Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom szerintem ez ennyire nem nehéz ugy...
Mi az összes makettet ppg autófestékkel fujtuk. És szerintem abszolut nem nagyok a metál szemcsék...
Mi az összes makettet ppg autófestékkel fujtuk. És szerintem abszolut nem nagyok a metál szemcsék...
Downhill!!
Szerintem is az ara lenne a gond! Autora is marha draga az ilyen jo minosegu festek, nemelyik flip-flop arban van, ugye arrol mindenki tudja hogy arany arban merik....
õk nem csinálnak ilyet,maradnak a hagyományos egy színû felhozatalnál!😄 de biztos tudnának,csak az meg 3x annyiba kerülne mint a sima! :|
jah,ez lenne kb a megoldás.. jó drága lenne😄 nemtom mért nem csinál vki ilyet.. jó üzlet lenne! tamiya nem csinál?
E30 4ever
Szerintem is gyongyhaz langnarancs szinu...de ezzel 1 kurva nagy baj van! Az hogy 24-ben ronda mert a femszemcsek ilyen kicsiben feltunek a festekben....szvsz elethuen a kutya nem csinalna ezt meg sima festekkel..kene keverni hozza speci festeket amiben ilyen kis meretaranyhoz igazitott femszemcsek vannak! De lehet nem is femszemcses hanem gyongy vagy uvegszal adalekos festek...1000 fele van, es mind szebbnel szebb (szvsz ezek szebbek mint a flip-flop)
hmm.. végülis nem rossz😊)
a fényezéseben mi a fura? ez egy metál narancs.. pirosas.. nem? csak ott a fény ráesik és világosabb hátrafelé
a fényezéseben mi a fura? ez egy metál narancs.. pirosas.. nem? csak ott a fény ráesik és világosabb hátrafelé
E30 4ever
ez flip-flop vagy kaméleon vagy hogy az isten nyilába hívják fényezés nem? asszem vannak speckó flip-flop festékek,ha jól emlékszem Gero mutogatta itt még anno
gero-é pölö utcai.. tényleg nem olyan utcai mint egy suzuki,de utcainak mondható<#vigyor3>#vigyor3>
E30 4ever
hülyének nézel?😄DD nem,csak megvettem gero-tól mert már nem gyártják és majd vmi alá berakom.. lexus is200 vagy golf3.. de ez még a messzi jövõ...
E30 4ever
nem teszem rá a szponzor matricákat,ennyi! 😊 így nem tûnik annyira versenyautónak! de akkor tegyük az utcait idézõjelbe!
eltaláltad! én is azt csinálok belõle<#hehe>#hehe>nem fogom ilyen kinderautóra festeni<#wilting>#wilting>
E30 4ever
De utcait hogy?! Ugye azt te is tudod hogy az ilyen palyaautoknak kb anyi koze van az utcai tarsaikhoz hogy ugy nez csak ki!!?
😄
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
7600Ft 😉
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
M270 MLRS w/M26 ROCKET PODS - jó kis cucc

jaja, látom. az oldalt ismerem, alap minden u-boat fannak!
thx az infot!
fexek lefele, joccakát!!!
thx az infot!
fexek lefele, joccakát!!!
kellett a hely gondolom,mivel a D az aknázásra lett kifejlesztve! íme...VIID Mine layers
na de az D! nekem C van! asszem a D hosszabb mint a C,de ma már nem akarom megkeresni a CD-t,amin az úbótos könyvek vannak!😄 majd megnézem holnap
hát ezt kurvára nem értem: 144es 531mm hosszu, a 72es meg 934mm! hát nem a fele ill a kétszerese kell hogy legyen???
nem,az atlantik' az ez