Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
a revell amcsi részlegébõl lehet rendelni? mert olyan szép AMT-tõl átett autókat találtam náluk, de nem lehet a country-t hungary ra nyomni, mit csinájjak?nézzétek megelõre is thx a help et

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
S.O.S. please, someone help me !<#help>!
rózsafaberakást hogy lehet csinálni hogy ilyen legyne?
mármint ilyen

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

PTW
nem neked címeztem hanem nememléxem valaki kérdezte hoyg most nemvágja hoyg melyiknek van a tetején a légvédelmi löveg. Te elmagyaráztad és én emeg mondtam hoyg alátámasztom a válaszod egy képpel, ennyi

Seaweed
En nagyon is tisztaban vagyok azzal mi az az M-163 Vulcan! Itt szo nem volt arrol hogy valaki ne tudna!
roliairsuni
ja, közbe látom teis rájöttél

roliairsuni
a petinek egy piros tojásba van beleírva hogy peti, a freightline nak meg csak egy tojásba (ált. fekete alap, króm betû) hogy freightlájny

roliairsuni
dehogy, freightline, a peti más a jele, fordítva akartam, azt akartam bizti hogy nem peti, hanem freightline

roliairsuni
biztosan peterbilt

PTW
Még 2 oldallal ezelõtt volt kérdés hoyg M113 vagy M163, szúrnék be képet a Vulcanról hogy tiszta legyen annak aki kérdezte. (nagyon régen kb 8 éve csiáltam, elsõk között volt, nem lett a legszebb 8) ): M163-A1 Vulcan

gordon 24
Valósinû egy olyat veszek, az hasonlít a legjobban, de majd kiderül.

Downhill!!

ChevyG
valahol láttam 1 PB 377est 6000ért! (modellposta/makettbörze)!!!!
gordon 24
Ja. Ez viszont egyátalán nem hasonlít. Ugyhogy lehet hogy veszek egy Peterbilt kamzit, azt kész, de még meggondolom. Köszi a segítséget.

Downhill!!

ChevyG
nem találok a pátyomkin páncélosról anyagot! ha valaki tud, plz segitsen!
ChevyG
ezt az 1et gyártyák a digok
DJ RUSH99
széép<#eljen><#eplus2>

E30 4ever

gordon 24
<#hehe>

Downhill!!

ChevyG
ChevyG
a Freightline<#idiota>
gordon 24
És akkor kezdem elõrröl ki gyárt ilyet?<#nevetes1>

Downhill!!

gordon 24
Igazad volt. És azért van mert nem Peterbilt nem is tudom miért gondoltam.
Na mindegy. Bocs mindenkitõl ezért a sok off-ért de meg kellett tudnom.

Downhill!!

gordon 24
Ez az megvan ez egy Freightline 2005-ös modell:

Downhill!!

gordon 24
Alakul a kép lehet hogy nem is Peterbild hanem Freightline.

Downhill!!

ChevyG
linkeld be a kamiont a kamionos tápikba! tuti szét fogják szedni!
DJ RUSH99
most arról megy itt az eszmecsere,hogy a felsõ meg az alsó egyforma-e? ha igen szerintem hasonló,de vannak eltérések

- az orra végén más a rács az alsónak
-a fülke teteje is más forma..laposabb
-sõt az ablak fölötti rész is egész más

így hirtelen ennyit találtam.. bár nem értek a kamionokhoz😄

E30 4ever

gordon 24
Nem tudom most nézem hogy az se olyan teljesen. Az hasonlít rá a legjobban.

Downhill!!

ChevyG
de honnan veszed, hogy 379es?
gordon 24
Ez a bajom nekem is. Ilyen nincs szerintem.

Downhill!!

ChevyG
359est és 377est találtam csak
fistin
köce köceeee 😊 tartod bennem a lelket 😉

DJ RUSH99
hirtelen beugrott hogy nézne ki az egyik autó sárosan<#idiota>bizarr mi?😄

amúgy jónak tûnik<#eljen>

E30 4ever

DJ RUSH99
õ sem lehet tökéletes😞

E30 4ever

fistin
na ilyesmi lesz, persze amit a képen észrevettem hibákat korrigáltam is azonnal 😄
lánctalp
lánctalp2

gordon 24
Az a baj hogy a Google is csak fém épitetteket talál ebbõl. (379-es bõl)

Downhill!!

DJ RUSH99
asszem a google elég nagy makettes😄 amúõgy sajna nem tok segíteni:/ nem is vok nagy makettes😛

E30 4ever

gordon 24
Az alsó abszolut nem olyan a felsõ pedig 377-es.
Nem tudom nem nagy különbség, szerintem ha nem lehet kapni 379-est meglehet csinálni 377-esbõl is nem?

Downhill!!

gordon 24
Nem keresne valami nagy Makettos nekem rá erre:

Peterbilt 379.

Downhill!!

gordon 24
Hát igen.. Csak az a baj hogy ez egy Peterbild 379-es.
És ilyenbõl csak fém összeépitett modelt lehet kapni, legalábbis a keresgélés edigi állapota szerint.

Downhill!!

DJ RUSH99
pontosan<#eljen><#smile>

E30 4ever

ChevyG
huuu, szép lenne nagyon!
ChevyG
ha Neked jo, nekem jo
fistin
hát ja 😊
különben diorámába gondoltam, csak jobb lett volna a sár mint így a megszáradt sár, de végülis ez is teljesen megteszi :] legközelebbre beszerzek fényes lakkot ^^

gordon 24
Szerintem ez olyan: Csak az a kérdés ilyet gyártanak-e:

Downhill!!

ChevyG
de legalább már ezt is tudod! bár a tankokhoz annyira talán nem kell
ChevyG
jovanna<#nevetes1>
fistin
hát jó, én annyira kezdõ vagyok, hogy nem sokkal egy dragon figura után vettem egy panzer 4est, és most ott tartok hogy csinálom a lánctalpat, aztán eszem ágában sem volt hogy "fényes lakk"ot vegyek ...

gordon 24
Hát hogyne még meg se vettem.

Downhill!!

ChevyG
1 makettolonak alap felszzereltségei közé tartozik a fényes lakk. szerezz be egyet és kisérletez-kisérletez-kisérletez. aztán még egyszer probáld ki és csak akkor vidd fel a makettra!!!
ChevyG
én közveteln nem ismerem

a lényeg az, h itt ujra indul a makett klubb, és ott van egy srác, akinek 1 haverja foglalkozik vele. nekem pl 1 1/48 p61eshez fog csinálni komplett szettet (EGYEDI), és kb max 2e pénz lessz!

a "közvetitö srác" 1ébként ma utazott el 1 honapra külföldre😞

de addig van mit épiteni nem?😛
fistin
okés kösz, és azt keverjem össze a sárral, vagy ilyet nem is kell?
mondjuk szerintem nincs itthon, szal más megoldás nem lenne? xD

ChevyG
fényes lakk a kulcsszóó