Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nem fogja, de lehetõleg ne sósavval mosd el. Én Supralux H100ast használok ehhez ált.
Megvárod míg megszárad rendesen az alap, ennyi.
Szedd össze õket, kérdezz, aztán vagy válaszolnak rájuk, vagy nem.
Csak ne ilyen "hogyan szedjem le a festékes bödönrõl a kupakot" kérdéssel egyenértékû kínzás legyen.
Csak ne ilyen "hogyan szedjem le a festékes bödönrõl a kupakot" kérdéssel egyenértékû kínzás legyen.
1. hülyeségem: láttam egy olyan eljárást, hogy az alap festéket bepöttyözzük fehér festékkel, és ezt hígítóval függõlegesen lehúzzuk, ezzel egyfajta lefolyást imitálva, és persze kopást! na már most próbálkozok próbálkozok, de nekem jön az alapfesték is :DD
ajj, azért lenne jobb msnen, mert akkor a hülyeségeimet sorban feltehetném, nem kéne várni kitudja mennyit rájuk!
aki nagy tank készítõnek tartja magát, és azt gondolja, hogy tudna segíteni ilyen noobnak, mint én, azt arra kérném vegyen fel plííz!!
[email protected]
[email protected]
En meg talaltam egy 3dik verziot is , amivel meg a csatorna felett repkedett. Sarga orrkup, utana pedig default luftwaffe festes.
Mindenkepp olyat akarok ami az IL2-ben van, amit az elso kepen linkeltem. K-4es verzio se stimmel, de azzal szerettem a legjobban repulni ;)
Mindenkepp olyat akarok ami az IL2-ben van, amit az elso kepen linkeltem. K-4es verzio se stimmel, de azzal szerettem a legjobban repulni ;)
TSa.
na sziasztok elmentem Armyzni<#integet2>#integet2>
én asszem rendelek 1-2 dolgot
Két féle festést találtam a különbség annyi hogy az alsó kék a gép középsõ vonaláig jön fel. De a színek ugyanazok
régebben láttam már ezt az oldalt,de elfelejtettem mik vannak rajta!:D
majd végig mazsolázom megint,kösz
majd végig mazsolázom megint,kösz
a színek uazok
szerintem több féle festés létezett ezzel a géppel kapcs,mert találtam egy ilyen könvyet,aminek a borítóján az a gép van,amit szeretnél megépíteni,ott meg olyan mint amilyen az IL-2-ben (vagy Pacific Fighters iknább),de nincs rajta piros szín

így is sok pénz van a tengóban! maga az alattjáró' nem volt olcsó,plusz még jött hozzá az eduard maratás is
ott vannak a színek44643
Még 1 sincs. Ami lesz a boltban
Nem akarsz rendelni hozzá maratott periszkópot meg 88 csövet +légvédelmi ágyúhoz csövet meg hajtótengelyt a prophoz?
Akkor igyekezz mert én is elkezdem nem soká<#nevetes1>#nevetes1>
Hi!
Nem tudjátok hol tudok venni ACT Triplex pisztolyhoz alaktrészt?
Nem tudjátok hol tudok venni ACT Triplex pisztolyhoz alaktrészt?
Te csinálgatod<#awink>#awink>az ubótot igaz?
RLM 78 és RLM79
Szia! Aszem meg tudom mondani a színeket
Valamelyik experte gépét akarod megcsinálni? pl: Marseille
"nem, itt csak az újakat támadják (aki itt a tápikba új)"
de akkor mondj példát arra amikor vki norámilsan kérdezett vmit és mi nem segítettünk!?
de akkor mondj példát arra amikor vki norámilsan kérdezett vmit és mi nem segítettünk!?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ilyesmi oldalnézeti rajzolt kép kéne,igaz ez ilyen paint/ps kerálmány...vannak ilyen kis "könyveim",mindjárt megnézem,hogy van-e errõl a géprõl valami hasonló kép:
tehát ilyesmi kép kéne

tehát ilyesmi kép kéne

neked is elmagyaráztam már... mind1.. úgy látszik fölöslegesen.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ha tudod hogy milyenre akarod, mármint kinek milyen oldalszámú gépe, akkor keresgélj a neten, hátha le van írva valahol hogy milyen színkódú festékek kellenek.
nem, itt csak az újakat támadják (aki itt a tápikba új)
ajánlom figyelmedbe a makett infó fórumát, tel van hozzáértõ, jóindulatú, segítõkész makettezõvel
itt a link
ajánlom figyelmedbe a makett infó fórumát, tel van hozzáértõ, jóindulatú, segítõkész makettezõvel
itt a link
az az igazság,hogy a fél gép árnyékban van,tehát errõl a képrõl a világos barna,fekete,fehér színeket lehetne megmondani,de a piros,meg a szürke részt nem
Na ez a kep nem nyert, mind1.
Szoval azt ajanlod inkabb nezzem ki elore a szineket, es mar ugy menjek oda?
Szoval azt ajanlod inkabb nezzem ki elore a szineket, es mar ugy menjek oda?
Kep1
Pl egy ilyen keppel beallitok, akkor ranez es megtudjak mondani milyen kodszamu kell ehhez?!!!
Pl egy ilyen keppel beallitok, akkor ranez es megtudjak mondani milyen kodszamu kell ehhez?!!!
értettem amit mondtál,de ez annyira nem szokás! inkább az,hogy te odamész,és megmondod,hogy milyen színek kellenek,úgy tudnak adni,de ilyen barkóba szerûen nem nagyon! meglehet próbálni,lehet tud segíteni az eladó,nem tudom