Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
pontosan ezt mondtam én is! te érdekes meg tudod érteni.. csak kedves barátaink nem<#shakehead><#wilting><#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
géportál tényleg nem egy nagy eresztés,nekem is volt ott "oldalam",de kezdõknek,akiknek fingjuk sincs az oldalkészítésez,azoknak jó...aztán eldöntik,hogy maradnak-e a géportálos szinten,vagy fejlõdnek!😊

DJ RUSH99
nem nagyon tud érdekelni.. akkor gratulálok neki! örüljön neki! én nem tanultam ezt sehol,úgyhogy egyenlõre csak ilyet tudok,ez van.. csak könnyebb a szarba fikázni az embert! igazi sg-s temperamentum...

E30 4ever

Seaweed
a foallasu SG forumozo utan?! <#idiota>
DJ RUSH99
de jobb engem baszatnia a sok nagy arcnak akik olyan kurva profik és lekörözhetetlenek minden körben! náluk jobbat még nem hordott a hátán a föld,blablablablablaaaaa

E30 4ever

Seaweed
jah csinalja nemszotam

DJ Skyline
izé...ezt nem kellett volna!😄 ha tudnád Seaweed "másodállása" mi,akkor ezt úgy nem mondtad volna

DJ Skyline
najó elég szerintem...felesleges kioktatni,hogy miért van oldala,hol van oldala,blablabla,ha ehez van kedve,akkor csinálja,kész...

Seaweed
Jah nem...engem nem zavar...felreertesz! csinald csak...csak en a hulye velemenyem nyomom <#hehe>

DJ RUSH99
kiváncsi vagyok te tudál ilyet csinálni<#sniffles> szerintem meg sem tudnád közelíteni...

E30 4ever

DJ RUSH99
pff... ez mekkora szar!

kurva rosszul szûrted le!

A végre nekem is van oldalam jelentése: ezer éve szenvedtem azzal,hogy legyen egy oldalam ahová felrakhatom a cuccaimat,stb és most végre (ideiglenes megoldással,mert azért jó elnne egy komolyabb oldal mint a g-portal) sikerült összehozni!

E30 4ever

Seaweed
Jah jo...bocs..nemszotam'! nem akarom a homkvarat ledonteni...<#gonosz1><#nyes>
Seaweed
Tessek EZ makettezo portal! Ettol mint Mako Jeruzsalemtol....
A "végre nekem is van oldalam😊)" mondatból azt szûrtem le, hogy egyesek körében most ez a "menõ" (?), és õ sem maradhat ki.<#hehe>

Seaweed
Csinalj inkabb blogot! az sokkal jobb mint egy ilyen uberfos gportal....
Ha kell adog blogmotort amit barmelyik ingyenes tarhelyre feltehetsz..de van egy kurvanagy kupac inygenes blogsite is ami olyan mint a gportal csak blog....ott is lehet kepeket feltenni maketteidrol, meg irni okossagokat...
DJ RUSH99
azt mondjuk meghallgatnám mért van messze egy makettezõ portáltól...

E30 4ever

DJ RUSH99
szerinted? hogy legyen hova felrakni a munkáimat,meg másokét is... haverokkal beszélgetni,stb! de ha valami zavar az oldallal kapcsolatban avn egy nagyon könnyû mód a dolog orvoslására...

ne menj oda<#wink>

E30 4ever

Seaweed
Pl ha engem kerdezne valaki, akkor en kategorikusan nemet mondanek! En NEM akarnam hogy mas weblapjan szerepeljen az en muvem! Hacsak az nem egy makettezo portal, vagy egy tarsasagi lap (aka SGmakett)! Tied mind2-tol tavol van! Most nem akarlak megbantani, vagy elvenni a kedved, de mi a f*sznak neked weblap?!?!?????? <#gonosz1><#whatever>
DJ RUSH99
majd megkérdezem,és ha zavarja leveszem<#wilting>de nem hiszem,hogy ellenére lenne<#wink>

E30 4ever

modellmaker
mondtam? egy szóval se... csak azért illene.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
úgy csináltok komolyan mintha ártanék neki vele... vagy mondjuk mintha úgy raktam volna fel mintha az enyém lenne!

E30 4ever

Seaweed
szerinted?

DJ RUSH99
azt azért raktam be,hogy legyen valami hangulata az oldalnak<#wink>

E30 4ever

DJ RUSH99
most találd ki,hogy kárára lesz<#wilting><#banplz><#duhos2>

E30 4ever

DJ Skyline
az oldal hátterét cseréld már le,vagy ne is negyen,mert egy makettes oldalra nem nagyon illik egy ilyen háttér!

modellmaker
megkérdezted? megengedte?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
DJ RUSH99
kbx feltöltve<#eplus2>

E30 4ever

DJ RUSH99
hülyülök<#duhos2><#vigyor3>

E30 4ever

DJ Skyline
jajnemár

DJ RUSH99
amcsi fíling rulz<#mf1><#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
na de ez nem amcsi oldal,vagy igen? 😊

DJ RUSH99
amcsi oldalakon tutorialnak írják😮😄 de mind1 majd átírom,köszi😉

E30 4ever

DJ Skyline
Tutorialok?😄DD inkább Technikák...Tutorial a PC-s programokhoz,játékokhoz illik inkább

DJ RUSH99
végre nekem is van oldalam😊)

még elég kezdetleges,de alakulgat😛 ha nem haragszotok berakom galériába ti makettjeiteket is (már akié fent van sg-maketten)

E30 4ever

Seaweed
Makett keretenek egy darabjaval..az mindig van keznel.
DJ Skyline
írtam azt is...gyufával a legkönnyebb a humbrol festékeket,a model mastereket meg egy hurkapálcával...addig kell keverni,míg az aljára lerakódott festék "gumók" elnem tûnnek! olvastam olyat is,hogy öntõkeretrõl levágsz egy T alakú részt,ami még befér a tégelybe,és azzal kevered

A festéket hogyan szoktátok felkeverni? Fogpiszkálóval, például?
Akkor van megfelelõen felkeveredve amikor az alján lévõ festék teljesen elkeveredik a tetején lévõ folyadékkal?
Csak azért kérdezem, mert eddig bárhogy kevertem, mindig az aljáig kellett dugni az ecsetet, hogy felhozza a megfelelõ festéket.

nézd mit találtam a tengódhoz link

roliairsuni
énmeg megköszöntem privibe 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ChevyG
ment privibe 1 jo cim
roliairsuni
igeen, ebben egyet értünk, ahol minden az amt rõl szól, amt összes modellje egy helyen, ahonnan magyarországra is lehet rendelni, avgay mégjobb, ez mind magyarországon, pesten például vagy bárhol, és lehetne rendelni yeah
/álomvilág/

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ChevyG
ohh, látom ez is Cad😊
ChevyG
vaalami koszolásos technikával v ilyesmi
ChevyG
Caddy-t én is néztem!

Nekem a 3 Earnhardt kocsi kéne (de nagyon)

kéne 1 jo bolt, ahol sok amt van
roliairsuni
pedig ezeket már régóta vadászom, most megvan, és nem lehet az enyém :'(
az egy-gyík
és a másik

roliairsuni
áááááááááááááááááááá, szóval nem lehet <#rinya>:''''''''''''''''(

roliairsuni
de nem csak sima barna, az addig nem lenne gond, de benne azok a mittomén mi a neve, nézd meg, nem csak barna, hanem benne ilyen "foltok" vannak

ChevyG
arrol én is tudnék válogatni...

<#nemtudom>
ChevyG
festéssel szerintem, és fényes lakk