Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#felkialtas>#felkialtas>FELHIVOM A FIGYELMET HOGY MEGRAZO KEPEK KOVETKEZNEK<#felkialtas>#felkialtas>
Anyááááááááááááááááááááááááááád ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
triplaaa ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Anyááááááááááááááááááááááááááád ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
triplaaa ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

hívd fel õket,és:
-Napt' ,tényleg geci lassan szállítjátok ki a raktáron lévõ cuccokat?
-Ige' ,mér?
-Náting,csak kérdem, csüssz!
<#idiota>#idiota>
-Napt' ,tényleg geci lassan szállítjátok ki a raktáron lévõ cuccokat?
-Ige' ,mér?
-Náting,csak kérdem, csüssz!
<#idiota>#idiota>
Jól néz ki<#eljen>#eljen>
Rémhíreket hallottam,hogy milyen lassú ez a modellposta..
Vajon,ha raktáron lévõket rendelek,akkor is ilyen tetü lassú?
thx all
(<#lama>#lama>)
(<#lama>#lama>)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Ki van irva az eboltban!
modellpostán mennyiért hozzák házhoz?
(nem reklámolni akarok, a válasz jo privibe is!)
(nem reklámolni akarok, a válasz jo privibe is!)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Tudom hogy te nem vagy pesti, de azért kérdezõsködtem, gondolván hogy hátha van itt BP-i fórumozó.
Rendeljen neten! (De nem hiszem hogy BP-en nincs sehol MM fenyes lakk...ez meg nalunk is van a boltan...amugy nem vagyok pesti..ne engem kerdezz)
Na igen, dehát mit csináljon az ember, ha egy darabot nem tud felhajtani belõlük, nemhogy még válogatni is. :-)
Testors/Modell-Master-t ajanlom! Nagyon jo lakk es nagy uvegben van. Illetve egyre tobb az akril lakk, erdemes veluk probalkozni! En probaltam Gunze-t es Vallejo-t mind2 kivalo termek! (Mar a nevuk is kotelez)
Nincs valakinek ötlete, Budapesten melyik boltban kaphatok fújható fényes lakkot? Néztem már több boltban is (a Lurdyban lévõben és az aranyjános utcai metrómegállónál lévõben), de mindenhol elfogyott.
Szóval van valakinek ötlete?
Szóval van valakinek ötlete?
Olyan is van koztuk ami meg nekem is bejon..pedig az nagyszam ha egy auto nekem tetszik! <#mf2>#mf2>
(Jah igen! Ugye ez anglia...szal EU-s orszag...)
(Jah igen! Ugye ez anglia...szal EU-s orszag...)
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>Nah autobuzik! Orujjetek! Egy nagykupac Aoshima es Fujimi cucc jott a modelsforsale.com-ra! <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Raadasul tucatszam! 8-10db per fajta! A "Latest items" elso 4 oldal televan veluk!
mehet a hurra!
Raadasul tucatszam! 8-10db per fajta! A "Latest items" elso 4 oldal televan veluk!
mehet a hurra!

Igen...az SGmakett alapjan is az elso hajoja..es full kezdo szegeny Petyus....<#rolleyes>#rolleyes>
Fujjdegonoszar vagyok!<#gonosz1>#gonosz1>
Fujjdegonoszar vagyok!<#gonosz1>#gonosz1>
szép!
elsõ hajó?
elsõ hajó?
zsírjó!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Jaj,jön a Victory :-V
Itt tartok most,kicsit túl fényes lett a kép,sry.
Hangsúlyozom,ez nem a végsõ állapot,sok bizbasz még kis sincs festve jól rajta.
A kép készitése óta kicseréltem a hajó 2 oldalán található gagyi korlátokat normálisabb,élethübb darabokra.
nemteszek be gülüszemet,mer' már ismerem ezt 😊
najó : <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#worship>#worship> Franciska <#guluszem1>#guluszem1>
najó : <#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#worship>#worship> Franciska <#guluszem1>#guluszem1>
Gratulálok az oldaladhoz!
Örülök, hogy felraktad a maketjeimet, DE nem ártott volna elõbb megkérdezni!
Nem zavar, nyugodtam maradhat, csak így illett volna!!
A jövõben azért szólj légyszi, ha akarsz új képet felrakni!
Örülök, hogy felraktad a maketjeimet, DE nem ártott volna elõbb megkérdezni!
Nem zavar, nyugodtam maradhat, csak így illett volna!!
A jövõben azért szólj légyszi, ha akarsz új képet felrakni!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
o.o

Köszi, mostmár kezdem érteni a lényeget. :-)
nem vok divatember,szal nem azt csinálom ami ,,trendi,,... ami nekem tetsszik,vagy megfelel! a gportál nem mondom,hogy tetszik,de a célnak egyenlõre megfelel...aztán lesz valahogy
E30 4ever