Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nah mindenkinek örül a feje vmiért😄 milyen csomag?😛
(jó lett az sg-makett design-ja<#eljen>#eljen>)
(jó lett az sg-makett design-ja<#eljen>#eljen>)
E30 4ever
Szûlt a háború néhány érdekes bádogdobozt. 😊
sulyosan beteg...mar az orosz koncepcio is az volt...PANCELOZOTT motoros szan legcsavarral <#idiota>#idiota>
állat :o
nem tudom említettem-e, de most újbol elkezdtem makettezni 7 év után, és szeretném megosztani Vletek, hogy szerintem mi válltozott ez a 7 év alatt.
-internet:
iszonyatos mennyiségü, szakirodalom, háttér infó, kép található meg.
lehet renfelni neten keresztül, így a távolságok csökkentek, és több dolog elérhetõvé vállt
- 7 éve kb 20 makettezõbõl, max 3-4nek volt szórópisztolya. szerintem ez mostmár a makettezõ társadalom több mint a felére jellemzõ! (azokat nem számolom makettezönek, akik a karácsonyi makettett ragasztották épp össze, röpke 2 óra alatt)
- sokan abban versenyeznek, hogy mennyi kiegészítöt lehet beletömni egy adott kittbe
- (repülõknél) ugyan az mint 1 sorral feljebb, de már túlzás, hogy mennyire "szét nyitogatnak" bizonyos gépeket, amelyek ezálltal elvesztik formályukat.
- vannak bizonyos divat makettek
-internet:
iszonyatos mennyiségü, szakirodalom, háttér infó, kép található meg.
lehet renfelni neten keresztül, így a távolságok csökkentek, és több dolog elérhetõvé vállt
- 7 éve kb 20 makettezõbõl, max 3-4nek volt szórópisztolya. szerintem ez mostmár a makettezõ társadalom több mint a felére jellemzõ! (azokat nem számolom makettezönek, akik a karácsonyi makettett ragasztották épp össze, röpke 2 óra alatt)
- sokan abban versenyeznek, hogy mennyi kiegészítöt lehet beletömni egy adott kittbe
- (repülõknél) ugyan az mint 1 sorral feljebb, de már túlzás, hogy mennyire "szét nyitogatnak" bizonyos gépeket, amelyek ezálltal elvesztik formályukat.
- vannak bizonyos divat makettek
most nézem gero nsx-ét... nagyon fincsi lett<#finom>#finom>lehet be kéne pályázni egy olyanra
E30 4ever
Vagy pl barkacsaruhazakban millioszam es millio fajta szegelylec van. En is ilyet hasznalok, forgacslapot korbeveszem gervagoval 45°-ra vagott szegelyleccel..amit odaragasztok. (Gyakorlatilag szegelylec<=>kepkeret tokmind1...ugyanaz..csak utobbi altalaban feleslegesen ciradas es csicsas...persze muveszellatokban letezik egyszerubb mintazatu kepkeret is..mig barkacsaruhazakban inkabb az egyszerubb minta van mert szegelylecnek (pl parketta, szonyeg) azok valok)
Jobb muveszellatokban tucatszam vannak a dioalapnak valo megoldasok! (eredetileg pl szobor alapnak keszul..stb-stb...ettol meg kivalo dionak is). Vagy haztartasi boltokban fa alatet vagodeszkak....
Csak kreativnak kell lenni!
Csak kreativnak kell lenni!
venni is lehet,barkácsolni is!😄 fabulisnál volt anno még,de hogy most van-e,vagy nincs...nemtudom! de szerintem jobban jársz,ha magadnak csinálsz! veszel egy vékony falapot,majd csinálsz neki 4 "falat"...lehet dizájnosra,és akkor mondjuk ilyen lesz a széle:
de lehet képkeret szerût is:
(gondolom a képkeretet felvagdosod majd ráragasztod szépen)
az a baj,hogy nem nagyon vagyok tisztában az áraikkal,azt tudom,hogy van ezer féle méretben,meg minden! szerintem próbáld meg felhívni a fabulist!
de lehet képkeret szerût is:
(gondolom a képkeretet felvagdosod majd ráragasztod szépen)
az a baj,hogy nem nagyon vagyok tisztában az áraikkal,azt tudom,hogy van ezer féle méretben,meg minden! szerintem próbáld meg felhívni a fabulist!
Amugy 1.2K-t boven megert! Szep kis lakkozott fadobozban van..ami hossszu evtizedekig jo lesz meg sok mindenre ha vigyazok ra es persze a szerszamok elhasznalodnak addig!
Kiprobaltam a kis korfureszt egy regi maketten....kurva jo! Olyan szepen ki tudtam vagni egy kepzeletbeli szerelonyilast egy 72-es kis masodik vh.-s gepen mint allat!
Ehhe bazz....mindig kimegyek a Baumaxba aztan sose azt veszem amiert mentem <#vigyor>#vigyor>Most is lampat mentem venni...ost nem kaptam..de vettem mast <#bee1>#bee1>
Egyilyet vette ma kis kezi gepemhez...mar rgota vadazstam ra, es volt is a pl a Baumaxban is de dragan (2-3K nagy keszlet)....aztan most akcioban van ilyen:
1200 pezo csak es mar hianyzott nagyon egy kis korfuresz (nyilal jelolt)...meg a regiek (a tartoban levok, mogott) mar elkoptak volt amelyiket ki is kellett dobnom mert full lekopott a koszoruanyag rola...
<#smile>#smile>
Egyilyet vette ma kis kezi gepemhez...mar rgota vadazstam ra, es volt is a pl a Baumaxban is de dragan (2-3K nagy keszlet)....aztan most akcioban van ilyen:
1200 pezo csak es mar hianyzott nagyon egy kis korfuresz (nyilal jelolt)...meg a regiek (a tartoban levok, mogott) mar elkoptak volt amelyiket ki is kellett dobnom mert full lekopott a koszoruanyag rola...
<#smile>#smile>
áh. nekem is muszáj lesz egy iylet vennem.
Nem kicsi az biztos. Ez nem az elsõ palackom , le sem merem írni, hogy hanyadik (volt köztük 800-as is), mert ez teljesen abnormális <#zavart2>#zavart2>
így áll most:

így áll most:

Titánok harca medúza! sirály!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

<#idiota>#idiota>