Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
motor hátul! 😊
illetve inkább középen

DJ RUSH99
😄D

E30 4ever

modellmaker
csillog mint a disznó.. lehet. de NE TEGYÉL BE EKKORA KÉPET! THXVM!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
szerintem metál,ezen jól látszik,ahol a vaku fénye van a körülötte (ezt megfogalmaztam,de már kezdek kókadni)

DJ RUSH99
sztem jól mutatna.. nem lenne olyan egyhangú

E30 4ever

ChevyG
ja, mer nem vagy itt
DJ RUSH99
metál😊)

E30 4ever

modellmaker
szvsz fölösleges karbnon gépteteõ. arra a picire az elejére ami a csomagtérfedél, meg pláne.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
haló srácok ez metál festés vagy nem?

ha ebbõl nem jöttök rá, akkormég van itt egy pár kép róla, pls segíccsetek, életbevágó

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ChevyG
ez még az elsõ gyerekkora lehet?<#eljen><#eljen><#eljen>
DJ RUSH99
ilyen szín egész jó lenne az nsx-hez.. karbon motorháztetõvel<#fejvakaras>

E30 4ever

modellmaker
igen ez így mind. ebben a sorrendben. <#eljen>

DJ RUSH99
legóóóó<#wow2><#idiota>

E30 4ever

Kata
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=126969

Alul egy kis next felirattal tovább lehet lapozni a képek között.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
elég jók,de természetesen a Tomcat viszi a pálmát! <#eljen>[#hawaii

DJ RUSH99
és mivan ha a barátnõje is egy ,,anyahajó,, ?😄D<#buck>

E30 4ever

Seaweed

Seaweed

Seaweed
Mivan vazze megdoglik a topic?!

nem felfújható hanem lego

DJ Skyline
szerintem felfekszik a fedélzetre a tomcatek,hornetek,stb-k közé,és úszkál!😄

ChevyG
kiváncsi lennék a barátnõjére, hogy mit szol hozzá (abban az esetben, ha nem felfuj6ó)
roliairsuni
de válasz még miding nincs<#idiota>

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Jagi
nem csak gyanús, az is 😊

Glpetyus

roliairsuni
HALÓ
szép nagy és mindenfajta autóra való fasza felniket hol lehet kapni???
(most épp modern autóra kéne de valami freestyle gép lesz szal megnéznék minden felnit ami csak van)
pls oldalt monnyatok amennyi csak van elõre is thx

modellmaker
mer' hogy az is. 😄

Glpetyus
<#wow2>

DJ Skyline
lego gyanús!<#wow2>
de különben vótmá!😊)

Punker
ez tényleg állat 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ChevyG
állat
roliairsuni
szép nagy és mindenfajta autóra való fasza felniket hol lehet kapni???
(most épp modern autóra kéne de valami freestyle gép lesz szal megnéznék minden felnit ami csak van)
pls oldalt monnyatok amennyi csak van

Glpetyus

😛

DJ RUSH99
italeri????<#wow2>vazz tisztára mint egy modell<#idiota>

E30 4ever

DJ RUSH99
szép!<#eljen>akkor jól láttam,hogy ez modell😛

E30 4ever

ChevyG
nem baj, azért örülünk neki, nem beszélsz hüjjeségeket
PrasCo
Jajj, de fasza...
Elnézést. Töröljétek. :\
PrasCo
Hát, azért amíg a katona egyenruhában volt, a civil pedig civilben, szvsz igenis volt értelme emberi jogokról és háborús "etikáról" beszélni. Szélmalomharc, de ha csak egyetlen ártatlant is nem lõnek fejbe passzióból egy utcasarkon emiatt, már megérte.

Egyébként úgy olvastam, az ENSZ-esek többször is átszóltak az izraelieknek, hogy közel a skúló, kéne valamit tenni, amire a válasz egy "bocs" és egy kis korrigálás volt...
Persze mit hihet ma már el az ember, olvassa akárhol. :|
kbx
Szép lett, a fényezés nagyon jó lett!!

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

roliairsuni
italeri 1:24
Alfa Romeo Giulietta Spider 1600 cc

roliairsuni
szal még alfa

és a chevy impala cuccai

ChevyG
alfa? mi gyártja? méretA?
roliairsuni
bassszemeg, megint 1024*768 on maratt, sry

roliairsuni
szal 1

ChevyG
oks
roliairsuni
minnyá dobok róla képet mit alkotok

gordon 24
én most gyüttem haz.... És sajnos még nincs mit makettolni....

Downhill!!

ChevyG
na miva? mindenki makettol?
ChevyG
nagyobbnak gondoltam, de ez az intrepid nyújorkban
DJ Skyline
itt minden valódi a képen!