Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
uristen!<#wilting>
DJ RUSH99
<:sikítva rohan ki a szobából a haját rángatva>

és sajnos el vannak tõle ájulva.. komolyan ilyenkor le szeretném tagadni h azon az oldalon van regim:S de úgyis csak a jó arcok miatt járok oda fórumozni,szal ezeken az autókon röhögök 1et és kész..

E30 4ever

DJ RUSH99
leszedtem a csíkot,így sokkal jobb

E30 4ever

DJ RUSH99
<#wave>

E30 4ever

DJ RUSH99
én se bírom ezt a stílust,tudom mirõl beszélsz:D ezért tecc a kék,és nem a 3színû

E30 4ever

Seaweed
<#integet2>
modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
az alsó jó lenne,ha nem lenne benne az ezüst csík...nem szeretem az ilyen carstylingos dizájnokat...ott lehet látni ilyen "csodás" kinézetû autókat...sry de szerintem semmi kreativitás nincs az ilyenben,hogy az autó áll 4 féle színbõl,és rádobok egy csíkot,vagy egy F&F stílusú ordenáré matricát,stb-t és kész...de a másik véglet meg az,amikor valaki az autóját telerakja különbözõ cégek matricáival...a MacAudiótól kezdve a Sparcoig minden szarral...minek? csak rondítja a néha amúgy is hányás összképet...de a legjobbak a No Fear matricák,kéken világító spriclik,és társaik...régen úgy voltam,hogy fúdejó a nejon,lesz nekem is,ma meg már feleslegesnek tartom,én úgy sem látom vezetés közben...na mind1

DJ RUSH99
jah,sztem is elmarad:) makettinfo-n gordon mondta,hogy ez nem viper!és igaza volt:D

E30 4ever

modellmaker
akkor meg pláne nem kell rá.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ RUSH99
úgy gondoltam,csak lusta voltam végighúzni:D

E30 4ever

roliairsuni
kék fehér, de ha bármilyen csík is lesz, az ne csak a gépháztetõn hanem végig, úgy jól nézne ki

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
<#vigyor3>

E30 4ever

DJ Skyline
hátizé...nekem egyik sem jön be...amelyik neked jobban tetszik

DJ RUSH99
ja meg a beltér kék,nem az üveg:D azt csak az összhatás miatt csináltam így gyorsba...

E30 4ever

gordon 24
<#guluszem1><#guluszem1>Jujj de szép...... Nyami.....

Downhill!!

DJ RUSH99
a csík az még csak ilyen próba:)) nemtudom,hogy

-lenne-e egyáltalán
- ha igen akkor 1 csík nem középen
- vagy 2 középen

amúgy köszi:)

E30 4ever

Jagi
xDD

modellmaker
:)

modellmaker
kék-fehér. csak nem kell a géptetõre az a csík

Jagi
egyes! csík nélkül a motorháztetõn (sztem)

DJ RUSH99
hali mindenkinek! tervezgettem a crx-et:D 2 terv jött különösebben szóba,ezek:

nekem a kék-fehér jobban tecc:) (egyébként a kék az a subaru kék szín lenne)

Várom a véleményeket

E30 4ever

modellmaker
ez ugyan makett de jól jöhet.

modellmaker
nm

ChevyG
<#worship><#worship><#worship>
modellmaker

de nézz szét a linkek között. motorról van képem még, de azt a Hendrick Motorsport oldaláról mentettem szal azt megtalálod.

http://www.ciastockphotos.com/index.php
http://www.haroldhinson.com/
http://public.fotki.com/ncgamecock/nascar/
http://www.hendrickmotorsports.com/Default.asp?bhcp=1

PrasCo
Csodás! <#smile><#eljen>
ChevyG
elég, ha azt irod:24:)
van valami jo képed a vázról, motortérröl, stb??? fontoss lenne!
roliairsuni
:D

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ RUSH99
tõled tanultam<#miaz><#papakacsint>:D

E30 4ever

roliairsuni
csak nem ugyazaokat a kérdéseket nyomod? ;)

DJ RUSH99
Úgy döntöttem,hogy szétkapom a crx-et mert nem tetszett a beltér festése,aztán mikor levakartam róla a festéket és lealapozóztam eszembe jutott,hogy a kasztnira is vmi fasza fényezést kéne csinálni:))

Viszont nem tudom milyet... ötleteket megköszönném,(beltérre is,mert arra sem tudom a színt) a rendelkezésre álló festékek is a képek közt vannak.. a fekete és a fehér van tele!

katt

E30 4ever

DJ RUSH99
szép lett!<#eljen><#wink>

E30 4ever

Seaweed

modellmaker
Ferris Scheme <#eljen>

asszem ilyet fogok ccsinálni:

Seaweed
Nekem ezek a macsek festesek jonnek be:

gordon 24
jó kis dio téma: Hehe

Downhill!!

modellmaker
pláne hogy még a két típusvariációban a hajtómûvek is azonosak. :D

amúgy külsõre egy szembetûnõ különbség van a B és a D verzió között. az orr alatt lévõ elekronika. a D modellen két érzékelõ látható, míg a B modellen csak egy.

DJ Skyline
jó így a kép alapján nem jött le,hogy micsoda (B,D) !:D

modellmaker
super tomcat a tiéd is csak az B. de ami a dobozon van az D.

DJ Skyline
<#confused>
izé
nem baj akkor én tévedtem,alig látok már,lassan csicsika

modellmaker
asszem mégis inkább egy Pukin' Dogs matricát veszek majd hozzá. :) nekem az tetszik a legjobban.

modellmaker
Jeff Gordon #24 Du Pont Monte Carlo

modellmaker
ez egy F-14D Super Tomcat. valszeg a sorozat elsõ gépe. vagy nagyon korai.

DJ Skyline
Sundowners,joak! <#smile>

DJ Skyline
pedig ez a B Tomcat prototípusa,vagy teszt példánya vagy milye!

ChevyG
nagyon tuti!

mint látod, én is hasonlót fogok csinálni!

kinek a verdája amit csinálsz?
ChevyG
most hoztam haza a két új szerzeményt:

<#worship><#worship><#worship>KÖSZÖNET érte gordon 24-nek, amiért segített mexerezni!!!<#worship><#worship><#worship>
modellmaker
thx! ^^

Seaweed
<#eljen>