Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
az a concorde makett, ugye?
modellmaker
hát jönnének a környékrõl a jónépek az biztos. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
balcsira is beparkolhatna egy ilyen😄 igaz,hogy lehet megfeneklene még a közepén is,nem tudom mennyi a merülése egy ilyen anyahajónak,de legalább lenne egy turisztikai látványosság a balcsin!😄

modellmaker
jó hely. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
csak érdekesség ként!

roliairsuni
😄

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
gondolom mennyire sajnálod😄

E30 4ever

Seaweed
Jah lehet....kb 15 eve lattam ilyet utoljara..
PrasCo
Szeretem a makettezés topicot. Még ha már lassan egy éve ecsethez sem nyúltam, azért az ilyen hsz-ek miatt érdemes naponta idejárni. :ÐÐÐÐddd
kbx
Azt csak a hûtõrácsra rakták, nem!? De az azért volt hogy gyosabban felmelegedjen a motor, úgy tudom!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Speciel az télleg arra való, a hülye amerikaik használják fõleg, és szerintem sokat érne (nemrég nézegettem a Civic mocitetejét, és az 20-30 centin bizony sok kõ álltal okozott pici lepattogzást találtam) csak ocsmány!!!
Lökösön szerintem fölöslege, úgyis 3 évente újra kell festetni, a sok marha miatt, aki nem tud parkolni (Bp), de azok nem fémbõl vannak, arról annyira nem géz ha lepattogzik a festék, mert nem rozsdásodik, viszont alig észrevehetõ csak közelrõl látszik a köfelverõdés!!!

kbx
Nem messze tõlünk van egy OMV kút, ott szoktunk találkozni a haverokkal a kávézójában, és már láttegy párszor egy ilyen festésû Polo-t, u.a. a minta, csak a narancs helyett lilás-rózsaszín! Szerintem jó randa!!

roliairsuni
ha ti tesztek valami díszt az autóra pl a mottorházra bukósisak akkor azt odaragasztjátok avagy nem?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ChevyG
jahh, értem
gordon 24
Jó.. Sajnos nem tudok róla jobb képet mert sajnos nincs. Nekem mondjuk tetszik, szerintem nem durva.
Mert az autó festékbõl is több fajta szemcse méret van. Persze mi a legkisebbõl csináltuk és abszolút nem feltünõ..

Downhill!!

gordon 24
Nem ez még az elsõ félkészen. Csak errõl van kép...

Downhill!!

DJ RUSH99
jóvanna! nyertél<#kuss><#hehe>

E30 4ever

DJ Skyline
ja,jönnek szembe 20-an,hogy elõzöd meg? kénytelen vagy addig mögötte haladni,addig meg rádborul a cukorrépától kezdve a lószarig minden!

DJ RUSH99
nem kell szaros ifa mögé állni😄😄😄

E30 4ever

DJ RUSH99
a motorházetõt védi.. de nem ez a fõ szerepe,hogy véd.. ez csak plusz😄 nekem tecc.. de pl swift-en loál:/

E30 4ever

DJ Skyline
hát nem tudom,bemész egy IFA mögé,amirõl dõl a szar,meg a por, az nem sokat véd szerintem! 😄😄

Seaweed
...ez az elso lokhatito, meg a hutoracs, meg a szpojler?! azokat nem kell vedeni vagy arrol lepattoghat a festek a kofelverodesnel?!
Ha tenyleg azert csianlnak ami az ertelme akkor olyat raknanak ra amit reneg a Barkasokra raktak telen hogy ne fagyjon szet a motor, takarta az egesz auto elejet...nem csak egy 20x150 es vekony csikot....
Glpetyus
sztem nagyon gáz :C

modellmaker
véd.. azon a 20 centin 😄

modellmaker
mer' a sok újgazdag asziszi ettõl õ több lesz. 😄

DJ RUSH99
hood protector.. az véletlen sztem jó dolog,mert védi a motorháztetõt a kõfelverõdéstõl meg a bogaraktól.. és a legtöbb autón sztem jól mutat😊)

E30 4ever

DJ Skyline
annyi foslé tuning cucc van már,hogy az kész! pl a mellette levõ kocsin mi jelentõsége van annak a fekete burkolatnak? majd megkérem vegyen fater a 20 éves toyotánkra,mert az olyan klafa! <#idiota> meg akkor már vehetne kéken világító spriclit is!😄

modellmaker
nem kell ótó off... ;D

DJ RUSH99
nem lesz gófom?<#shakehead>😄

E30 4ever

modellmaker
megnyugodhatsz. sosem lesz aktuális... 😄

DJ RUSH99
vagyis aktuális<#bdead>hülye vok má

E30 4ever

Seaweed
Nah akkor mar ezt is tudjuk <#wink>
DJ RUSH99
na mind1 nem golfozom szét a topikot,majd akkor,ha idõszerû lesz😄

E30 4ever

DJ RUSH99
ezt a golfot pölö nagyon szeretem..

E30 4ever

DJ RUSH99
de mondjuk nem az a lényeg.. én sem vok ültetésbuzi😊

E30 4ever

DJ RUSH99
me széééép<#eljen><#eplus2>

E30 4ever

ChevyG
ez a második DuPont-járgányod?
DJ Skyline
elég tré
sosem értettem miért jó aszfaltig leültetni egy autót

DJ RUSH99

<#worship>

E30 4ever

modellmaker
Van 24-hez való gyöngyház lakk. abban nem akkorák a szemcsék, mint egy ház.

DJ RUSH99
azé<#hehe>

E30 4ever

Glpetyus
Ebben tök igazad van,feltünõ és randa is a nagy szemcse szvsz.
24x-es nagyításban egy ilyen pötty lenne vagy fél centi 😄

Glpetyus
szép hát 😊

Seaweed
Ott van lent az altalam belinkelt NSX! Latszik hogy ilyen speci festekkel van lefestve! Kezdjuk el "megszamolni" a szemcseket! Egyet se latsz...ellenben egy makett lefujva ilyen autora valo festekkel ugyanilyen perspektivabol fenykepezve irto kiabranditoan nez ki..lehet valakinek ez tetszik de nekem nem az tuti!
DJ RUSH99
,,ez kb olyan mintha az igazi auton dobokocka meretu szemcsek lennenek es ez SZVSZ RONDA!,,

<#nyes> egyébként igaz..

E30 4ever

DJ RUSH99
eleinte nekem tetszett,de aztán ráuntam.. szép,de uncseeee..gyöngyház rulz<#eljen><#ravasz1>

E30 4ever

Seaweed
Hat szerintem azok...
Eloszor is nyomassal kozeli eles jominosegu fotot errol aztan lehet velemenyezni..mert ebbol a kepbol semmit se latni!

Tele a net olyan fenyezesu automakettekel amik autora valo festekkel vannak lefestve! Le se tagadhatnak! Nezed kozelrol es kiveheto szepen minden egyes szemcse...ez kb olyan mintha az igazi auton dobokocka meretu szemcsek lennenek es ez SZVSZ RONDA!
DJ RUSH99
én csak spc-re járok,oda is gyenge angollal<#lama><#buck>

E30 4ever

DJ Skyline
azok elég béna összeállítások szerintem! :|

Seaweed
Baaaaarr a mai vilagban nem tartom am kizartnak hogy gyart ilyen festeket valaki makettekhez (kisszemcsejut)! Jo dragan persze! Ti jarkaltok automakettes forumokra ott ra kell kerdezni...ha valahova jarnk illetekesek akik tudhatjak akkor azok a helyek azok! (pl automotiveforums.com)