Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én tegnap vettem egy gravírozó szettett, 3000 ft tesco, van benne minden szar (csak mondom, holnap talán képet is tudok róla csinálni)
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
<#wave>#wave>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
ChevyG !
A makettinfón irtam választ képpel a kompresszorra
A makettinfón irtam választ képpel a kompresszorra
De maga a fúró gép ami jó árban van és naon kicsi.
Ne gondolkozz ilyan hót pro cuccban csak 1 éve kezdtem a modellezést de azt se rendszeresen.
Ne gondolkozz ilyan hót pro cuccban csak 1 éve kezdtem a modellezést de azt se rendszeresen.
Nézz be az Obiba vagy valami hasonló boltba és nézz körül. Úgy is azt veszed meg amire neked van szükséged ezt mi nem mondhatjuk meg. A fúrószár árak mérettõl fügnek, kb most nem tudom megmondani pontosan max. 200 ft.
fedõlakkréteg használata (ez amúgy is mondhatni kötelezõ)
a másik pedig, hoyg a matricák matt felületre nagyon nem szeretnek felmenni ezért matricázás elõtt (persze feltéve hoyg matt festésrõl beszélünk) az egész gépet átfújod egy nagyon vékony fényes lakkréteggel majd matricázás és h akész akkor visszafújod az egészet mattlakkal. (azért kell vagyis ajánlatos az egész felületet lekezelni mert ha csak a matrica területére alkalmazod akkor a késõbbi visszalakkozásnál árnyalatbeli eltérések lehetnek.
aztán persze lehet hazsnálni különbözõ matricázást segítõ anyagokat (feszítõ stb.)
a másik pedig, hoyg a matricák matt felületre nagyon nem szeretnek felmenni ezért matricázás elõtt (persze feltéve hoyg matt festésrõl beszélünk) az egész gépet átfújod egy nagyon vékony fényes lakkréteggel majd matricázás és h akész akkor visszafújod az egészet mattlakkal. (azért kell vagyis ajánlatos az egész felületet lekezelni mert ha csak a matrica területére alkalmazod akkor a késõbbi visszalakkozásnál árnyalatbeli eltérések lehetnek.
aztán persze lehet hazsnálni különbözõ matricázást segítõ anyagokat (feszítõ stb.)
Vannak a FAQ-ban matricás .PDF fájlok, azokat olvasgasd.
valaki oktatna? felragasztottam a messerschmitt-emre kb 50-60 matricát, és az a problémám, hogy egyszerûen leválik, vagy ha hozzáérek egy picit is elcsúszik, miegyéb... pl a nagyobb matricák egyszerûen leválltak, és oda kellett ragasztani.. de a többi tizenakárhány matricát nem akarom átragasztgatni, elég volt szenvedni így is 😄
na most matricát vízbe, felületet bevizesíteni, és rácsúsztatni beigazgatni.. csapjon meg valaki ha rosszul tudnám! na de ha csak így levállik az nem okés. 😞
na most matricát vízbe, felületet bevizesíteni, és rácsúsztatni beigazgatni.. csapjon meg valaki ha rosszul tudnám! na de ha csak így levállik az nem okés. 😞
Kössz bazmeg.
<#hehe>#hehe>
Seaweed lehetne a topic színvonalának védõszentje, és az SGPistik elleni hõsies harcos. <#gonosz1>#gonosz1>
Seaweed lehetne a topic színvonalának védõszentje, és az SGPistik elleni hõsies harcos. <#gonosz1>#gonosz1>
Nem tunt meg fel hogy az idiota kerdesekre nem valaszolunk?!!!!!
"Tényleg amúgy kb: Hány ft egy ilyen modellezõ fúróa az a nagyon pici ?"
Tenyleg?! Miutan amugy?! Egy ilyen modellezo furora Hogy mivan?! Milyen furora?! Mi a fasz az a nagyon pici?!
(furoszar?, marofej?, vagokorong?, soroljam meg?!)...... Nyelvtan orarol hianyoztal mi?!
Majd ha meg tudsz fogalmazni egy szep kerek ertelmezheto magyar mondatot akkor varjal valaszt...es plane akkor rinyaljal itt ha leszar mindenki!
"Tényleg amúgy kb: Hány ft egy ilyen modellezõ fúróa az a nagyon pici ?"
Tenyleg?! Miutan amugy?! Egy ilyen modellezo furora Hogy mivan?! Milyen furora?! Mi a fasz az a nagyon pici?!
(furoszar?, marofej?, vagokorong?, soroljam meg?!)...... Nyelvtan orarol hianyoztal mi?!
Majd ha meg tudsz fogalmazni egy szep kerek ertelmezheto magyar mondatot akkor varjal valaszt...es plane akkor rinyaljal itt ha leszar mindenki!
LÁL ....
Válaszoltok arra is hogy mien márkát, és hol érdemes venni ???
Válaszoltok arra is hogy mien márkát, és hol érdemes venni ???
A falunkban is van ilyen csak trabantba és karácsonyfaizzóval...
üdv<#integet2>#integet2>
mi ez a fatraktor?<#idiota>#idiota>
hm, welcome back 😊
off
én erre már nem tudok mit mondani...olvassátok el a leírást,én a felnin akadtam ki,és annak is a második részén!<#wilting>#wilting>
on
én erre már nem tudok mit mondani...olvassátok el a leírást,én a felnin akadtam ki,és annak is a második részén!<#wilting>#wilting>
on
Tényleg amúgy kb: Hány ft egy ilyen modellezõ fúróa az a nagyon pici ?
HÁHÁHÁ!!!
Befejeztem a Comanchomat eddigi legjobban sikerült lett😄!
Befejeztem a Comanchomat eddigi legjobban sikerült lett😄!
van egy csomó egyforma is, na ennek mi értelme? mer hogy így tárolja még elfogadjuk, de hogy ugyanazt megveszi 2szer, és ugyanúgy lefesti.... oO
OFF:
Nezegetem ezt a kepet...mondom hehh..oszt "A gumit drift nelkul is ledaraljuk 2 perc alatt a sarvedovel?! De jol nezi":

