Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
rózsafaberakást hogy lehet csinálni hogy ilyen legyne?
mármint ilyen
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Downhill!!
Na mindegy. Bocs mindenkitõl ezért a sok off-ért de meg kellett tudnom.
Downhill!!
- az orra végén más a rács az alsónak
-a fülke teteje is más forma..laposabb
-sõt az ablak fölötti rész is egész más
így hirtelen ennyit találtam.. bár nem értek a kamionokhoz😄
E30 4ever
amúgy jónak tûnik<#eljen>#eljen>
E30 4ever
E30 4ever
Nem tudom nem nagy különbség, szerintem ha nem lehet kapni 379-est meglehet csinálni 377-esbõl is nem?
Downhill!!
És ilyenbõl csak fém összeépitett modelt lehet kapni, legalábbis a keresgélés edigi állapota szerint.
Downhill!!
különben diorámába gondoltam, csak jobb lett volna a sár mint így a megszáradt sár, de végülis ez is teljesen megteszi :] legközelebbre beszerzek fényes lakkot ^^
a lényeg az, h itt ujra indul a makett klubb, és ott van egy srác, akinek 1 haverja foglalkozik vele. nekem pl 1 1/48 p61eshez fog csinálni komplett szettet (EGYEDI), és kb max 2e pénz lessz!
a "közvetitö srác" 1ébként ma utazott el 1 honapra külföldre😞
de addig van mit épiteni nem?😛
mondjuk szerintem nincs itthon, szal más megoldás nem lenne? xD