Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
a festék vagy a szõr?<#zavart1>a szõr biztos nem... a festék.. hát egy réteggel nem fedett rendesen,így lett 2... de szerintem nem olya vastag<#nemtudom>érdekes ez a festék

E30 4ever

gordon 24
Faszán néz ki, szerintem. Nekem tetszik. Kocsi milyen szinü lesz?

Downhill!!

DJ Skyline
nem túl vastag? 1:1-ben olyan lenne mintha vattával bevont ülésen ülnék!😄

DJ RUSH99
hát... aláfestettem matt fekával,ráfújtam lakkot,hogy késõbb ma ragasztó ne oldja meg a festéket,aztán ugye a ragasztó,és bele a szösz😊 aztán vártam vele és másnap leráztam😄 kész! nekem nagyon tecc,érintésre is zsír!

amúgy uccsó belteres képen olyan furán néz ki a festett rész meg a szõr találkozása... nemtom mért,mert élõben nem is olyan:/ na mind1<#vigyor3>

E30 4ever

Seaweed

gordon 24
Tetszik nagyon a szõnyeg benne. Hogy csináltad? Ragasztó és bele szösz?<#hehe>

Downhill!!

DJ RUSH99
köszi<#wink>

E30 4ever

gordon 24
<#eljen>

Downhill!!

DJ RUSH99
egyébként titokban én is haladgatok a mercivel,ha érdekel valakit<#buck>

E30 4ever

DJ RUSH99
még1 hozzáfûznivaló a roncshoz: haverom mondta,hogy ennek a gépnek valójában nem így nyílik a motorházteteje,hanem így:

E30 4ever

DJ Skyline
biztos van,de hogy honnan tudod leszedni jó kérdés! én nem nagyon ismerek ilyen programokat,csak pl a Trainz játékot,amiben tudsz saját pályát építeni,de macerás,idõigényes,meg kell kis idõ míg rájön az ember a dolgokra

DJ RUSH99
ezt a kérdést inkább valamelyik pc-s fórumban kellett volna feltenni<#idiota>amúgy én sajnos nem tudok..

E30 4ever

Zsizsi34
Siasztok!

Lenne egy kérdésem:
Vasútmoddelezek, és a terpeasztalomat hamarosan elkezdem építeni. Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen terepasztal-tervezõ program, és ha van, akkor honnan tudom letölteni, vagy ha azt nem is, legalább a nevét mondjátk meg! Elõre is köszönök midnent!

(Ha esetleg különbség van a tervezõprogramokban a méretben, akkor közlöm: TT méretben építem majd)

Glpetyus
^J^

DJ RUSH99
ja azt is láttam.. kedves😄

E30 4ever

DJ RUSH99
ja... azért mondom,hogy kép.tár rulz<#hehe>

E30 4ever

DJ Skyline
eddig get the fuck out kép volt ott!<#nemtudom>

DJ RUSH99
érdekes,de itt is bejön<#nemtudom><#buck>

E30 4ever

DJ Skyline
és? lehet gondjuk akadt a tárhelyel,elõfordul

DJ RUSH99
ja.. meggyógyult<#idiota>nekik hála 2 spc-s fórumom is ,,kiürült,,... szal eltûnt az összes kép<#falbav>azóta kép.tár rulz<#vigyor3>

E30 4ever

DJ RUSH99
az mondjuk igaz,hogy sokszor látványosabb egy roncs mint egy szalon-szagú gép😛
De én meg például imádok fényezni,és imádom az akár tükörként is használható fényezést😊

E30 4ever

DJ Skyline
jelentem az iaro "meggyógyult",íme az új cím

Én pedig egy autó makettel csak ezt tenném 😊
Valahogy engem nem igazán tud felizgatni a csillivilli, agyonfényezett autómakettek (...de azért egy szép munka készítõjét elismerem!), a roncsok viszont sokkal érdekesebbek, látványosabbak számomra, és megépítésükben is több örömöm lelem...

