Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy KÚRVA BTR-80A makettet nem találok <#confused>#confused>
Sima BTR-80 van,meg 70,de 80A nincs :C
Mondjuk már van egy rakás fotóm igazirú',de meg akartam nézni pár makettet izs :c
Sima BTR-80 van,meg 70,de 80A nincs :C
Mondjuk már van egy rakás fotóm igazirú',de meg akartam nézni pár makettet izs :c
1990.-é' veszel egy 12V-s autós kompresszort a brikó'-ban,rákötöd egy aksitöltõre (az már csak van faternak pl.),és kész a kompresszor <#hehe>#hehe>
Kipróbáltam,müködik. <#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
8-bar-t bír.
Kipróbáltam,müködik. <#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
8-bar-t bír.
hagyjátok pliz abba a piszkálódást,de ha nem megy,akkor tudom ajánlani ezt! köszi
igen úgy hívják. 😉
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
török. a japán kör alakú.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Nem arkad ez....bar nem is egy Forza Motorsport...es nincs kormanyom, meg nem is jatszom PC-n ilyenekkel...
mire?
ha festetted a körmöd, akkor tud6nád, hogy inkább a körömlakklemosó!!!<#vigyor1>#vigyor1>
ha festetted a körmöd, akkor tud6nád, hogy inkább a körömlakklemosó!!!<#vigyor1>#vigyor1>
nem, a haditechnikai topikba TakyL szépen kifejtette, ennél jobban én se tudnám:
"USS Kentucky (BB-66) miután leválasztották az orrészét, amelyet az USS Wisconsin (BB-64) javítására használtak fel. A Wisconsin ütközött az USS Eaton (DD-510) rombolóval, akkor sérült meg sújosan az orrésze.
A Kentucky sosem készült el, lebontották, Iowa osztályú egység lett volna."
"USS Kentucky (BB-66) miután leválasztották az orrészét, amelyet az USS Wisconsin (BB-64) javítására használtak fel. A Wisconsin ütközött az USS Eaton (DD-510) rombolóval, akkor sérült meg sújosan az orrésze.
A Kentucky sosem készült el, lebontották, Iowa osztályú egység lett volna."
kéne egy festékszóró mert így ecsettel azért gázos volt megcsinálni, és ugye mégsem úgy néz ki 😞 érdekesség, hogy a hátsó 2 sárvédõ lett a legeslegjobb, arról meg sem mondaná senki hogy ecsettel van csinálva 😄D
még ezeken is látszik!!!
még ezeken is látszik!!!
elkészültem már régebben elsõ komoly alkotásommal, csak az a baj hogy rossz a kép minõsége, mert a fényképezõm nem okés, így maradt mobil :SSS
Italeri Opel Blitz (mint látszik kilõtt roncs 😄D)

Italeri Opel Blitz (mint látszik kilõtt roncs 😄D)

En az ilyen tipusus jatekokkal mar inkabb csak konzolon szertek jatszani...nem kell telepitgenti, fut roccenesmentesen, a legszebb grafikaval, beteszem a lemezt aztan mar tolhatom is...nem kell a gepet bekapcsolni...az agybol nyomatok par kort aztan jolvan 😉 (de mar NFS szeriat is jobban kezdem csipazni igy...)
Na akkor mingyá kiírom, aztán mehet a házimoziba😊)
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
..es akkor meg a PGR2-t nem is lattad, vagy a Forza Motorsport-ot....PC-n maig nincs ilyen szinvonalu autos felhozatal...
Amugy hogy mar van Xbox360, es mar az is olcso...igy kifutoban van a sima Xbox nagyon olcso mar..(bar chipelni nem art..amit olcson is de dragan is meg lehet uszni..igaz utobbi mar olyanokat tud amiket az ember el se var tole...)...
Nembeszelve Xbox360-on a PGR3-rol.....azon meg en is beszartam pedig en a 2-ot ismerem..... (majd ha odajutok vegre akkor veszek mar en is egy 360-ast...de egyenlore mindig masra koltom a penzem 😄)
Amugy hogy mar van Xbox360, es mar az is olcso...igy kifutoban van a sima Xbox nagyon olcso mar..(bar chipelni nem art..amit olcson is de dragan is meg lehet uszni..igaz utobbi mar olyanokat tud amiket az ember el se var tole...)...
Nembeszelve Xbox360-on a PGR3-rol.....azon meg en is beszartam pedig en a 2-ot ismerem..... (majd ha odajutok vegre akkor veszek mar en is egy 360-ast...de egyenlore mindig masra koltom a penzem 😄)
amúgy olyan hatása van hogy: akarok xboxot (ha jól láttam 😄 )
Pl ekoraban az se latszik jol ahogy a pilota a feje az erok hatasara mozog vagy ahogy lenyul valtani...eszmeletlen jo 😉)