Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed

Seaweed
nah par auto az autobuzgaroknak <#mf1>

Seaweed

Seaweed

Seaweed
<#finom>

Seaweed

Seaweed
Nah de vissza a makettezeshez mert meg a vegen par fiatal titan gyomrat megfekszi ez az AS tema... <#mf2>

Seaweed
De a normal 6mm-es BB jobb <#wink>
Seaweed
Ha valaki vesz egy Ferrari-t azt csak az irigy, meg az idiota tamadja olyan kerdesekkel hogy "Minek ez neked?" meg "Hol fogod ezt hasznalni?"....mert se nem fog azzal mindennap munkaba jarni se nem epp a magyar utakra valo...megis akinek van egy Ferrari-ja.....
Tessek szepen utananezni mi az airsoft!
DJ RUSH99
na már alig várom,hogy lássam<#hehe><#ravasz1>

E30 4ever

Lehet vele pl jókat paintballozni is, úgy tudom lehet venni bele 6mm-es bb festékgolyót.

DJ Skyline
és ezt hol fogod te használni? nagyfaternak is van a telken légpuskája,de évente ha egyszer,kétszer lõ vele!

hali!
bocs,de a toyota mr2 höz nem irtam árat: 4000 FT-ért adnám

ChevyG
és ez mire jo?
Seaweed
En meg most Airsoft cuccot akarok rendelni egy olasz shopbol 😉
HFC Beretta M92F (full fem stb)...kezdesnek...aztan szeretnek kesobb egy LR300 replikat, meg "termeszetesen" egy SVD Dragunov-ot is majdan ha lesz ra penzem ...(ez utobbi nem olcso...a jobb fajta kb 150-200K....dragabb mint a feketepicaon a valodi!) <#smile>

Vegulis ez is mint a makettezes...csak ezt keszen veszed es max upgradeled....<#wink>
kbx
Én most az új Mercedes SLR McLarenre vagyok rákattanva!! 10K fölött lesz, de nyitható ajtókkal, meg mocitetõvel, és a Tamiya az Tamiya!!
Már meg is rendeltem😄

I don\'t wanna war, I just wanna peace! Yeee come on!

kbx
Az biztos!!

Seaweed
Akkor onnan kell rendelni. Nem nyafogni hogy "Nincs a polcomon, Jajj micsinajjjak?!"

kbx
20 Fontért fel is dughatják a seggükbe!! Japánból olcsóbban megjön postaktg-el együtt!!

fotót emilben tudok küldeni,ha valakit érdekel

http://store.imageanime.com/indtoyswmr21.html

Seaweed
Ha raksz rola kepet sokkal kelendobb lesz...
Hali!
Van itt cserebere?
Eladnék egy fujimi Toyota sw20 mr2 es 1/24 autót.
érd. csak emilben
köszi

DJ RUSH99
nekem 8😛

E30 4ever

roliairsuni
igen, mert nem ugyanaz a személyzet, sé ha ott nemtuggyák hátha itt igen vagy fordítva

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
unom ezt a nevet😄 kell egy kis változatosság.. de nagyjából már tudja mindenki h aki ott van az én vok😊)

E30 4ever

gordon 24
Ja te mért nem ezen a néven futsz ott?

Downhill!!

DJ RUSH99
fasza nézni,hogy makettinfo-n meg itt ugyanazokat a kérdéseket nyomod<#idiota>de nem írom már le,hogy mi mert makettinfo-n válaszoltak😄

E30 4ever

roliairsuni
az mi hogy Backordered? mámint magyarul mert ez az impreza stock sztátusza, amit nem tok magyarul mondi de tom mit jelent, szal valami raktári álapotnak fordítanám, de az a lényeg hogy a Backordered az mit jelent?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

roliairsuni
ja ok, thx

Seaweed
De ha ez se eleg akkor: 1999.jo.jp/eng/plamo/
Seaweed
roliairsuni
na szal az 1999.co.jp-rõl vagy a hlj.com -ról rendelt már valaki? megbízhatóak ezek?

Seaweed
akkor paypal se lehet gond
roliairsuni
de visa vagy mastercadr kártya nem gond

modellmaker
nem. csak dombornyomott kártya kell hozzá. ez egy módja fizetésnek.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
a paypal az nem valmi dombornyomott kártya?, ezt még nemtom má ki modnta mondta privibe

roliairsuni
itt, mint a legtöbb helyen csak wrc van, de nekem wrx kell

roliairsuni
bankártya van

Seaweed
Mi az hogy paypal kartya?! Olyan nincs!
tessek:
http://www.modelsforsale.com (beirod a keresobe hogy Subaru Impreza, kapasbol talal vagy 14-et)

De ha paypal nem jo, ertelem szeruen nincs akkor bankartyad sem....akkor meg hogy akarsz neten varsarolni?!
roliairsuni
nem tud valaki iton olyan boltot, aminek van honlapja, és árulnak subaru impreza wrx-et? és nem kell paypal kártya

modellmaker
😄D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
ok,csak nem várom meg,hogy megkapjam a f*láma jelzõt<#idiota><#lama>😄

E30 4ever

modellmaker
rájöttem hogy ts-18 😄

DJ RUSH99
jah,sztem is gyönyörû😊)

E30 4ever

DJ RUSH99
nah <#kocsog> béka barátunk megjött:/ amúgy ts-18.. elírtam😄

E30 4ever

modellmaker
szép szín. tetszik.

DJ RUSH99
Tamiya TS1-8 Metallic Red

szerintem ez kell nekem az nsx-re<#ravasz1><#finom>

E30 4ever

DJ RUSH99
hmm.. nekem nem tûnnek ezek a szemcsék nagynak! szerintem ez jó! egyébként azt is figyelembe kell venni,hogy erõs neonfénynél vannak a cuccok.. mert ez vmi mûhely vagy mi😊

felraktam a lökösöket is😄

a hûtõrácsot meg az emblémát majd króm festékkel le kell festeni.. a hûtõrács készítés közben sérült meg az emblémáról meg a sorját kellett lecsiszolni

E30 4ever

roliairsuni
aztabüdöskurva, grat a srácnak, bazz...