Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
nem érek rá, épp keresek rólatok gozos fotókat

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Seaweed
Teged kikerdezett kisbuzi?! Ide nem raksz be buzis fotot?! <#hehe>
Seaweed
Ezzel a Minivel mindig ugy vagyok hogy makettben irto rodna kis gnom (legalabbis nekem), de az eletben olyan kis allat...foleg mikor szaguld es pattog az uton mint egy ping-pong labda...ugy tetszik <#smile>
Glpetyus
😊

ChevyG work
gozos csalad<#hehe>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Seaweed
Nem vagyok egy autoszagerto (bar benzingozos csaladban nottem fel(fater autoszerelo volt)), de biztos hogy jo alacsonyan legyen a sulypontja a masinanak! <#whatever>
modellmaker

Austin Cooper

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
picit mélyen van a motor.. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Szerintem franko..max nem elethu...de azert szep az is... <#wink>
modellmaker
ó ez csak egy makett.. nem sikerült frankóra megcsinálnia.. van ilyen..

Seaweed
De a "kek verzioe" meg mashogy nez ki!

Seaweed
detto <#vigyor3>
Seaweed
nah jo, de ez is csak egy makett....mikozben a valosagban igy nez ki a motorter:

Jagi
én anno egy játék miatt ettem és már szépen gyûlnek 😊

kbx
Viszont ebben mag az nem tetszik hogy az ember annyira gagyi carbon matricát használt, egyáltalán nem realisztikus!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Nem, kicsit utánajártam kb egy hónapja, mert én is beszereztem egy ilyet, csak a kéket, a Calsonic-osat, és elhatároztam hogy kinyitom a motortetõt!!

A képen jól látszik hogy tök más a motor, meg van kerékdob!!

Seaweed
Hat en egy miatt vettem anno (PGR2), aztan jott melle meg 3-4, es maris ugygondolom megerte...
Seaweed
Nem lehet hogy annak az autonak ilyen a motortere igazinal is?! (en ugyan nem tudom)
Seaweed
Hola <#integet2>
Seaweed
Elvileg humbrol higito oldja...
Seaweed
Ok..szúúúúúúúszáááááááááááááááááááááá-szúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúszááááááááááááááááá
<#bee1>
roliairsuni
télleg kimaradt a kérdés😄 képet sajna nemtok, de ahol ez a szar volt, ott azokat a foltokat valami hígítója van ennek a humbrol maszkoló folyadéknak és azzal avagy csiszolás?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
szont'

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
hát ez tényleg odavág<#eljen><#wow2>

E30 4ever

DJ Skyline
elég fasza! ilyenkor sajnálom,hogy nincs konzlom,de kb 3 játék miatt nem fogok venni! :|

BiG G
van egy kis madmax-es feelingje ennek a gépállatnak! <#wow2>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Glpetyus
reggelt'

Glpetyus
<#guluszem1>

kbx
Hûûû wazeg, a PZ III nagyon odab'sz!!
Nem semmi!!

kbx
Hát, a Merci meg az NSX szép, de a Toyota meg a Nissan elég gáz!!
Nissánál, ha már egszer kinyitja a motorteret, akkor dolgozza ki normálisan, simán lehet látni a kereket, kerékdob nuku, meg a motor sem stimmel, és a felniknek is feketének kéne lenniük...

kbx
Most mér bántod??? Ott vanak a szmájlik!!!
Csak pojénnak szánta, mint én azt az utolsó sort!!
Mostanában nagyon harapós kedvedben vagy!!
Rilex!!!

fistin
mégis mivel? azzal hogy megjegyeztem egy fórumon valamit, amire oda is írtam hogy nincs beleszólásom? <#wow2>

Seaweed
OFF:
Igy nez ki az igazi tuning a nexgen konzolon.. (Xbox360)....NFS sorozat meg mehet a levesbe!
ON
DJ RUSH99
<#wow2><#eljen><#worship><#worship><#worship>még<#idiota>

E30 4ever

Seaweed
Par kep a Tamiyacon 06-rol:

Beszaras <#wow2><#guluszem1>...

Seaweed
Hat ezzel marha nepszeru leszel itt a topicban! <#taps>
fistin
dögölj meg <#mf1><#buck><#gonosz1><#nyes><#vigyor><#idiota>

DJ Skyline
nem kell!<#unalmas> E39,E60 M5-t vagy E30 M3-at már pliz!😄d

kbx
Ujjadal próbáld meg ledörgölni, amúgy a Humbrol maszkolója elég otvar, a Gunze viszont nagyon tuti!!

kbx
Ha azt nem is, de Mercedes SLR-t fog hamarosan!! Nyitható ajtókkal, meg mocitetõvel<#vigyor><#taps> Csak kb 4000 Yen lesz kint, ami itthon szerintem ütni fogja a 20K-t!!!

Ha ezt Fistin elolvassa, kitér a hitébõl!<#zavart1><#idiota>

Seaweed
Kepet mert en ezt igy nem ertem! A kerdest meg nem talalom!
roliairsuni
a lila humbrol maszkoló foladékkal lekentem az ajtón a nem kaszni színre festendõ részt, és most ahogy lehúztam, ott maradtak ilyen már nem ragadó de kicsit kidudorodó foltok

DJ RUSH99
kidobhatna a tamiya egy 5-ös bimmer makettet<#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
háát a franc se tudja... na mind1 ne offoljunk itt ezzel😄😛

E30 4ever

Ez csak egy rövid cikk, dióhéjban, sok emberre igaz, mégsem "szenvednek" (na ez a szó msot nem illik ide) Asperger-ben. 😊

DJ RUSH99
hát ez durva... szerintem van ilyen ismerõsöm egy...bár azért öltözékére ad😄 de nem egy olyan tipikus elmegyek bulizni a haverokkal srác... viszont baromi eszes! aztán lehet csak én vok hülye,de amit itt olvastam az valamennyire passzol rá

E30 4ever

Nagyon röviden, akik valamiért rendkívülien rajonganak, és ebbõl eredõen mással nem foglalkoznak.

DJ Skyline
"Az Asperger-szindróma olyan rendellenesség, amely - amúgy intelligens és tanulékony - embereket meggátol abban, hogy jól mûködõ szociális kapcsolatokat alakítsanak ki."
bõvebben

DJ RUSH99
Asperger-szindrómások <-- ez pontosan mit jelent?

E30 4ever

Minden bizonnyal többé-kevésbé Asperger-szindrómások, amirõl pedig nem tehetnek...