de talatam ezt is...aztan mondom ez akkor nem fake vagy PS...ezek tenyleg ilyen durvan adjak elo...hol vannak ehhez kepest a magyar vágányok?!.......

Nah mara tenyleg ege az OFFnak <#bee1>#bee1>
Nezegetem ezt a kepet...mondom hehh..oszt "A gumit drift nelkul is ledaraljuk 2 perc alatt a sarvedovel?! De jol nezi":

de talatam ezt is...aztan mondom ez akkor nem fake vagy PS...ezek tenyleg ilyen durvan adjak elo...hol vannak ehhez kepest a magyar vágányok?!.......

Nah mara tenyleg ege az OFFnak <#bee1>#bee1>
???
hol rendelted?! ezt ismered?
Ez jo volt! Kedden kiprobálom ez én is egy Uralal <#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
eudrift...es ez legalabb valami!
Rákerestem, már tudom CS 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Akkor már inkább egy szép MP44, vagy Thompson. Sõõt Kar98. De amilyen áraik vannak :S
Neha rakapok..aztan jol kilelkendezem magam...es enyi..nem japanban elek..itt meg csak bohockodnak....Nem tudom jartal e kecson mar es a kiskorutat ismered e, es hogy hol szogktak a helyi vaganyok tanyazni estenkent....nah itt lakok kb 100 meterre..es tegnap is kutyat setaltattam arra a ter vegen ...produkalta egy ket hulyegyerek magat de csak szerettek volna igy bevenni a kanyart a ter vegen...nem igazan megy nekik....luzerek...meg meg mindig rosszul vagyok a felszpojlerezett trabantol..e.s meg neon is van alatta! <#whatever>#whatever><#vomit>#vomit>