Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Nekem is HP-m van, amire nekem kell arra bõven jó, normális fényben nagyon jó képeket csinál!!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Életem elsõ roncsa. Kérlek Titeket, mondjatok róla véleményt...
A Hewlett-Packard nevében én kérek elnézést a szar minõségû fotókért...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
elsõsorban a fotókért!
de imádom a Chargereket (katt rám!) külön érdekesség ez a régebbi (sztem 68körüli)
most épp itt tartok, és szeretném ha véleményeznétek a kép alapján (ami megsúgom élõben másabb, és sokkal jobb, de mind1 :] ), mert ebbõl tudnék tanulni is, és legközelebb a legjobbak szerint alakítani, tehát ez nekem csak segítség lenne!!
máris itt van az elsõ:
ennek az egyenruhája lett a legjobb, természetesen ez is tetszik a leginkább 😊
és itt van még 2, ami már nagyon a végkifejlett állapotban van :]
a sarazásról csak annyit, hogy a kép felnagyítja, én is meglepõdtem amikor megláttam 😄 de élõben nem néz ki ilyen sarasnak!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Elég köztudott a mûgyantáról, hogy hõ hatására jól lehet formázni!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!