Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
na akkor a szórópisztoly témát is megoldottátok 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline

Seaweed
kuva joo :

"A nice touch is the inclusion of an Italeri 1/72 Dodge WC51 kit no 1146/B to be positioned in the cargo bay. This is a nice little kit in its own right and will finish the kit of as a cargo carrier. This kit contains 86 dark green injection moulded plastic parts with plenty of detail."

Seaweed
OFF:
skubi
Seaweed
I.C.ram
Jó hát az újabbakbna lehet, hogy így van, de ezzel azt akartam mondani, hogy lazán van ilyen kompresszor, és nem jelenti rögtön azt, hogy elromlott, ha jön belõle alapjáraton is a levegõ.
Seaweed
Tehat akkor FAQ : 95-5
(..es ez meg a kezenfekvo, "seggalatett" leiras...a net tele van meg bovebb anyagokkal...csak keresni kell)
Jagi
ööö, ez nagyon igaz... <#nezze><#worship>

tanács mindenkinek: olvas, nem jáccik, okos lesz, és nem beszél hülyeséget <#whatever><#nyes>

Seaweed
Bullshit...talan tajekozodj...a normalis kompreszorokban van nyomaskapcsolo ami egy erteknel lekapcsolja a motort..es ha csokken a nyomas ujrabekapcsolja...
Seaweed
Nagyon regifajta pisztolyoknal van ilyen. (regebben linkeltem is is Airbrushos konyvet abban van iras rola..es mintha a FAQ-ban szereplo anyagok kozt is lenne ilyen tema)
ChevyG
aerograph
I.C.ram
Hát pedig elvileg kell ,mert különben túlnyomás alakul ki a kompresszorban, és szétreped 😄
modellmaker
közben rájöttem hgy mind1 mert, elvileg nem kéne a levegõnek folyamtosan jönnie. azt is te nyitod.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
milyen pisztolyod van?

ChevyG
most próbálom belõni a pisztolyt. szal a levegõnek állandóan kell áramoloni kifele, a festéknek meg csak akkor, ha a "ravaszt" lenyomjuk, nem?
Jagi
ugyanez^^

DJ RUSH99
bocsi,hogy mostanában minden éjjel ilyennel jövök,csak rolairsuni-val rendelni fogunk jövõ hónapban,és ki kell választanom mi kell😊

szal ilyen bimmert ki gyárt? és hol kapni?
Elõre is thx!

E30 4ever

fistin
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

roliairsuni
ilyen nekemis volt, de én kidobtam inkább

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

LSL
Ez még egy 72esnek is tutty lenne...
Asztalt meg nehéz berakni egy 4*2 m es panelszobába 😞 Amúgyis szegeden vagyok fõleg, ott meg koli szobában 2 másik embernek nem kéne az orra alá higgítózni 😞

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Glpetyus

a trutyi a lakk...
keverd fel

fistin
még 1 prob 😄
a festéket kibondom, errefel a tetején valami trutyi van, a festék meg csak ez alatt van, és ez már nem is az elsõ ilyen festékem!!! na most ilyenkor mi lelte, és mit tudok tenni?

modellmaker
látom nagy sikert aratott 😄

Glpetyus
😊

roliairsuni
nem rendel valaki mostanában carbon matricát? beszállnék

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

DJ Skyline
víííííííí,megy a galériába! 😄
htx, és ték vót!

modellmaker

Glpetyus
XD

Seaweed
DJ RUSH99
ja bocsi,nem láttam😄 95 eu?<#wow2>elmennek a pi**ba<#zavart2>

E30 4ever

modellmaker
bazze.. olvasni luxus?! #44170

Glpetyus
váá,a T-55

Glpetyus
😄DD

Glpetyus
bazz .o

DJ Skyline
áhh azok a levelek!<#eljen>

Seaweed
Szerintem is...es ritka is az ilyen szep kidolgozottsagu makett ebben a meretaranyban..de a muki kitett magaert!
Seaweed
allatkiraly!

ultramegazsir!

uber!

DJ Skyline
áá ez már túl kicsi szerintem,szép meg minden,de nagyító kell a részletekhez! :|

Hahh nano-makettezés :o

Seaweed
Ohh bazze..ez azert 144-bn odabasz! <#wow2><#guluszem1>

Kissé én is az vagyok, nem is csak oda vannak baszva az asztalra a cuccok. Amint említettem kategorizálni, szelektálni szeretek, tehát a makett a makettek közt, a szakirodalom, iratok, számítógép, stb a másikon, de mivel mindkét téma olyan helyet igényel nálam, hogy nem lehetne elvégezni egy asztalon a kettõt... 😊

Seaweed
Jah hat en kisse rendmanias vagyok (azert nem tulzottan, van ami "szetvan"..de a helyen van szet 😄) igy nekem mindig van hely az asztalaimon.. 😉)
DJ RUSH99
makettezni szeretnék nem bburgao-zni<#idiota> 1/24-ben nincs? ennek a palinak is az van😞(

E30 4ever

Jah okéoké, csak a "meg költeni is kellene rá"-t akrtam kiegészíteni. 😊)
(Pl nekem nemhiába van író, és külön makettes asztal, mindig, mindegyik televan, képetelen lennék egy asztallal beérni 😄 Kategorizálás rula.)

Seaweed
megvan, megvan, megvan....nem ezen mulik..latod en se makettezek minden nap 😉)
(...+különasztal<#whatever>)

Glpetyus
igaz <#idiota>

LSL
Jaja köszi 😊
Csodder: 2 éve én se makettoztam, ha nem számítjuk azt a kb 1/5ös papírmakettet, meg most pár hete azt a messert. Egyszerûen nincs kedvem lepakolni az egész asztalt(monitor), meg most költeni is kellene rá (piszoly, kompresszor).

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

😄D
Nyerté' 😊)

DJ Skyline
az semmi,nálam 2-3 éve épül a supra,opel blitz meg ostwind már vagy 4-5 éve!😄Dd
az az igazság,hogy mind2 Italeri termék,és mikor megkaptam anno,akkor jobbra számítottam...mivel rádiós kocsi,ezért illene valami brendezés,de totálisan üres az egész...külön meg kell veni a Verlinden feljavítóját,ha normális rádiós kocsit akarsz építeni,így el is ment a kedvem attól...az ostwind meg borzalmas,nehezen építhetõ,tán majd 10 év múlva befejezem õket