Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Meg egy kerdes ilyan tamiya -s verziot hol tudok rendelni vagy venni BP.-en?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bf109G-10
Bf109G-14
Bf109G-6 'Hungarian Air Force' (limitált,azért kerül ennyibe,csak ez is kapható most,gondoltam belinkelem! :) )
Bf109K-4
inkább méretarányokkal mondjuk meg hogy mekkora. :) ez a 15-20cm sztem 1/48. tamiya gyárt iylet. olyan 5000Ft körül. plusz festék.
De inkább mondd meg .
Nem hiszem.
Egy eve makettoztam utoljara, mert idom ilyenekre nagyon keves van. Akkor egy tigrist raktam ossze, de ilyen kis pici 8 centis volt.
Azt terveztem akkor, hogy egy nagyobb meretu olyan 15-20 centi hosszusagu BF109-est egyszer meg osszerakok (kedvenc gep). Tudnatok vmi jo kis modellt ajanlani, amivel 10k-bol kijovok ragasztoval, festekkel egyutt?
mi már láttuk egymás munkáit, tudjuk mit szeret, mit nem, ismerjük majdnem minden heppjét.
plusz szarságok itt nem érdekelnek senkit. pl 44608... mikor én ide jöttem MINDIG benne volt a topic a top10ben. és nem a 10. helyen... ez nekünk már nem újdonság. neked lehet hogy az de elõbb-utóbb ráfogsz jönni hogy senkit nem érdekel.
persze én is voltam noob, de nem kérdeztem annyi fasságok mint pl nem akarom sorolni. gondlokodni persze luxus. kíváncs i vagyok mi fog ebbõl megmaradni akárkinek is mert ugye ez már kb 3. vagy 4. iylen írásom 2 hónapon belül... de nem tanultok belõle. (akinek nem inge ne vegye magára, most nem rád gondolok zolee)
Legnépszerûbb témák
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Kal Online MMORPG
3. Football Manager
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Fotóink
6. World of Warcraft
7. Tibia
8. Guild Wars - MMORPG
9. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. Makettezés
szvsz kicsit atestel a lo tuloldalara...ez az oldal SZVSZ a budos eletben nem lessz latogatott...ahhoz ki kene nonie magat legalabb egy portal szintjere, es hozzi heti szinten a format mint pl ARC....
címmel. Ha több "pályamû" is érkezik, akkor majd zsûri dönti el hogy melyik kerül be az oldalra, FAQ/GYIK címszó alatt.
Azért szeretném ezt, mert ha egy oylan ember tévedne oda, aki még semmit nem hallott a makettezésrõl akkor, ne menjen el egybõl. Jelenleg ilyen ismertetõ nincs az oldalon. Nem az a célom hogy egy makettinfo "szintû" oldalt hozzunk össze, csupán annyi ha vki meglátogatja, akkor tudja ill. derüljön ki számára, hogy mirõl van szó.
Köszönöm.
Nem tudom, ki érdeklõdött Mech-ek után, de tudok egy lapot ahol utánna nézhetsz!
http://www.lordsofthebattlefield.com/news/weblog.php
írtak emilt hogy az oldal hibás, és úgy lesz minden ahogy a fõoldalon van<#worship>#worship>
ez eddig a legjobb oldal!!!!!!!!

na meg most ezen nem is lennék annyira felháborodva, HA a fõoldalra is ki lenne ez írva, mert ott ugyebár félreérelmezhetetlenül más van!!
E30 4ever