Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"A nice touch is the inclusion of an Italeri 1/72 Dodge WC51 kit no 1146/B to be positioned in the cargo bay. This is a nice little kit in its own right and will finish the kit of as a cargo carrier. This kit contains 86 dark green injection moulded plastic parts with plenty of detail."

skubi
(..es ez meg a kezenfekvo, "seggalatett" leiras...a net tele van meg bovebb anyagokkal...csak keresni kell)
tanács mindenkinek: olvas, nem jáccik, okos lesz, és nem beszél hülyeséget <#whatever>#whatever><#nyes>#nyes>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
szal ilyen bimmert ki gyárt? és hol kapni?
Elõre is thx!

E30 4ever
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Asztalt meg nehéz berakni egy 4*2 m es panelszobába 😞 Amúgyis szegeden vagyok fõleg, ott meg koli szobában 2 másik embernek nem kéne az orra alá higgítózni 😞
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a festéket kibondom, errefel a tetején valami trutyi van, a festék meg csak ez alatt van, és ez már nem is az elsõ ilyen festékem!!! na most ilyenkor mi lelte, és mit tudok tenni?
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

E30 4ever
(Pl nekem nemhiába van író, és külön makettes asztal, mindig, mindegyik televan, képetelen lennék egy asztallal beérni 😄 Kategorizálás rula.)
Csodder: 2 éve én se makettoztam, ha nem számítjuk azt a kb 1/5ös papírmakettet, meg most pár hete azt a messert. Egyszerûen nincs kedvem lepakolni az egész asztalt(monitor), meg most költeni is kellene rá (piszoly, kompresszor).
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nyerté' 😊)
az az igazság,hogy mind2 Italeri termék,és mikor megkaptam anno,akkor jobbra számítottam...mivel rádiós kocsi,ezért illene valami brendezés,de totálisan üres az egész...külön meg kell veni a Verlinden feljavítóját,ha normális rádiós kocsit akarsz építeni,így el is ment a kedvem attól...az ostwind meg borzalmas,nehezen építhetõ,tán majd 10 év múlva befejezem õket