DJ RUSH99
nekem amúgy sosem lenne valamiért szívem ezt mûvelni egy makettel<#idiota>nemtudom miért..

E30 4ever

Hát én nem vagyok profi, de...
Nem rossz, csak kicsit fura, pl miért van összeizélve a karosszéria? Mintha egy felhevített csavarhúzóval nekiesett volna egy barbár, túl durva szvsz (A korrózió nem így lyukasztja át a felületet, elõször egészen elvékonyodik a falvastagsága az anyagnak, majd átlyukad). A rozsda érdes felületét se forró vas darabbal próbáld lemodellezni, hanem inkább használj finom porokat (pölö pasztell) festékbe keverve.
Ha rozsdás (és ez a szín arra enged következtetni), akkor lehetne mattabb, koszosabb, pl desert yellow-al átködölheted itt ott, vagy mûvészolajjal, különbözõ okker színekkel átmoshatod, hogy a különbözõ árnyalatok megüljenek a panelekben, idomok tövében, kosz gyanánt. Stb. Gyakorolj sokat, olvasgass cikkeket, fórumokat, nézegess sok képeket, makett- és valós roncsokat egyaránt, egyes technikákat próbálj elsajátítani, stb hajrá!
Uff

DJ RUSH99
jaja<#finom> ugyan ezek modellek,de akkor is nagyon állat!

E30 4ever

ChevyG
eddig az autósok nem évezhették a koszolás, öregités pillanatait. hát most kiélhetik
DJ RUSH99
hát én nem vagyok profi,de szerintem szép munka<#eljen><#smile>

E30 4ever

DJ RUSH99
ezt lessétek meg! nagyon durva<#wow2>

E30 4ever

Na, megcsináltam azt a retek fényképezõt. Lécci, mondjatok róla valamit. Akár azt is, hogy szar. Szeretném tudni, hogy ti, profik, mint gondoltok egy magamfajta amatõr alkotásáról...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

DJ Skyline
Sztálin kettõ a legjobb <#eljen> 😄

Glpetyus
*1 évre,ha nem állok le megint 5-6 évre 😄D

Glpetyus
Ez érkezik valamelyik nap,hozzá ez :o
+ ez is.

Ezzel tényleg befejeztem a rendelgetést,mert vagy 1 évre elég <#wilting>

Glpetyus
<#sniffles>

DJ Skyline
a következõ foci VB-re kész lesz!😄

Glpetyus
Mikor lesz már SGmakett ? :C

Glpetyus
<#whatever>

modellmaker
<#ejnye1>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus

Csináltam fényképet a Victoryról,mert haladtam vele kicsit,erre nem otthon hagyom ? <#wilting>

kbx
A Modell & Hobbynál kell megpróbálni, ott mindig vannak Nascarok!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

Glpetyus
:I

Seaweed
ahh nincs..mostanaban mas folgal/t le...
Glpetyus
miva,kész van már a Jeep ? <#gonosz1>

Glpetyus
Ja,olvasgattam egy párat,...nem írták,hogy az lenne,bár mind1 is 😊

Seaweed
Hat igy hirtelen nem. Meg kell nezni tesztekben...ott biztos irjak ha az.
Glpetyus

Te Seaweed,nem tudod,a Zvezda Su-100 és a JS-2 Stalin is Dragon készlet ?
(nem számit a rendelés szempontjából egyébként,csak úgy kérdem)

ChevyG work
nem tudtok, hol lehet felhajtani AMT NASCAR kitteket?

B. Allison #28 Havoline Ford(?)
B. Elliott #9 Coors Melling Ford
D. Earnhardt #3 (akármelyik)
D. Earnhardt #8 Budweiser
J. McMurray #42 Havoline Dodge

ill régi stock car-ok érdekelnek (nem mondern aera-s)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Jagi
Ejjj!Barátom! Ez iszonyúan szép lesz 😊

Glpetyus
<#finom><#gonosz1>

Glpetyus
<#eljen>