Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG
DJ Skyline: meylik verzió van meg Neked az U-boatbol? veszel hozzá kiegészítõket?
fistin
2t ide 😛

Seaweed
Fentvan amugy a youtube.com-on is (legalabb it nem torz a kep)
Seaweed
Franko...bar erdekes hogy inkabb felaldoztak a serules veszelyenek a gepet, es nagy sebessegel szallnak fel/le vele, mert a feklap es orrsegedszarnyakat nem dolgoztak ki a szarnyon...persze ez nem von le semmit az ertekebol.
modellmaker
Tomcat modell a jobbik fajtából 😉

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
makett, mûanyag, 1:24 ez az aktuális projectem
Alfa Romeo Giulietta Spider 1600ccõ az
csak nincs letakarva az anóys ülés

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
háttö én se holnap fogom megvenni egyiket sem 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Jagi
1/72-õm van Hornetbõl is, de a 48-as hiánycikk és Zs szûkében (látsd a Skyline motort sem rendeltem meg 😞 ) egy darabig sajna nem is lesz 😊

modellmaker
kellesz majd egyet csinálnom. Felhõk felett topicba be lett linkelve egy hajófedélzeti kép fullranyomva. (mármint a hajófedélzet volt telepakolva gépekkel) aztán megtetszett a felhajtott szárnnyal ^^

modellmaker
köszi!

másodikra reakcióm mikor betöltött a kép: " Ó gecuráj!!" megvan mit kérek karácsonyra <#ravasz1>

DJ RUSH99
ha vkit bõvebben érdekelne a merci<#wink>

E30 4ever

Seaweed
<#nevetes1>
Seaweed
Illetve ahogy nezem a review-kat az ujabb 48-as keszletek (pl Hasegawa) alapbol "tudnak" ilyet, persze nem olyan reszletesseggel mint egy mugyanta szarny, de kiindulasi alapnak jok!
Jagi
me.. me.. me.. me.. *megkattant a 2.-tól*

Jagi
A Cobrára visszatérve.. nekem van egy NEM korai sztem brutálisabb... 1/48

MM: Ha meg mered csinálni a 1/48-as hornetet eskü lelövöm a Cobrával^^
mert ha nekem nincs, másnak se legyen 😊

Seaweed
Nah szal! Megoldhato! Hasegawa 48-as F/A-18A/C-jehez talaltam 2 megoldast, de csak mint latod 1 weblapot neztem meg!

Seaweed
72-ben nemhiszem, 48-ban szvsz minden nevesebb gartoet...de majd szetnezek.
modellmaker
72ben jó lenne. ha nincs jó 48 is. gyártmány tök mind1. gombhoz kabát lenne 😄

DJ RUSH99
szép<#eljen><#worship>

E30 4ever

DJ RUSH99
igen,én is megtanultam😄 bár tegnap mikor spc-re raktam a képeket elfelejtettem leméretezni,de ott lehet szerkeszteni,szal megoldottam😊)

amúgy a másik búra az még ándör konsztráksün<#vigyor3>

E30 4ever

Seaweed
Meretarany? Gyartmany? Amugy bizti van....max full uj mugyanta szarnyak...<#wink>
modellmaker
Van olyan feljavító készlet amivel fel lehet hajtani egy F-18 szárnyvégeit?

Seaweed
Nah nekem meg epp egy ilyen korai Cobra kene de 35-ben! ami ugye meg nincs (csak kesobbi valtozat)....
modellmaker
nem tetszik a korai Cobra

DJ Skyline
miért, mi baj van vele?

modellmaker
ték 😄

modellmaker
hát igen. szarból nem lehet várat építeni 😄

DJ Skyline
NASA kopter'

modellmaker
érdemes megnézni az in progress képek miatt.

DJ Skyline
DJ Skyline
írj már errõl valamit,hogy micsoda,nem néz ki rosszul,de mi ez?😄
fém autó? méretarány meg ilyenek

DJ Skyline
de látom te is tanulsz már,és nem akkora méretben teszed be a képeket,mint amekkorában a fényképezõgép rögzítette,tehát kerülöd már a 3000*xy méretû képeket!😄

roliairsuni
kösz a megértést, de ha így túlléptünk rajta akkor a kép tartalmát lehet kritizálgatni

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ Skyline
1024*768 még tûrhetõ ha nem 10-et raksz be egymás után,és nem 1 mega egy kép!😄

roliairsuni
JÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJ 1000000000000000000000000000000* bocsi a képméretért, elfelejetttem, sry mindenkitõl

roliairsuni
én még csak ilyet tudok

DJ Skyline
eddig jó! hol a másik búra? lelopták,vagy elfelejtették a gyárban feltenni?<#hehe>

DJ Skyline
váá,ez durva!<#wow2><#eljen>

DJ Skyline
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#sir>

ChevyG work
nem rajongok a jetekért, de ez <#eljen>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DJ RUSH99
<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#hehe>

E30 4ever

fistin
ezse semmi xD

fistin
irtó csúf, de nem a készítõjét akarom ezzel leszidni, mert alapos munkát végzett, csak hát én nem szeretem a repülõket :o

DJ RUSH99
egy kis ábdét😛

E30 4ever

Na ez komoly az 1len kedvenc usa gépem

Seaweed

Seaweed
Seaweed
Tetszik a Ta154...fent is van kivansaglistan (sot, egy 48-as Dragon keszlet kosarban van AVmegastore-on!)
ez egy 48-as Revell keszlet (Raadasul ahogy tudom a Revell keszlete egy atvett DML keszlet 😉)

modellmaker
OMFG!!! <#wow2><#wow2><#wow2> ez mekkora? de végülis tök mind1

Seaweed