Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
72-es

Seaweed

DJ Skyline
nekem is ilyen van

Seaweed
a kepen levo pisztolyon 1/8"-os csatlakozo van ez tuti. A masikat meg boltban keresd, bar en ilyet meg nem lattam, de ez nem jeleni azt hogy nem letezik!
DJ RUSH99
hali mindenkinek! nem kaptam választ a kérdésemre,szóval csináltam úgy,ahogy elterveztem,és nem bántam meg😄 csiszoltam, fújtam egy szép vékony réteget és minden hiba eltûnt,a fényezés jó lett,és szép fehér😊

E30 4ever

PTW
a kompresszoron "anya" menet van,oda kéne lényegében eg yolyan csatlakozónak belemennie amiRE ráhúzom magát a csövet. Ilyen pisztolyom van, ha jól tudom akkor ez 1/8-as:

Seaweed
Befele vagy kifele menetes?! mert altalaban "anya" szokott a csoveken lenni es "apa" a kompresszoron.
Szakboltokban! Makettezo szakbolt es kompresszorokkal foglalkozo szakboltokban!
En pl anno a fabulistol vettem 1/8"-est magamnak! jah igen! Es letezik gyorszaras csatlakozo is....
Nem artana tudni hogy NEKED mire van szukseged! Az pl biztos hogy a legtobb retuspisztoly aljan 1/8"-os csatlakozo van, az olcsobb szoropisztolyokon altalaban 1/4"-es....
Szoval mi kell?! Aztan keresd hogy hol!
PTW
menetes az csak a vakutól a képen "kisimult". Remek! És ezt hol keressem , milyen szaküzletben?

Seaweed
Hat igy neten keresztull.... 1/4"-es es 1/8"-es csatlakozo az elterjedt kompreszoroknal (legalabbis a direk hobby-makettezes-airbrush kompresszrooknal!
Ezen a kepen nekem valami nem stimm! Mintha ez egy vakdugo vagy mitudom en mi lenne...de nem igy kene kineznie! Egy menetes csocsatlakozonak kellen lennie rajta! Olyasmi mint ami a bal also sarokban latzszik homalyosan! (mintha 1/8"-esnek nezne ki!)

Szerintem kerdezd a gazdajat hogy o hogy hasznalta!

...
PTW
tudna valaki segíteni? kaptam kölcsön egy kompresszort de nincs hozzá csõ, se a csatlakozó rész a csõ és a komp között. lövésem sincs hogy ezt hol , miként kéne keresnem.. ötlete van valakinek?

Thx meg nézem és valakinek 1:18 as 32 -es ford ???

Ja és nem tudjátok hol lehet epoxi gyantát szerezni ???

Bocs kicsit kezdõ vagyok.

SgtChris
Üdv Urak!

Valaki találkozott az Academy féle 1327-es vagy 1328-as PzIV-es készletekkel? A fotókon jónak tûnik, de a neten nem találtam róla se review-t, se semmit.
Azt se tudom, milyen régi kiadás? Pedig fenem rá a fogam...
Plz help me!!!

Üdv: SSgt. Chris

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

DJ Skyline
hát én kb 5 éve találkoztam elõszõr a Fabulissal,akkor még Szentendrei úton (neked nem hiszem,hogy sokat mond) voltak,és egy nagy raktárszerû placc volt,tele makettel,volt választék bõven...ma meg már mint egy kis sufni

Seaweed
hat az joregen volt....tizeve talan...igaz se volt olyan regen volt...
DJ Skyline
ha ez a bõrze,akkor milyen a rendes üzlet?<#idiota>
anno a Fabulisnak volt ennyi árúja,mikor még nagyüzemben nyomták

Seaweed
"kis" jelentektelen borze...bezzeg nalunk! <#gonosz3>
modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Seaweed
32
ChevyG
AMT tuti gyárt(otta?)
DJ Skyline
nem tudom,lehet AMT gyárt

ChevyG
modellmaker
õ mekkora?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Hi,
Nincs valakinek egy 1970 es dodge challenger modellje ???

DJ RUSH99
na hali mindenkinek😊

lefújtam a crx-et,3 réteget kapott..

a teteje már tökéletes,nem kell piszkálni,viszont:
az oldalán még nem fed teljesen,és az egyik oldalon a díszléc fölött van vmi fura (nemtom mi az,talán nem fed ott a festék?<#nemtudom>),szóval úgy döntöttem ma már nem piszkálom,(pontosabban tegnap😄) és majd holnap (azaz ma😄) lecsiszolom ott egy kicsit és nyomok a két oldalára jó messzirõl egy vékony réteget..

szerintetek is ez a jó eljárás vagy tudtok jobbat?

hibás részrõl nagy kép

E30 4ever

Seaweed

Seaweed
mar nem is mondok semmit!

Seaweed
zsir <#wow2>

Seaweed
Inspiracio <#wow1>

Seaweed
valami paradoxon folytan a kozepen par kep nem stimm..de mar kinem javitgatom..igy is atlathatatlan...
Seaweed
Naaagyon zsiiir <#wow2>

(Nem fogok erre raszokni...de at akartam meretezni a kepeket es rajottem hogy minden reszlet eltunik a kepeken amiert erdemes ezt megnezni....igyhat thumbolom...de igerem utoljara mert ez igy tripla munka! Tehat klick a nagyokert!)

modellmaker
ah de szép! 😊

Seaweed

modellmaker
kicsit jó! <#eljen>

Seaweed
vazzeg ez beteg! <#wow2>
Glpetyus
hö,annyié' nem kell o.O

modellmaker
(mert egész nap szopatott az atw meg az uw is és k*rvára nincs már hozzá kedvem feltölteni még azokat is. na ezért) 😄DDDD

de sztem kiveszem majd statgépet a 'csába, hogy valid legyen. inkább az mint a stat.. csakugye kíváncsi is vagyok..

Seaweed
jaa latom mar szal nincsenek fent (oszt mijertnyinycsenek!? ejnye! <#ejnye1><#alien2>)....
modellmaker
<#miaz><#puszis>

modellmaker
azok még nincsenek feltöltve uw-ra. de amúgy vegytiszta elvilieg az összes.. nem értem miért mutatnak nálad atw-re.

Seaweed
Nah rendelesem leadtam (airsoft), igy szvsz hovegen vagy jovoho kozepen makett jon
Seaweed
pl nalam a kepeknel....
modellmaker
fú hol látsz ilyet?

DJ RUSH99
ok,de azt majd holnap😄 ma már nem vok gépnél.. ja de 12kor😛

E30 4ever

Seaweed
Most mar csak a hivatkozasokat kell kijavitanod hogy ne az uw-re menjenek! 😄DDD
(Bar nem ertem miert nem csinaltal "vegytiszta" hivatkozasokat amik csak konyvtarakra vagy fileokra hivatkoznak domain nelkul....)
modellmaker
na jelentem SG Makett Új tárhelyen

modellmaker
nézz hozzá egy fekete felnit PSben! 😄 látni kéne így nem tom elképzelni

DJ Skyline
1-es

roliairsuni
de melyik felni?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

6000ft a tigris

DJ Skyline
most mi a kérdés,hogy mi legyen a szín?
az az igazság,hogy mind2 szín frankó! narancssárga de nem a rikító fajtából
és fekete felni