Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Ez nem attol fugg hogy valaki makettezik e vagy sem!
Seaweed
Jaja E39 M5 puver
DJ RUSH99
ez marha jó😄DD tényleg jobb lenne ez... amúgy nekem is tecc ez a kasztni😛 bár majdnem mindegyik bmw tecc😊)

E30 4ever

DJ Skyline
még egy kis offot engedjetek meg!
úgytudom szereti Seaweed (legalábbis tetszik neki az E39-es kasztnis BMW),szal még lehet neki is tetszeni fog ez!
kurva jó ez a reklám szerintem 😄D ilyeneket szívesen néznék a sok Cillit Bang helyett

DJ RUSH99
na jah azért az már durva😄

E30 4ever

fistin
én megértem õket is, és mit ne mondjak le is szarom 😄

Ebben kivételesen eggyet értek veled. De azokat nem értem meg akik mindent a makettre költenek és magukra semmit. Igénytelen ruhákban járnak ápolatlanok látam párat a makett boltokban.

Seaweed
Nekem mindig az utolso amit leirtal jut eszembe ha veszek valami dragat.....es ramordulok hogy:
"A fene egye meg! Ha "nem is eszek egy hetig" de egyszer elunk!!!!"
PrasCo
+...ilyen és ehhez hasonló 'hobbikra', mindegy, fogjuk a melegre és a nyuszira.
PrasCo
Persze, a pénzt vissza lehet forgatni, fialtatni, befektetni...
Aztán, mit érsz el vele? Gazdag hulla leszel.
Vagy pedig lehet költeni ilyen és ehhez hasonló, ami az életed ténylegesen gazdagítja. És hogy mennyire drága, vagy mennyire éri meg? - relatív.
DJ RUSH99
mikor én is néha nagyobb összegeket adok ki hirtelen makettezésre kicsit dolgozik bennem,hogy nem kevés pénz ez meg lehet jó lenne másra is.. DE eszembe jut,hogy

- jobb mintha drogra,cigire vagy valami hasonlóra külteném ugyanezt a pénzt
- nekem ez a hobbim,ezt élvezem.. mért ne költsek erre? általában az emberek arra költenek amit szívesen csinálnak
- 1x élünk,ki kell használni az alkalmat😄

E30 4ever

<#eljen>
Mindent a makettezésért! Valahogy engem sem érdekelne, hogy mit gondolnának rólam, na nem mintha most izgatna....

Seaweed
Eleg szar megnyilvanulasait lathattuk most itt az irigysegnek...hat teny a vilag egyik legirigyebb fajtaja a magyar...es meg raadasul jol meg is magyarazza hogy vegulis neki van igaza, mindenki mas hulye! <#taps>
ChevyG
ok, és én leszek a legjobb haverod!<#eplus2>
Seaweed
maganszemelye...a kepek egy forumrol vannak...
ChevyG
<#eljen>
Seaweed
Jo akkor en "bevallalom" es kijelentem hogy ilyen "milliomos gazdag, igenytelen pocs" akarok lenni aki megengedhet maganak egy ilyen helyseget!
ChevyG
aerograph szorópisztolyrol tud valaki valamit? (milyen szinvonalú, ára, stb)
ChevyG
szerintem se vett 1xre 6 raklap maketett. az év(tizede)ek alatt jöhetett össze.

amúgy arra nem gondoltatok, hogy nem egy magán személyé, hanem egy nagy klubbé...

(és belelátott valaki a dobozokba?)
DJ Skyline
kihagytad azt,hogy miliomos,gazdag,úszik a pénzben,és lehet fokozni még😄!

nem akartalak megbántani ezzel a nincs rá pénzed szöveggel bocsi

úgy hogy makettez csak nyugodtan tovább lehet hogy szebb maketteket fogsz csinálni az 1xrû eszközökkel mint mások a 300k cuccaival.

fistin
tudok rá költeni, illetve csak tudnék!! de ha 2t is tudok venni egy árán, inkább azt teszem! de szerintem ez elkezdte 10 évvel ezelõtt, és már nyugdíjas.. és biztos vagyok benne hogy nem hagyja abba, bár egy normális embernek van családja, netalántán dúsgazdag és nincs szükségük semmire? lehet 😄D mondom õ tudja, de én el tudnám másra is költeni..

fistin

Különben meg a külföldi fizetésekrõl nem kell mondanom semmit úgy is tudod mi a helyzet.

Fist igazad is van + nem is. Lehet hogy ez a muki elköltött 1-2 milliót erre a hobbira de olyan igénytelen mint a sz*r vagy nem jár sehová és nincs családja stb. Tehát nem kell másra költenie. Abban megértelek hogy nem tudsz ezreket költeni erre mert nincs én is voltam így. Most meg képes vagyok 2e ft adni 1 esztergált gépfegyvercsõért. Ez se normális.

