Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
szépek 😊

modellmaker
szal mintmár említettem maketteztem ma egy kicsit. megcsináltam a kerethez a védõ szivacsokat.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
privi valasz ment
modellmaker
lehet kerseni is a feltöltött cuccok között

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
jaaaa ez mas! ezt nem ismertem
modellmaker
meg köszönném. privi megy.

modellmaker

Seaweed
tudok adni 3 nezeti rajzot. erdekel?
Seaweed
Mivan a rapidshare-al?! az egy filehoszt rendszer...mindenki "azt tesz fel amit akar"....en is onnan toltogetem a knmyvtaram...de az egeszhez a rapidsharenak nem sok koze van...
modellmaker
nekem most 3 nézeti rajz kéne 72ben.

köszi! 😊 meg rapidshare. lol de tényleg. egy csomó LockOn fent van. 😊

Seaweed
hmm igy amit leirtal nem ismeros!
Seaweed
ha F-14 walkaround kell ugye tudod hova fordulj?! <#wink>
modellmaker
akkor más. van vmi orosz oldal ahonnan sok típus füzetet lehet leszedni. pl walk around, lock on sorozatokat. na errõl az oladlról töltöttem le anno mig-29 méretarányos 3nézeti rajzot. csak már nem tom az oldal címét. nem tudod véletlenül mirõl van szó? azt tom még hogy hihetetlen lassan jött le.

DJ RUSH99
teljesen egyetértek veled! én is hányok attól,hogy ezektõl a szárnyazott neonozott tucatlökõzött szaroktól esnek hanyatt,amikben semmi egyediség,sablonos szarok! és ahogy épül az ,,autójuk,, az arcuk is egyre csak nõl,aztán a végén már csak az ,,elit ,,(LOÁL) tagokkal állnak szóba másokat meg lenéznek! szánalom..

a képek meg isteniek<#eljen><#wow2><#wow2><#wow2>

E30 4ever

Seaweed
nem tudom..zene nagyon messze all tolem
modellmaker
még vmi. haditechnikába linkeltél egy felszáálni készülõ képet "Burn Baby Burn!" címmel. na ennek a számnak ki az elõadója? mert van vagy 3 féle.

modellmaker
<#eljen><#hawaii> köszi!

modellmaker
áj láv jú! köszi! <#puszis>

Seaweed
nuh megegy! csak jo lesz 😉

http://www.anft.net/f-14/index.htm
Seaweed
megfelel?! ha nem keresek meg tovabb!

http://www.f-14association.com
Seaweed
remlik....
modellmaker
régebben volt belinkelve egy oldal ahol kb az összes tomcat századról volt kép, a századjelvány, kis leírás, stb. nem ismerõs vkinek?

modellmaker
72

Seaweed
Milyen meretaranyu a macsekod?! <#buck>
modellmaker
kell egy ilyen:

E-2C Hawk Eye Liberty Bells

modellmaker
hm. ez tetszik.

Glpetyus
szasztok 😄D

Seaweed
Oksa 😉
modellmaker
majd szólok én. 😊

modellmaker
hellau!

Seaweed
szeva petya <#wave>
Glpetyus
<#duma> <#integet2>

Seaweed
oksa! eszbetartom hogy kell neked majd valamilyen tomcat matrica 😉))
modellmaker
ok köszi! nekem is õsz lenne jobb. egyenlõre nincs semmi pénzem, szal még ráér. 😄 meg elõbb be kell fejeznem amit most csinálok hogy legyen mibõl matricát venni <#idiota>

Seaweed
Nem gond! Beszallhatsz! De hogy mikor nyomok arra a bizonyos gombra nem tudom...mert most ugye airsoft cuccot akarok venni...es nem szakadt ram egy bank panceltermenek tartalma sem meg <#gonosz1>
Menyire surgos neked?! Mert lehet hogy csak valamikor osz elejen rendelek! De biztosat nem tudok most mondani!
modellmaker
aha az. de nagyon szép. 4000ft volt (kicsit drága). köszi a linket de már nézegettem is. 😉 mikor rendelsz onnan? mármint tom hogy folyamatsona a kosárban vannak a cuccok de mikor kattintsz a "fizetnék!" gombra? 😊 ha nem baj beszállnék én is egy matricára. 😊

Seaweed
ezmiez? valami osoreg fujimi tomcat?! meretarany? itt talalsz hozza boven matricat 😉) (beirod a keresobe hogy F-14...vagy a bovitettbe es kivalasztod a scale modellinget hogy mindefele konyv ne legyen a talalatok kozott 😉)
modellmaker
3 hét után megint volt kedvem makettezni. 😄 de nem ez a lényeg, majd tezsek képet.

a lényeg a pár napja eszmbejuott kiskompozíció. mégpedig ez:

és ebbõl fogom megcsinálni:

a doboz tartalma:

még vmi normális matricát kell hozzá venni.

Seaweed
<#nevetes1>
Jagi
GYEREKEK NE ZSELÉZZÉTEK AZ ÓRSZÕRÕTÖKET!<#idiota>

BiG G
mind gyönyörû!!! <#szeret><#worship><#worship><#vigyor><#eljen>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Jagi
*dorombolna ha cica volna*

Seaweed
Jah hat ez akadt a kezem ugyebe...osztan mondom az otobuzgarok is orujjenek man ekkicsiket! <#idiota>
Jagi
hogy autókat linkelsz be^^

a monszta: az az impala szerû a teniszpálya méretû csomagtartóval^^

Seaweed
Hogy hogy mi lett velem?! <#ravasz1> (eddig is hulye voltam <#crazya>)

Melyik fekete monsta?!
Seaweed
Azert erdekes latni hogy amerkika menyire elorebb jar a custom-auto epitesben...es ez mennyire vissza tukrozodik mar a makettezesben is!
(Itt meg nalunk par hulyegyerek rak be az otvarjaba nagyobb hifit, meg rak ra par szpoilert aztan el van szallva magatol hogy milyen uber lett az otvarja....netan ha mar FF majmolosan neont is rak ala akkor mar "hozza se lehet szolni"....mert o aztan...huuuuu-meg-hoooooo.....szanalom!)
Jagi
Jaaaj! xDD
Mi lett veled barátom?<#worship>
az a fekete monsta nagyon vad 😊

Seaweed

Seaweed

Seaweed