Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emlékszel az ~1 éve épülõ sturmra? <#idiota>#idiota>
én bevállalnám. de az ára visszatart... <#gun>#gun>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1/24 Citroen C2 "Super 1600" Domino Models - 99€
(még találtam meg hogy hol lehet vemmi. azért 2 kört kérek! :D )
Szerk: na megvan. Itt. 95€
csak mûgyanta van ebbõl a kis rákból. de oylan aranyos. de a hóhér adna ki rá ennyi pénzt. ezek után meg pláne...
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Sky
detto <#idiota>#idiota>
nekem nincs dolgom,szal makettezhetnék napestig,de inkább kockulok! <#idiota>#idiota>
en se makettezek minden nap...sot most is eleg regen csinaltam mar valamit...mert mindig vannak hulyesegem amik eveszik az energiam es figyelmem...de ettol meg makettezes az en hobbim! <#wink>#wink>
de vki a kérdésre is válaszolhatna már,ha ekkora vita van körülötte:DD
E30 4ever
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
De még sok ídõ míg vezethetem de ezt nem lehetett kihagyni hogy ne vegyük meg...
Amúgy kinam sz@rjale az adót meg a benzin árat...
Na mind 1 és 13.
én is szeretem az amcsi vasakat,de nem csõlátással,mert úgyse lesz soha a büdös életbe olyanom,mert mire behozom magyarországra rámegy ingem gatyám,plusz még a benzint fizessem,meg az A4-es lapra is alig kiférõ adók listáját,plusz biztosítást...szóval szerintem te is kezdj el barátkozni azzal a gondolattal,hogy lehet,hogy egy szar Ford Ka-d lesz! :))
különben hány éves vagy,hagy kérdezzem már meg!?
Még mekettbe is csúnya nemhogy élöben.
CSak is amcsi nagy vas.
ilyen citromot nem tudjátok hol kapok?

E30 4ever
Oridzsinaale pikcsorz:
Itt mar angol kezen:
angolkezen..de mar az enyeszetnek atadva...
jenki kezen..miutan leteszteltek a haboru utan es atadtak egy muzeumnak..jol lathato hogy fel volt festve a jenki felsegjel, amit a muzeumban lefedtek es visszafestettek a naci felsegjeleket...de az FE-610 az jenki lajstrom..
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD