Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever

E30 4ever
kurva rosszul szûrted le!
A végre nekem is van oldalam jelentése: ezer éve szenvedtem azzal,hogy legyen egy oldalam ahová felrakhatom a cuccaimat,stb és most végre (ideiglenes megoldással,mert azért jó elnne egy komolyabb oldal mint a g-portal) sikerült összehozni!
E30 4ever
Ha kell adog blogmotort amit barmelyik ingyenes tarhelyre feltehetsz..de van egy kurvanagy kupac inygenes blogsite is ami olyan mint a gportal csak blog....ott is lehet kepeket feltenni maketteidrol, meg irni okossagokat...
ne menj oda<#wink>#wink>
E30 4ever
E30 4ever
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

E30 4ever
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
még elég kezdetleges,de alakulgat😛 ha nem haragszotok berakom galériába ti makettjeiteket is (már akié fent van sg-maketten)
E30 4ever
Akkor van megfelelõen felkeveredve amikor az alján lévõ festék teljesen elkeveredik a tetején lévõ folyadékkal?
Csak azért kérdezem, mert eddig bárhogy kevertem, mindig az aljáig kellett dugni az ecsetet, hogy felhozza a megfelelõ festéket.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
/álomvilág/
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Nekem a 3 Earnhardt kocsi kéne (de nagyon)
kéne 1 jo bolt, ahol sok amt van