Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mert a németé sörszagú 😄 magyaré meg paprikás szalámi..lehet dönteni kinek melyik a jobb <#idiota>#idiota>
Ó,Ti ilyen jóban vagytok ? 😊
Megadod a számod ?
[épp a Brokeback Mountain-t nézi <#idiota>#idiota> ]
(nemis)
Megadod a számod ?
[épp a Brokeback Mountain-t nézi <#idiota>#idiota> ]
(nemis)
Szvsz nyakig ül a ganyéban. Egyenesen ellepi a ganyé. És az õ esetében ennek a ganyénak a neve munka. 😊 (lehet felhívom maj' hogy mi van vele. meg hogy jó lenne ütközni 😄 )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
XD !
Jagi ( <#puszi>#puszi> ) #4457 =
"Mikor lehet kivenni??"
Há' amikor elmentél vazz' <#idiota>#idiota>
te mi a szart csinálsz?😄D
tudom hogy dákó voltam 3 éve,de fogadjunk te is a mama oldalrafésült hajú kisfia voltál még újreg korodban :SAD_-ds
tudom hogy dákó voltam 3 éve,de fogadjunk te is a mama oldalrafésült hajú kisfia voltál még újreg korodban :SAD_-ds
Az jó lenne mert kell ehhez Napocska kicsi Waberers felirat, nagy Waberers felirat szóval sok minden.
Downhill!!
Az a baj hogy nincs Freightline makett. És az meg hülyén nézne ki hogy egy Peterbiltbõl vagy egy másik fajtábõl csinálnám. Mert az már nem az a kamion.
Szóval nem hiszem hogy megcsinálom, mert annak pont olyannak kell lennie.
Ti Nem igy gondoljátok?
Szóval nem hiszem hogy megcsinálom, mert annak pont olyannak kell lennie.
Ti Nem igy gondoljátok?
Downhill!!
LOL
mivel???<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
segitõszándékkal küldtem javaslatokat, hogy a "szimulátor muzeum" teljes legyen, mert a KÉT legfontosobb szimu még mindíg hiányzik a sorból... neked valami komoJJ bajod van, ha ezt "cukkolásnak" vetted! fordulj szakemberhez!<#nezze>#nezze><#nemtudom>#nemtudom>
mivel???<#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
segitõszándékkal küldtem javaslatokat, hogy a "szimulátor muzeum" teljes legyen, mert a KÉT legfontosobb szimu még mindíg hiányzik a sorból... neked valami komoJJ bajod van, ha ezt "cukkolásnak" vetted! fordulj szakemberhez!<#nezze>#nezze><#nemtudom>#nemtudom>
Most miért irsz ilyet nem látod hogy hülyéskedett. Ne vitázzatok már tök szar ezt látni. Nyugi.
Downhill!!
newbie vagy! 😄 láttunk már tõle nagyon szép alkotásokat. 😉 (Y)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nah ez van mikor 150 tab megvan nyitva. Aztan azthiszem en nyitottam meg...nah nem baj LEGALABB LATHATJA MINDENKI AMIT PETYUS BELIKELT MERT LUSTA DOG KEPKENT BERAKNI <#mf2>#mf2><#mf1>#mf1> (sorry)
tudod ki törje magát miattad.<#awink>#awink><#awink>#awink>
makettezek, tsak most elvágtam az ujjam<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
amúgy miko fox végre SAJÁT gyártmányt linkelni...?<#mf1>#mf1>
amúgy miko fox végre SAJÁT gyártmányt linkelni...?<#mf1>#mf1>