Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
A képen jól látszik hogy tök más a motor, meg van kerékdob!!

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem semmi!!
Nissánál, ha már egszer kinyitja a motorteret, akkor dolgozza ki normálisan, simán lehet látni a kereket, kerékdob nuku, meg a motor sem stimmel, és a felniknek is feketének kéne lenniük...
Csak pojénnak szánta, mint én azt az utolsó sort!!
Mostanában nagyon harapós kedvedben vagy!!
Rilex!!!
Igy nez ki az igazi tuning a nexgen konzolon.. (Xbox360)....NFS sorozat meg mehet a levesbe!
ON
E30 4ever
Ha ezt Fistin elolvassa, kitér a hitébõl!<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
E30 4ever
bõvebben