Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
mintha errõl beszéltünk volna a múltkor...nézd meg a supra motorháztetõjén milyen batárnagy szemcsék vannak
még messzirõl is tökre látszanak! vagy én nekem jön le rosszul a dolog
különben a kivitelezés szép,de ez a szín elég hányás mind2 autóra! :|

DJ Skyline
miért nem tetted fel a lökhárítókat is?

roliairsuni
köszi

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
gondoltam h képet nem rak be.. katt

E30 4ever

DJ RUSH99
basszus ez az ember egy félisten<#wow2><#wow2><#wow2>

amikor ezt meglátom ez jut eszembe: ,,mégsem olyan unalmas ez a flip-flop,,<#ravasz1>

E30 4ever

DJ RUSH99
jaja,én is gratulálok😊 bár ez nem sokat számít😛

E30 4ever

kbx
Gratulálok, ez nagy dolog!!!<#taps><#taps>

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

DJ RUSH99
nah ilyen nagy hír után egy kis semmiség😛

lealapozóztam a merga kasztniját😊

E30 4ever

modellmaker
NEM LESZ! nyugi. ebben biztos vagyok. 😉

(reklám) 2 klubtag is ért már el helyezést európa bajnoki versenyen. ebbõl egyiküknek oylan jól sikerült hogy egymás után 3x is megynerte a ketgóriáját így õ lett az európabajnok 😉

a környéken (szlovákok, lengyelek, osztrákok, ukránok) nagyon jó baráti viszonok alakultak már ki klubszinten. mármint mindenhonnan egy vagy több klubbal folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. de van "ismerõs" skóciában, írországban, spanyolországban is... szal nem lesz baj itt a nemzetközi pályával sem úgy érzem. tudtuk mikkel fog járni és mégis belevágtunk. mostmár csak faszán fogjuk akkor csinálni. és ezt most nem arcoskodásból mondom.

ja még egy kis adalék. 2002-2003-ban alakult újjá a DMK. azóta a magyarországi versenyekrõl 216 ( nem akarok nagyzolni de lehet 416, nem emlékszem pontosan, szal inkább a 216ot nézzétek 😊 )díjat hozott el a klub.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
De mondom mindent bele!
Seaweed
En is orulok neki! Tenyleg! Vegre fekerultunk mi is a terkepre! ...es jegyeznek minket magyarokat!
De mint modtam NAGY felelosseg ez, es fel kell kotni a gatyat! Mert annak mar nem orulnek ha el lenne hanyagolva az egesz, es ezert szegyenkeznunk kellene! (Sajnos van bennem egy eleg nagy tuske, a magyar makettezo tarsadalommal kapcsolatban es igy szkepticimussal allok sok mindenhez...lasd magyar szaksajto es sok mas egyeb..pl bolti ellatotsag..hozzallas stb..)
modellmaker
meg külföldi versenyre mehetünk is mostmár hivatalosan is, nem csak mint kis józsi, vagy nagy pista

a weblap nem az én asztalom (még) a klubban, de majd megmondom nékik. 😊 meg ez még nagyon friss. 😊 de tökre örülök neki. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
Majdnem mindenhol van kulon IPMS weblap! Szvsz nem is szabad osszekeverni a ti klubbotokkal mert ez annal tobb...ez kb olyan mint a hazai parttagasag, es utana az europai partagsag! Mindegyik elofeltetele az elobbi, de egy fokkal felette all az utobbi...
Seaweed
En tudok parat (mar ha jol tudom):

-Gyartokkal kozvetlen kapcsolat (egyaltalan igy szoba allnak az emberrel)
-Nemzetkozi versenymeghivasok, es magyar versenyek nemzetkozi hire

modellmaker
hát weblapunk lesz, fasza, de nem tom hogy lesz-e küülön IPMS Hungary-s. (majd megkérdezem)

modellmaker
Yes, Sir, Yes!

(annyit még ehhez hogy mi vagyunk az egyetlen bejeygzett klub az országban. szal érdekes lett volna ha nem sikerül. meg egy csomó jó dolgot jelent amikrõl még fogalmam sincs de majd utánanézek. 😄 )

Seaweed
Remelem csinaltok weblapot is az IPMS Hungary-nak..es legalabb olyan szinvonalas lesz mint sok mas orszage!!!
Seaweed
Kurvajo! Epp a multkor jutott az eszempe hogy mi a rakert nincs IPMS Magyarorszag?!
Aztan felnoni am a feleadathoz! Mert ez komoly felelosseg egy orszagnyi "kozoserdeklodesu" elen allni, egy ilyen hirneves szervezet magyar sejtjekent!
modellmaker

DJ Skyline
fú híresek lesztek,az egész golyóbison!<#wow2><#eljen>

modellmaker
International Plastic Modeler's Society

Mint egy nemzetközi makettklub 😊

DJ Skyline
ésmip*csám az az IPMS?😄DD
azt hittem azt jelenti be,hogy mindenkit befizet egy körre a kupiban!😄

modellmaker
Volt ma a helyi volt szovjet bázis egy részébõl kialakított kempingben egy kis fõzõs klubtalálkozó. 😄 De nem is ez a lényeg. A Fõnök bejelentette, hogy végre válszoltak az IPMS UK-tól. és a lényeg: mi alakíthatjuk meg az IPMS Hungary-t!!!!! ;D ez kurvajó!! 😊

DJ Skyline
pazdet!

gordon 24
Ezt nagyon köszii. Irto szépek.. Hogy a fenébe tudják igy megcsinálni.
Gyönyöeûek..<#worship><#worship>

Downhill!!

ChevyG
nyámi!<#finom>
DJ RUSH99
ahogy megjósoltad:

E30 4ever

kbx

kbx
Ezt ChevyG-nek meg Gordon 24-nek!
Lehet csemegézni a nascarok között!
http://www.razyboard.com/system/forum-the_no3-racecarsrennfahrzeugekausa-254057.html

kbx
Ezt mindenféleképpen nézzétek át!! Nem egyszerû makettek vannak!!!
http://public.fotki.com/MrObsessive/

kbx
Ez beszarás!! Nem kispályázik az ember!!
Videókat is nézzétek meg, le fog esni az állatok!!!

kbx
Szerintem jó!! Csak normális dobokat(végeket kellett volna alá rakni!!

DJ RUSH99
az egész karbon😄 én kérek elnézést<#buck><#idiota>

E30 4ever

DJ Skyline
á nem tudom már mivan!😄

DJ RUSH99
na ide nem kellett volna a karbon://

E30 4ever

modellmaker
arra küldted 😄

modellmaker

DJ Skyline
ja...82-re akart menni! 😄dd

modellmaker
fú 'zdmeg ha nem mondod. 😄DDD

DJ RUSH99
kössé😛

E30 4ever

DJ Skyline
de ez nem makett,amit roli linkelt!😄

modellmaker
nem kell bazz.. de nem láttam még mikor azt írtam. 😄

roliairsuni
ok télleg sry, má megint elfelejtettem átmérezetni

thx all

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
de, csak ez nem is saját makettje.. kicsit bassza a szemem. na iylen hangulatom van 😄

DJ RUSH99
rájöttem..most írjam le 15x h ok,tévedtem?

E30 4ever

modellmaker
már mondatm neki de nem jött rá 😄 (#43368)

DJ Skyline
nem mind1,mikor a NASA-ra vagy rákötve net ügyileg?😄

DJ RUSH99
jóvanna én is fáradok😛

E30 4ever

modellmaker
akkor meg?

DJ RUSH99
van ilyen színû tamiya spray? vagy metál lakkal lehet kihozni vmelyikbõl?

E30 4ever