Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

E30 4ever
Szakboltokban! Makettezo szakbolt es kompresszorokkal foglalkozo szakboltokban!
En pl anno a fabulistol vettem 1/8"-est magamnak! jah igen! Es letezik gyorszaras csatlakozo is....
Nem artana tudni hogy NEKED mire van szukseged! Az pl biztos hogy a legtobb retuspisztoly aljan 1/8"-os csatlakozo van, az olcsobb szoropisztolyokon altalaban 1/4"-es....
Szoval mi kell?! Aztan keresd hogy hol!
Ezen a kepen nekem valami nem stimm! Mintha ez egy vakdugo vagy mitudom en mi lenne...de nem igy kene kineznie! Egy menetes csocsatlakozonak kellen lennie rajta! Olyasmi mint ami a bal also sarokban latzszik homalyosan! (mintha 1/8"-esnek nezne ki!)
Szerintem kerdezd a gazdajat hogy o hogy hasznalta!
...

Ja és nem tudjátok hol lehet epoxi gyantát szerezni ???
Bocs kicsit kezdõ vagyok.
Valaki találkozott az Academy féle 1327-es vagy 1328-as PzIV-es készletekkel? A fotókon jónak tûnik, de a neten nem találtam róla se review-t, se semmit.
Azt se tudom, milyen régi kiadás? Pedig fenem rá a fogam...
Plz help me!!!
Üdv: SSgt. Chris
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
anno a Fabulisnak volt ennyi árúja,mikor még nagyüzemben nyomták
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Nincs valakinek egy 1970 es dodge challenger modellje ???
lefújtam a crx-et,3 réteget kapott..
a teteje már tökéletes,nem kell piszkálni,viszont:
az oldalán még nem fed teljesen,és az egyik oldalon a díszléc fölött van vmi fura (nemtom mi az,talán nem fed ott a festék?<#nemtudom>#nemtudom>),szóval úgy döntöttem ma már nem piszkálom,(pontosabban tegnap😄) és majd holnap (azaz ma😄) lecsiszolom ott egy kicsit és nyomok a két oldalára jó messzirõl egy vékony réteget..
szerintetek is ez a jó eljárás vagy tudtok jobbat?
hibás részrõl nagy kép
E30 4ever
de sztem kiveszem majd statgépet a 'csába, hogy valid legyen. inkább az mint a stat.. csakugye kíváncsi is vagyok..
(Bar nem ertem miert nem csinaltal "vegytiszta" hivatkozasokat amik csak konyvtarakra vagy fileokra hivatkoznak domain nelkul....)

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!