Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF:
bazz ebben amit 1:20 kornyekem muve la skyline-al a faszi ehhez mi magyarok sehol se vagyunk es sose leszunk!
bazz ebben amit 1:20 kornyekem muve la skyline-al a faszi ehhez mi magyarok sehol se vagyunk es sose leszunk!
Hát.... nem kezdo a gyerek.
az nem bolt szerintem,hanem börze! kiállításokon,versenyeken mindenki elviszi a neki nem kellõ makettjét,amit nem rakott összes,és eladja!
Az a bolt ami a 7. képan van az hol van ???
Americában vagy angliában ???
Americában vagy angliában ???
pff Kifestés nélkül felmatricázva az utasszállító... Nem mondom a plafonról lógott pár szépen kidolgozott szépség, de mikor a sarokba bevágott utasszállítókat, concordokat megláttam elszállt az agyam.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
De a kepeket tanulmanyozva ennek a mukinak az talan nem is az a celja hogy egy-egy makettbol a legtobbet hozza ki, hanem hogy keszlegyen es minnel tobb legyen neki (nem veletlen vigyorog a rekorodok konyveben sem...)
EZ nekem nem jon be! Inkabb legyen 1db de muveszi, vagy ha ugy tetszik muzeumi minosegu makettem mint 10000 de atlagos kidolgozasu...
EZ nekem nem jon be! Inkabb legyen 1db de muveszi, vagy ha ugy tetszik muzeumi minosegu makettem mint 10000 de atlagos kidolgozasu...
Nah ez mar "fullhulye" ...ez mar sok...nezni is rossz....miert nem csinal neki egy nagyobb helyseget vagy csinal egy muzeumot...de igy egy igazi makettezo nem tarolja a makettjeit!!!
Bar lehet csak en latom igy....
Bar lehet csak en latom igy....
a mar emlegetett "kis borzerol" par szossssssszenenet(egy komolyabb vakut adhattak volna a fotosnak...):

amugy mag sok-sok szep cucc van itt, es MM peldaerteku lehet ez a weblap nektek!!
amugy mag sok-sok szep cucc van itt, es MM peldaerteku lehet ez a weblap nektek!!
Sziasztok. igaz, hogy már rég irtam ide, de azért szorgalmasan olvasgatom a topikot. Itt a nyár lett volna idõm kicsit makettozni, de a gép elfoglalja az egész asztalomat, aztán könnyeb volt az bekapcsolni. Arról nem is beszélve, hogy szerintem bõ 2 év alatt minden festékem beszáradt már. Szórópisztolt meg még nem vette, hogy elkezdjem lefesteni a Bf109G6 t... Viszot nem bírtam ki szóval csináltam egy kb 72es arányú Messert papírból :) Majd tolok pár képet.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Na akkor hajj rá.
Azt példaképp mondtam.És ne öntsd ganem ilyen háztartási porolóval vidd fel és biztos szép lesz.(nam azzal a negy vacakkal hanem olyasszerûvel mint amit a zsaruk használnak az ujj lenyumat vételhez.)ha akarod akkor még rövidebbre is véghatod a szörét.
Azt példaképp mondtam.És ne öntsd ganem ilyen háztartási porolóval vidd fel és biztos szép lesz.(nam azzal a negy vacakkal hanem olyasszerûvel mint amit a zsaruk használnak az ujj lenyumat vételhez.)ha akarod akkor még rövidebbre is véghatod a szörét.
Lamul.....
De komoly...
Amúgy az a víz mibõl van ???
Mûgyanta ???
Amúgy az a víz mibõl van ???
Mûgyanta ???
Pirosan ????
Mi ???
Szentem nagyon jó.
Amúgy mér mutatna a riasztó ledje arra ???
Szentem nagyon jó.
Amúgy mér mutatna a riasztó ledje arra ???
Hát ez nagyon gázúl néz ki.Olyan mintha 1-es és 2-es Golf keveréke lenne,...túl szögletes az eleje.
Sztem riasztó :)
Ilyen tuning led ???
Eggyik ismerõsömmel azt csináltuk, hogy elmentünk az állat kereskedésbe és vettünk olyan homokot amiben a csincsillák fürdenek.
Aztán azt belevágtok a turmix gépbe és olyan finom for lett, hogy ha be szívod nem tudod abba hagyni a tüsszentést.
Aztán azt belevágtok a turmix gépbe és olyan finom for lett, hogy ha be szívod nem tudod abba hagyni a tüsszentést.
na ilyen por de kellene<#wow1>#wow1> nem tudjátok hol lehet ilyet kapni? ( barkácsüzlet,hasonlók)
na megyek csicsikálni
na megyek csicsikálni
E30 4ever
ááááááá!!! vak tyúk is talál szemet!!!<#taps>#taps> itt van a vizezõs amit a multkor kerestünk vagyis csak kerestem:D
E30 4ever