Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fújható lakkot azért nevezik így, mert szórópisztolyba töltve is lehet vele dolgozni, vagy azért, mert eleve olyan dobozban van, amibõl kifújható (spray)?
Nem tudtok nekem mondani olyan helyet (net) ahonnét lehet kamionos makettet venni vagy rendelni??
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Nem negy ügy én meg tudtam csinálni...
Elõsszöris.
Hozzávalók.
Fogsz egy nagy edényt(kb. fél liter) amiben jól lehet keverni.
Aztán veszel valahol különféle színü aluport.Én kértem a festõ haverunktól.
És végül veszel valahol egy színû lakkor.
Elkészítés.
Fogod a lakkot kb fél decit öntessz az edénybe és utánna valamiben kimérsz a két porból(mindíg csak keveset és ha kevésnek látod akkor rakhacc még.) ugyanannyit és keverés közben hozzáöntöd.A por mennyisége kedvszerint növelhetö csökkenthetõ.
ja és ha hígítás közben kicsit kevés a por akkor rakj bele még.De nagyon hígítsd mert akkor elfojnak a szemcsék.
Nekem jó lett.
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát? Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
tudjátok, az a más szögbõl nézõs, más színûnek látszós cucc:D
De itt a papír messer :)
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a 22:10-es mûsort nézzétek meg a Duna TV-n,hogy mi is lesz az! <#hawaii>#hawaii> igaz megvan DVD-n
on
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
tudnátok nekem segíteni?
ilyen revell h2-es hummert hol kapok? hlj-n nem találtam...
E30 4ever

Merkava 4 <#eljen>#eljen>

Az arcok...engem nosztalgiaval tolt el! ;)) Emlekeztek meg a koreai motorra meg kamionra?! :DDDD

hehe :D