Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
haerdekel a tipus ajanlom ezt az oldalt!

Seaweed
En! Ott all egy 1975-os Ford Torino, pont amilyen a Starsky es Hutch-ban volt!

DJ Skyline
hagy eresszek el egy röppke off képet! ki veszi észre az ísztör egget a képen?😄

Seaweed
Konkretan ebbol van ez a kep:
Seaweed
Onnan hat <#nyes>
DJ Skyline
honnan szerzed ezeket a frankó képeket? <#eljen> gondolom a "könyvtáradból"! <#idiota>

Seaweed
Jokis dio 5let

DJ RUSH99
ezen befostam😄

E30 4ever

DJ RUSH99
ez lemaradt<#wow3>

kép1
kép2

E30 4ever

DJ RUSH99
<#eljen><#eljen><#gonosz1><#wow2>

E30 4ever

I.C.ram
Használtan vesz egy dualprocis G4-est, oszt szevasz.
Seaweed
Jah akkor ok...akkor egy atlagos gep amit a tobbiek ajanlottak is boven meg fog felelni szvsz. (igazabol Premier ala SCSI vinyo meg kb 4 giga RAM ami "kell" es akkor minden franko...bar nem halatlan 2-4 proceszorert sem, ugy 3GHz plusz 😊)
modellmaker
fú hát annyi pénzünk nem lesz rá. de nem létfontosságú a premiere. 😊 elmegy most is. csak kínszenvedés 😄 RAMot meg szarérhugyér árulnak szal..

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ChevyG
Seaweed
sic
Seaweed
PS ala meg csak csak tudsz de Premier ala dobalhatod a penzt a gepbe rendesen..egy atomizmos egymillas gepet is siman meg lehet Premier-el izzasztani ha arrol van szo...de ha csak az a cel hogy Premier alatt hasznalhato legyen akkor minimum 2-300K-s gepben kell sajna gondolkozni... (PS inkabb csak RAMzabalo...1-2GB RAM "oszt jolvan")
ChevyG
és azért cirkuszolsz te kis ostoba, mert két helyre belinkeltem egy képet?<#guluszem1>

én nem kavartam szart, max a te fejed dugom bele.<#action>
Seaweed
Valamilyen onjaro tarack
modellmaker
pápá

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
<#wave>

Downhill!!

Glpetyus

Na,jó 7végét hölgyek-urak <#integet2>

modellmaker
igen 😊

Glpetyus
Hát akkor már "csak" pénz kérdése 😊

modellmaker
ismerõs van 😉 igen a PS az photoshop, a másik meg egy videó szerkesztõ program.

Glpetyus
*mármint aki nem lehúzna,de segítene összerakni..

gordon 24
Ez igy van monitor és minden nélkül ennybõl jó gép van.

Downhill!!

Glpetyus
Hát ha van ismerõsöd aki nem lehúzna,akkor egy 150-bõl egy fullos gépet szerintem össze lehet rakni...
PS az fotósopp' (?),a másik nem tudom mi,de talán jobb is 😄

Glpetyus
?
Így besült a lövedék? <#wow2>

modellmaker
pont ez az, hogy már nem is játszom. 😄 de most jönni fog egy pár oylan jéták amivel azért szeretnék. a másik probléma hogy a PS meg a Premiere Pro sem igazán szeretik =/

DJ Skyline
nekem p4 2.4ghz proci,gigabyte alaplap, ati 9550 128mb vid kártya,és 768MB ram

volt már? tán nem

Glpetyus
<#wilting>

Hát nekem sincs sokkal jobb 😄
2Ghz Intel proc, 256Ram, és nemrég újítottam be az Ati Radeon 9250-es kártyát (felcserélve ezzel az õsrégi Nvidia Geforce2-t), de mer' csak ingyé' vót'<#vigyor>

Glpetyus
Hát,ha játszol is a gépen,akkor megérne egy KOMPLETT cserét <#zavart1>

Egyébként az én gépem is full régi.Vmi I865xx(?) alaplap,2.4 P4,1 giga ram,meg 2 év után vettem egy új kártyát,egy 6600GT-t,azt jóvan'
Ezért nem vágom már,ilyen-olyan hídba kötések,meg 6 magos,meg f*sz tudja <#zavart2>

gordon 24
Egy tanknak... <#hehe>

Downhill!!

modellmaker
hm. inkább nem. 😄 na jó van, jó leszek. 😄

ABIT SA7 alaplap, 1,7Ghz Celeron proci (flegma! 😄 ), 256Mb RAM, GeForce 4 MX440SE 128Mb. és CSAK MOST jutottam el arra a pontra hogy kell egy jobb 😄

Glpetyus
Ez minek a fara?

Glpetyus
<#gonosz1>

Glpetyus
😄
Milyen gépet kívánsz lecserélni ?

Seaweed
Azzl a bazmeg hogy bevagtad azt a semitmondo faszom kepet a haditechnika topicba aztan par masodpercel kesobb ide is...holott itt nem tudom mi keresni valoja volt?!...radformedtem aztan te hulyegyerek modjara bevagtada Silent Hunter III topicba is hogy baztass vele...
De kiscsillag rabasztal annak ellenere hogy ott hazigizda vagyok es kibaszhattam volna onnan, nem tettem....
Itt meg jo lenne ha igazodnal a topic arculatahoz es nem kavarnad a fost! Ha nemtetszik mint mondtak megszoksz vagy megszoksz!
modellmaker
hát most momentán semmi. 😄 de tesómat is meg akarom fûzni. most úgy van hogy ramoit vaszünk. de jött egy gondolatom miszerint inkább új gép kéne. <#idiota>

Glpetyus
nem mondod? <#wow2><#eljen>

Glpetyus
Hát,nem nagyon vagyok képbe a mostani cucokkal én sem.
Mindenképp azt a dual vagy mi <#idiota> alapú rendszer kellene,ami duplán számolja a ramot meg mittudoménmit <#idiota>

DJ Skyline
szerintem ott kezdõdik,hogy mennyi pénzed van rá

modellmaker
OFF

hardware témában mennyire vagytok otthon? új gépet aakrok venni. alaplap, proci videókártya, ram

Glpetyus

Glpetyus
😊

Glpetyus
<#wilting>

DJ Skyline
persze most is azt nézed a motel kis tévéjén!

Glpetyus
Az,de még nem láttam,és NEM is fogom 😊

modellmaker
ú g*ci szít megyek rajtatok! 😄DD

hát volt már rá példa hogy találkoztunk. 😄