Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem rossz! bár a korlát befigyelt,meg havat lapátoltál 2x-3x,de amúgy jó!<#eljen>

Seaweed
Amugy igazabol a durva kamerallas miatt vettem fel....igy anyira nem is hatasos...de nagy TV-n, hangosan, netan hifin-n beszarsz es kapaszkodsz olyan durvan nez ki 😊)
Seaweed
Jovoltez...ravertem igy is sajat magamra (ott jon mogottema piros ghost) <#vigyor>
Seaweed
Erdekes modon egyszerse <#gonosz1> Azert az elejen egyszer felkentem szegenyjarmuvet a szalagkorlatra...de mivel HillClimb volt igy nem volt se arok se nezohegy a palya szelen <#smile>
modellmaker
hát még van mit gyakorolni! 😛

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
még nem töltöttem le,kíváncsi vagyok hány nézõt gázoltál el,vagy hányszor lett árok!<#eplus2><#vigyor1><#gonosz1><#gonosz1>

Seaweed
OFF:

Nah otobuzik okuljatok! Seaweed vezet (virtualisan) <#mf2>

ON:
modellmaker
a zimmerit lepattzását pl úgy lehet megcsinálni, hogy lefested ott ahol le akarod majd szedni, utána megcsinálod a zimmeritet, és ahol akarod ott leszeded. esetleg még vmivel be lehet kenni hogy ilyen lepattogzást érj el. a zimmeritet is el lehet több féle képpen készíteni. pl tömítõpasztát kensz végig és vastagszálú ecsetet nyomkodsz bele. de van gyári rézmaratás is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

MikX
jahh, ezt így kell? Hmm... áá, el sem merem kezdeni enyimének a motorját 😛
Nagyonjó!! Grat

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

fistin
hát a kidolgozására
pl az a fémhatás nagyon jól meg van csinálva, tényleg azt lehet hinni hogy igazi, ilyen ütött kopott, azt mivel kente úgy be? ragasztó, és ujjlenyomatot rakott rá vagymi? 😄D

modellmaker
mire gondolsz?

modellmaker
megszoksz vagy megszöksz! 😄D nem kérdez hülyeséget.

fistin
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ezt a tigrist hogy???? valaki makettszakértõ magyarázza már el nekem kérem szépen!!

DJ RUSH99
haladsz😛

egyébként ja😊 jöhetne többször kép

E30 4ever

roliairsuni
de majd ha haladsz, netán kész leszel akkoris jöhet, amikor egy lépést halac csak

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ChevyG
és?
DJ RUSH99
béna vagy 😛DDD<#hehe>

E30 4ever

Seaweed
hoppsz nem is 3K hanem pontosan 4601... 😛
Seaweed
Fu vazze tenyleg....nem felejtem el, hogy mikor idekeveredtem ugy 3K kornyeken es utana nemsokkal napi 1000+ hszeket generaltunk vagy egy heten at! Szerencsre azokbol a forumozokbal(osmag) a nagy resze meg mindig jar ide! es ez nagy szam! Plane itt az SG-n ahol ezrek jonnek mennek felevenkent!

Seaweed
me csak <#ticking>
kbx
csak ennyi van...

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
És ez csak 1/25-ös 😊)

kbx
Tamiya Brilliant Orange.

roliairsuni
nájsz, nájsz, nyomjad csak nyugodtan a képeket, mert énis épp a chevy motorját csinálom, had meríccsem az ötleteket 😉

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
nyertél<#idiota><#wow2><#eljen>😄

E30 4ever

modellmaker
szép. de mi ez a szín??

kbx
Így állok a Charger motorjával, a szelepfedélen helyenkén lekopott a fekete festék, és látszik alatta a króm, az majd ki lesz javítva, és nemsokára következik a kábelezés...

DJ RUSH99
jah oké😛 várom<#ravasz1>

E30 4ever

gordon 24
Mit kötekedõl he? Végig futok a hideg hátadon.<#boxer>

<#hehe>

Downhill!!

kbx
Úgy értettem, hogy még nem volt, de mutatok durvábbat, pill!

DJ RUSH99
na akkor mutass MÁR durvát<#finom>

E30 4ever

kbx
Ez még nem!

DJ RUSH99
de az ilyen szépeket nembaj újra látni szerintem<#smile>

E30 4ever

DJ Skyline
az a baj,hogy már mi se nagyon! lassan félidõ,és 300000 kép volt már a topikban! én nem emlékszem,hogy mit tettem be 2-3 éve,szal sok olyan van ami már volt!😄

DJ RUSH99
ehh sohasem tudok jót csinálni vagy újat mutatni<#szomoru1><#vigyor3><#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
asszem vótmá!😄

DJ RUSH99
ez de durva<#wow2><#eljen>

E30 4ever

DJ Skyline
igen😄 fele kész van,de gondolom egy másik standon,vagy a kiállítás második napjára meglesznek a köv. adaggal 😄

ChevyG
<#banplz><#mf1><#mf2>
Seaweed
Ok mar kesz vannak az SGmakett "no#1: project tomcat"-el <#buck>
DJ Skyline
sacc per kábé 25 tomcat van az asztalon,ezek sem állatok!<#wow2><#eljen><#idiota>
különben jók mind,de ami tetszik még az az Emily!😄 (asszem az)

Seaweed

<#eljen><#eljen>:

(beteg)

72-es orosz repnap....

(a kep alatta <#hehe>)

Seaweed

DJ RUSH99
én most nem csnáltam semmi rosszat😄<#ravasz1>

E30 4ever

Seaweed
Nah mivan ocsi?!
Seaweed
72-es! (Dragon)

DJ RUSH99
<#wow2>

E30 4ever

Seaweed
Huzzal mar a picsaba! Minden topicba be karod vagni?4
ChevyG
képreJJtvény:
fistin
volt már valakinek ilyen Gen 2-s dragon figurája?