Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RUSH99
jah tényleg azt nem is láttam!😊 akkor az...

E30 4ever

DJ RUSH99
huhh jó kérdés<#fejvakaras>

E30 4ever

kbx
1. Damaged box = sérült doboz.
Ennyi!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

roliairsuni
ez között a 2 között mi diferenecia?
1.
második

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
köszi szépen az oldalt!! eddig nem is ismertem! ûberkirály<#merges2><#vigyor>

figy akkor tudsz segíteni egy rendes oldal létrehozásában?<#ticking>

E30 4ever

roliairsuni
mikor én megmondtam a vélemyéményem a dínóról vagy mirõl énis kikaptam <#hehe>

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Glpetyus

Híradóban mutatták azt a magyar faszit,aki egy 1:1-es Tigrist épít 😊)

Glpetyus
:o

modellmaker
Nám! Nau San Gabriel

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
<#gonosz1>

Glpetyus
Htx.Santa Maria ? :o

DJ Skyline
ez a Sánta Mária?

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Képt 😊

Glpetyus
Köszi 😊

Glpetyus
<#puszi>

modellmaker
köszi. ^^

csináltam én is egy vitorlást egyszer. fú azt mondtam mikor kész lett hogy ilyet soha többet! az a sok kis sz*r csiga, amin át kell fûzni a kötelet.. áh.. elment tõle a kedvem. pedig gyönyörûek.

kbx
Úhhh de jó, nem semmi, gratula!! Nah, ehhez nekem nem lenne türelmem!!

kbx
Jóóó az oldal!!<#worship><#eljen>
A próba galéria meg különösen tetszik<#vigyor>

DJ Skyline
fauvé buzi <#idiota>

modellmaker
<#eljen><#worship> köszönöm!

ezt Seaweednek

Seaweed
Mi ismeretlen?! Tudom hogy pesti vagy, fauve buzi, meg szallodaban dolgozol, meg makettezel...aztan ha tenyleg erdekel a dolog megadom a szamlaszamom te elutalod a zset vagy befizeted* ...es en intezem! Inkabb neked kell bennem biznod hogy nem szaladok el a penzeddel es megkapod amit kertel! <#smile>

(*anno Geroval is igy botoltam csak akkor en voltam a buyer 😄)
Glpetyus
Jajmáááá 😊)

Seaweed
Azt ismeren. Az se rossz vegulis. egy szimpla DW-s kepbehajigalastol tobb 😉
Itt* meg itt** ha erdekel talalsz egy csomo megoldast galeriara (ingyen)

*bal oldalt "Image Galleries" lenyilo menu alatt ki is lehet oket probalni ala sample..
**kereso kozepen...ajanlott php-ben..
DJ Skyline
hmm<#ejnye1><#ticking><#idiota>

Glpetyus
XD !

(ték ^^)

Glpetyus
<#guluszem1>
Semmi,csak nem sokan "mernek" "ismeretlen" embernek ilyen szivességet tenni 😊

modellmaker
Azért annyira nem. Sajnos. (PHP-t nem vágom.) Photoshop generál egy galériát a megadott képekbõl.

itt van egy próba

a kép alatt a fájl neve nem lesz benne. csak elfelejtettem kiszedni elõle a pipát. ha minden jól megy lehet majd csinálok egy olyat ahova ti is fel tudjátok tölteni a saját képeiteket.

Seaweed
Milyen galeria lesz?! Kezi azaz manual, vagy valami automata php-s vagy akarmilyen galeria motor amibe magunk is feltolthetunk?
modellmaker
köszi. 😊
Neki a galéria rész a mindene, de arra még várni kell egy picit. 😄

Süti 😊
Petyus örülhet.. 😄

modellmaker
ezerszer megköszönted már, ami jól esik, de én már ezerszer mondtam hogy belefér. 😄

DJ Skyline
yee <#eljen> köszi szépen,hogy megcsináltad / csinálgatod az oldalt!<#worship>

Seaweed
modellmaker
gyáááááááá az a szmájli. 😄

(feltöltöttem a cumót sgmakettre)

DJ Skyline
ÚúÚÚúúÚúú

Seaweed
Most mivan?!

(Ha kifizeted amit veszel meg a szallitasi dijjad akkor miertne csapnam hozza az en rendelesemhez a tied?!)
Glpetyus

Glpetyus
<#wow2>

trumpi BR-52

Seaweed
Oksa szolok majd <#smile>
Kata
<#wow2><#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Glpetyus
Legközelebb,ha rendelsz szólj nekem is,aztán te majd elküldöd nekem a cuccokat (persze némi közvetitõi dijat teszel rá)
Aztán felébredek,és bilibe lóg a kezem <#idiota>

Bazz,családnak meg nekem mekkora mákja van,hogy nem dombotnyomott a kártyám... XDD
Polcon figyelne a Trumpeter,Skif,Alanger teljes választéka....kocsik eladva,ház lebontva,én meg a híd alá járnék haza.... <#idiota>

DJ Skyline
a k*rva istenit!<#wow2>

Seaweed
<#nevetes1>
Glpetyus
Bazzz,a BR 52 <#guluszem1><#guluszem1>

Glpetyus
Te rohatt g*ci 4!44 <#mf1><#idiota>
(tudtam egyébként,de szeretem magam kínozni XD )
<#puszi>

modellmaker
35-s chinook... akaromakaromakaromakarom

modellmaker
SAM-6 <#eljen>