Seaweed
Nagy bla-bla amit itt leirsz!

Valassz akkor magadnak olyan hobbit amit megengedhetsz magadnak! De ne kritizald a masikat! Ha en holnap ugy dontok hogy az EN megkeresett penzem elegetem, vagy hogy ne legyen torvenyserto (a bankjegyrongalas szabalysertes!), akkor odaadom egy akarmilyen szervezetnek, ahhoz senkinek semmi koze! En dolgoztam erte, en koltom el arra amire akarom! Ha minden forintbol veszek egy aluminium csavaralatet, es epitek belole egy kupacot, ahhoz sincs senkinek semmi koze!

Kar a rinya...en ugyerzem ez nem a te hobbid! Vagy csak egy olyan hobbi amit szeretnel csinalni, de erodon feluli....
fistin
végülis nem szólok bele senki életébe... csak megjegyeztem...

fistin
én nem lennék képes kiadni 20at se egy festékszóróért, 10et biztos, de többet nem!! és azt hiszem only italeri maketteket veszek, nincs pénzem 10hufos dragon és tamiyára, inkább veszek 2 italerit, igaz, milyen makettezõ vagyok én? 😄DD
az összes makett cuccom egy kis asztalon elfér, egyedül a festékért és az ecsetekért költöttem pénzt, a többit összekotortam itthonról, vagy csináltam magamnak..na jó még elugrottam a közértbe pill ragasztóért 😄 de van ilyen ált sulis kis tálka, az jó keverni, régi ecsetek szétvágva, jó tankra (nincs festékszóróm 😞 ) körömlakklemosó jó maszatolni, régi észter higító 😄 de majd még veszek azt is :Ö
szal nem tudom annyi pénzük van az embereknek hogy nem tudják mire költeni? más éhezik 😮OOOO jólvan hobbi, énis ûzöm, énis költök ugyanúgy rá, meg hogy van 100 makettje valakinek még elfogadható, biztos nem egy hét alatt gyûjtötte össze...
de hogy így egy szobányi cucc, kicsit aggasztó..

Seaweed
Ez nem igaz! a legjobb minosegu retuspisztoly is 30-40K max...nekem van Iwata-m es Gunze pisztolyom is! Mind2 pro szinvonalu, de megse kerult 100K-ba (~30K volt /db)
Seaweed
En is rakoltottem kb 3-400 ezret miota ujrakezdtem...csak az apparatus volt anno 250K makettek nelkul....szal tudom mibe kerul ez a hobbi.
fistin
festékszóró 50.000 gacijó minõség 100.000, és szerintem nem egy van <#wow3>

fistin
baszki belegondolt már akié ez a szoba hogy mennyi pénzt öltött bele? 200.000 HUF ha csak 2000 HUFos dragon figurákkal számolom, de nem ám hogy italerivel van tele hanem tamiya tankokkal <#guluszem1> meg dragonnal BAZDMEG!!! és festékeket+kellékeket nem is számoltam, az a szoba több mint egy milla 😄DD nem viszi túlzásba a tag, bár ha a kész maketteket 300%os haszonnal eladja, akkor én is csinálnám 😄D nincs képed a makettjeirõl is? gondolom annak külön aula van 😄DDDDDDDDD

ChevyG
irni rosszul
ChevyG
az én szobám már átalakulóban van<#zavart2>
Seaweed
<#nyes><#finom>
ChevyG
jollántam, hogy ez 32es?!
Ez már felér egy kis-iparral.

Seaweed
Egyszer lesz egy ilyen szobam! Ez a nagy celom!....minden egyhelyen..nem kell setalgatni egyik szobabol a masikba, a szamitogepek es a makettezo asztal kozott....hmmm 😊

Seaweed
Seaweed

gordon 24
Ez nagyon szép. Müködik is???

Downhill!!

Seaweed
..es ez?!!! Duuurva! <#wow2><#wow2><#wow2> 1:40-es U-boot, 1.6 meter hosszu, es 3 honapig keszitette egy portugal faszi....jah igen es R/C is!!!

DJ Skyline
pazdet!<#wow2> ezzel már lehetne rombolni!😄

Seaweed
1/6-os tigris tank <#wow2>

Seaweed

Nagyon durva! Mivel a svancon a tigris NEM matrica hanem festve van!
Seaweed
http://www.carroantigo.com/portugues/conteudo/curio_carros%20no%20cinema.htm
Seaweed
Hat a "Last V8" alias Ford Falcon XB Coupe (1973) egy auszral auto, elobb jutsz szvsz hozza egy Ford Torinohoz mint ahhoz 😉
DJ Skyline
köszi! az autót ismerem,de az oldalt nem! elfogadnám a Last V8 mellé!<#idiota>

Seaweed