Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Baaar az AVmegastroe-os kepeket osszehasonlitva Peter Dousek termeke mintha szebb vegeredmenyt hagyna maga utan mint a Hasegawa termeke...de meg igy is megeri..hisz a 100€ es a cirka 15€ max 20€ kozott azert hatalmas kulombseg van!
több fejet is adnak ehhez?
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Japoknal mar kaphato...remelem oszre ideer europaba is!<#finom>#finom>
Oooo YESSSS...vegre gyart valaki nagytetelben is (ergo olcso), es nem kell 100€-ert venni hazi gyartasut!
Alap hogy kov bevasarlasnal benne lesz a kosarban! (mar ha addig lesz (remelem!) az AVmegastore-ban!)
Alap hogy kov bevasarlasnal benne lesz a kosarban! (mar ha addig lesz (remelem!) az AVmegastore-ban!)
2 üléses éjszakai Me262, nem rossz.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
I'm back!
Seaweed: köszi az IPMS linket! 😊
Seaweed: köszi az IPMS linket! 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ájááááájjjj
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
meg tudjátok nekem mondani, hogy mi a teendõ akkor, ha az ablak kifehéredett a ragasztótól? valamelyik sikerült, de egy úgy kifehéredett hogy alig látni valamit be!
csak egyet,az Eduard feljavítót...igaz borsos ára van a makettnek,és a feljavítónak egyaránt,de jelenleg a piacon nagyon nincs más a Revellen kívül! :\
gondotam csinálok én is 1 1/72 u-botot, de nekem nagyon nem teccik a minõsége, és ezért rengedeg javító cuccot igényel😞
Meg ezt skubizd + meg!
remélem még 3 évig kitart a topik! :| (lassan félidõ) de nem baj,ha lesz rá igény,és még itt lesztek,akkor nyitok másikat!😄
(kitudja kivel mi lesz 3 év múlva,lehet már apuka leszek <#idiota>#idiota> )
(kitudja kivel mi lesz 3 év múlva,lehet már apuka leszek <#idiota>#idiota> )
All Revell model kits are divided into 5 categories (Niveau-Skill) making it easier for you to select the right model:
1 easy, snap kits, not requiring any glue or paint
2 simple kits with up to approx. 30 parts to glue and paint
3 more demanding models with up to 100 parts
4 kits with up to 150 parts for more experienced modellers
5 difficult, models with over 150 parts requiring a very high level of skill
rövden és tömören
a Revell makettek 5 szintbe vannak besorolva,hogy könnyebben kitudd választani a neked megfelelõ makettet
1 ezek a pattintós makettek,nem igényel semmit (ragasztó,festék)
2 egyszerûek,30 darabból állnak,festeni / ragasztani kell
3 részletesebb makettek,100 alkatrészesek max
4 kb 150 alkatrészbõl álló makettek a tapasztaltabb makettezõknek
5 több mint 150 darabból állnak,és ügyesnek kell lenni!😄
1 easy, snap kits, not requiring any glue or paint
2 simple kits with up to approx. 30 parts to glue and paint
3 more demanding models with up to 100 parts
4 kits with up to 150 parts for more experienced modellers
5 difficult, models with over 150 parts requiring a very high level of skill
rövden és tömören
a Revell makettek 5 szintbe vannak besorolva,hogy könnyebben kitudd választani a neked megfelelõ makettet
1 ezek a pattintós makettek,nem igényel semmit (ragasztó,festék)
2 egyszerûek,30 darabból állnak,festeni / ragasztani kell
3 részletesebb makettek,100 alkatrészesek max
4 kb 150 alkatrészbõl álló makettek a tapasztaltabb makettezõknek
5 több mint 150 darabból állnak,és ügyesnek kell lenni!😄
5-ször több sorja. <#idiota>#idiota>
szivesen! csak szólok,hogy a kamionok nem kis halak,tehát Revell maketteknél írják,hogy 5-ös nehézségi szint,ami a Revellnél a legnehezebb szintet jelenti! tehát ha soha nem raktál még össze makettet,akkor lehet nem rögtön ilyennel kéne kezdeni!😄 bár lehet csak azért 5-ös szint,mert sok alkatrészbõl áll,de álltalában minden doboz oldalán rajta vannak a szintek,és hogy mit értenek az adott szint alatt...majd mindjárt lebányászok a polcról egy Revell makettet és megnézem a dobozát
ez tényleg jobb,de soha nem láttam még!😄 én leragadtam a tomcatnél!😄
lehet "kikéne mozdulni otthonról",és megismerni jobban más gépeket is
lehet "kikéne mozdulni otthonról",és megismerni jobban más gépeket is
kösz, így eredetiben nem is néz ki olyan rosszul,csak szokatlan ez a festés így elsõre! <#smile>#smile>
alsó képen "kicsit" kifakult! :\
alsó képen "kicsit" kifakult! :\
Köszönöm szépen a segítséget 😊
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
Letezett! Mar "nem", mivel a tipust kivontak a cseh haderobol!
92-94 kozott sokat jartak vele bemutatokra:

Mara ilyen lepusztult allapotban van egy szabadteri muzeumban:

92-94 kozott sokat jartak vele bemutatokra:

Mara ilyen lepusztult allapotban van egy szabadteri muzeumban:

valóságban is létezik ilyen festés,vagy csak fiktív?
amúgy a kabin alapján tényleg nem méltó egy elsõ helyre! :\
amúgy a kabin alapján tényleg nem méltó egy elsõ helyre! :\
Nem kotnek bele ha ez csak egy makett lenne mert annak szep, atlagon feluli ..de amint odabigyesztettek melle azt a plecsnit....
Bar lehet csak en latom igy dea kabinja olyan "osszepacsmagolt" hatast kelt...radasul a kabinteton a maszkolasnak kiveheto nyomai vannak....
Hogy lehet ezzel versenyt nyerni?! Ertem en hogy a kulso festes szepen nez ki messzirol:

de a kabin bunronda...plane ronda ha tudjuk hogy ez 48-as..

Arrol mar nem is beszelve hogy a kabinteto hullamos...ehh biztos kurva sok munka van benne, meg irto szep a kulso festes...de szvsz ez a makett europaban semmit se nyerne...

de a kabin bunronda...plane ronda ha tudjuk hogy ez 48-as..

Arrol mar nem is beszelve hogy a kabinteto hullamos...ehh biztos kurva sok munka van benne, meg irto szep a kulso festes...de szvsz ez a makett europaban semmit se nyerne...

Raksz 1 képet ???