Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pezsgõmetál avagy narancssárga honda civic alatt õk
(õ a civic az elõbb említett színek egyikében)
és õk a kerekek
1.
2.
ezennel megnyitom a szavzást és vélemyényilvánítás
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
E30 4ever
egyébként
katt a ,,

E30 4ever
de emilben tudok küldeni róla
E30 4ever
egy biztos! En semmit se vennek/veszek soha kep nelkul! Hulye nem vagyok!
Marpedig az internet koraban es pont az interneten kepnelkul hirdetni eleg nagy butasag! (Mondjuk arrol jotekonyan halgatva hogy itt az sg-n NEM szabada forumban hirdetni! Arra van apro...)
E30 4ever
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
amúgy a fehérrel úgy fessem,hogy leginkább az ajtóra és a fehér részekre koncentrálva vagy úgy ahogy van körbe a kasztnit? nekem az elsõ tûnik logikusnak..
E30 4ever
Eladó egy 1/35 Academy TIGER I EARLY VERSION
infó,kép privibe.
köszi

E30 4ever
E30 4ever
Amúgymeg' egyszerü kérdésre-egyszerü válasz.
"nem" "aha"...meeeeeeeeeeeg .... meeeeeeeeeeeeeg par ilyen aranykopest <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#gonosz1>#gonosz1>

😊