelcsodakol! <#bee1>
Lánctalpat, görgõket rakosgattam, meg a belsõ térrel haladtam kicsit, szal semmi látványos. 😊

Glpetyus
Csodertõl is képt',ha haladt az Sdkfz-vel' :o)

Glpetyus
képt' 😊

modellmaker
<#vigyor3> elhozta a srác a Detail Master cuccokat amit amiban vett nekem 😄 szal virul a fejem. 😄

Glpetyus
<#gonosz1>

modellmaker
lesz. csak ihlet kell. ill az van csak meg kell csinálni. 😉

Glpetyus
Glpetyus

Na mivan,lesz új dizájn az sgmaketten ? :S

Seaweed
Nemerannyit az egesz..es ez volt az utolso neki...amugyse az ujsagos tehet rola(meg amugy is olyan helyes kiscsaj <#smile>) es vagy a terjesztohoz vagy akiadohoz kene fordulni...de mar kijavitottam..es nem zavar mar..de azert megis boszito hogy mindig van valami a PM-el...
modellmaker
menj vissza az újságárushoz és mond el neki a miahelyzetet! 😄 hátha kicsréli.

Seaweed
Hat 32-ben mar lehet "nyitogatni" boszen <#buck>
Seaweed
Vazzeg ez hihetetlen hogy tenyleg megjelent..meg is vettem ma...de mar az is hihetetlen hogy majd minden szammal van valami gigszer! Volt amelyikben ugye emlekszunk nem volt nekem par lap benne....most meg pont a linkelt oldalakon oldal be van szakadva...szerencsere ez utobbi problemat konnyeden orvosoltam egy 3M Tape-el....de azert megis gaz cirka 1300 pezetaert! <#rolleyes>
Glpetyus
jófajta dioráma :o

Glpetyus
<#wow2>

modellmaker
vigyázzá' mert ezek egy része a kitben van benne alapból.

DJ Skyline
bazz ez jól ki van nyitogatva!<#wow2>

modellmaker

1/32 Trumpeter A-10A

In Progress képek

modellmaker

1/32 Trumpeter P-40B/C

modellmaker
köszi! <#puszis>

Glpetyus
htx !!

Glpetyus
😛

Bp-erõd, ennyivel be lehet érni, csókolom. 😄
http://csoder.atw.hu/PMcikk.rar

modellmaker
mármint ne csak azokról csináljon. 😄

Glpetyus
Glpetyus
<#kuss>

PrasCo
Hoppá, valakit kiütöttem-e? <#szomoru1>
PrasCo
Ilyenkor kell bevetni a bambi-szemeket. <#zavart1>
modellmaker
lóf*szt! 😄