Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
figy akkor tudsz segíteni egy rendes oldal létrehozásában?<#ticking>#ticking>
E30 4ever
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
csináltam én is egy vitorlást egyszer. fú azt mondtam mikor kész lett hogy ilyet soha többet! az a sok kis sz*r csiga, amin át kell fûzni a kötelet.. áh.. elment tõle a kedvem. pedig gyönyörûek.
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A próba galéria meg különösen tetszik<#vigyor>#vigyor>
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
ezt Seaweednek
(*anno Geroval is igy botoltam csak akkor en voltam a buyer 😄)
Semmi,csak nem sokan "mernek" "ismeretlen" embernek ilyen szivességet tenni 😊

itt van egy próba
a kép alatt a fájl neve nem lesz benne. csak elfelejtettem kiszedni elõle a pipát. ha minden jól megy lehet majd csinálok egy olyat ahova ti is fel tudjátok tölteni a saját képeiteket.
Neki a galéria rész a mindene, de arra még várni kell egy picit. 😄
Petyus örülhet.. 😄
(feltöltöttem a cumót sgmakettre)
(Ha kifizeted amit veszel meg a szallitasi dijjad akkor miertne csapnam hozza az en rendelesemhez a tied?!)

Aztán felébredek,és bilibe lóg a kezem <#idiota>#idiota>
Bazz,családnak meg nekem mekkora mákja van,hogy nem dombotnyomott a kártyám... XDD
Polcon figyelne a Trumpeter,Skif,Alanger teljes választéka....kocsik eladva,ház lebontva,én meg a híd alá járnék haza.... <#idiota>#idiota>
(tudtam egyébként,de szeretem magam kínozni XD )
<#puszi>#puszi>