Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!
Lökösön szerintem fölöslege, úgyis 3 évente újra kell festetni, a sok marha miatt, aki nem tud parkolni (Bp), de azok nem fémbõl vannak, arról annyira nem géz ha lepattogzik a festék, mert nem rozsdásodik, viszont alig észrevehetõ csak közelrõl látszik a köfelverõdés!!!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Mert az autó festékbõl is több fajta szemcse méret van. Persze mi a legkisebbõl csináltuk és abszolút nem feltünõ..
Downhill!!
E30 4ever
Ha tenyleg azert csianlnak ami az ertelme akkor olyat raknanak ra amit reneg a Barkasokra raktak telen hogy ne fagyjon szet a motor, takarta az egesz auto elejet...nem csak egy 20x150 es vekony csikot....
E30 4ever
24x-es nagyításban egy ilyen pötty lenne vagy fél centi 😄
<#nyes>#nyes> egyébként igaz..
E30 4ever
E30 4ever
Eloszor is nyomassal kozeli eles jominosegu fotot errol aztan lehet velemenyezni..mert ebbol a kepbol semmit se latni!
Tele a net olyan fenyezesu automakettekel amik autora valo festekkel vannak lefestve! Le se tagadhatnak! Nezed kozelrol es kiveheto szepen minden egyes szemcse...ez kb olyan mintha az igazi auton dobokocka meretu szemcsek lennenek es ez SZVSZ RONDA!