Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
Ugyertettem, hogy en egy papirra nyomtatott kepet viszek amin az altalam kivant gepnek a festese van kinyomtatva. Nem kodszam alapjan, hanem ugy ranezesre tudnak-e nekem megfelelo festeket adni?

DJ Skyline
a makettnek az összerakási útmutatójában levannak írva,hogy milyen festékek (színek) kellenek majd! mindegyiknek van egy kódszáma,az alapján adják majd neked a festéket! érdemes azt csinálni,hogy mondjuk elmész a makettboltba,megveszed a makettet,vagy megmondod az eladónak,hogy ezt megveszed,és felnyitod,majd veszel festéket is!

505thZajcev[PT]
Ja tenyleg ha en pl viszek kepet be a boltba akkor kep alapjan tudnak nekem adni festeket? Vhol ez mukodik pl a modellpostanal is?

505thZajcev[PT]
A K-4 a legjobb, habar nemtom mennyire fog stimmelni a H.J Marseille skinnemel amit tervezek ra :P

modellmaker
ajánlom inkább Sky által linekltet. pesten van, olcsóbb és a minõsége sem rossz.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

505thZajcev[PT]
Tudom , es azt is hogy nem ugyanaz a meret egy utasszallito es egy motorbicikli kozott. Repcsinel nem tom mit jelent a nagy. :P
Meg egy kerdes ilyan tamiya -s verziot hol tudok rendelni vagy venni BP.-en?

modellmaker
nem ott néztem. nem vagyok otthon 2vh-s repcsi témában mert nem szeressem annyira

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
Hasegawa olcsóbb (akciós),és Fabulisnál van!

Bf109G-10
Bf109G-14
Bf109G-6 'Hungarian Air Force' (limitált,azért kerül ennyibe,csak ez is kapható most,gondoltam belinkelem! :) )
Bf109K-4

modellmaker
hali.

inkább méretarányokkal mondjuk meg hogy mekkora. :) ez a 15-20cm sztem 1/48. tamiya gyárt iylet. olyan 5000Ft körül. plusz festék.

Szentem nem.
De inkább mondd meg .

modellmaker
olvass vissza...

Mer, én nagy pofával jöttem be ???

Nem hiszem.

505thZajcev[PT]
Ehhe igenis szamit a top10 mert en is azert neztem be ide. :P
Egy eve makettoztam utoljara, mert idom ilyenekre nagyon keves van. Akkor egy tigrist raktam ossze, de ilyen kis pici 8 centis volt.
Azt terveztem akkor, hogy egy nagyobb meretu olyan 15-20 centi hosszusagu BF109-est egyszer meg osszerakok (kedvenc gep). Tudnatok vmi jo kis modellt ajanlani, amivel 10k-bol kijovok ragasztoval, festekkel egyutt?

modellmaker
ez közel sem így van. csak nem bírjátok fölfogni kis agyatokkal, hogy ez itt már egy jól összeszokott tásaság. ha bejön ide xy nem fikázzuk egybõl, és nem utáljuk ki félre ne érts. csak mindenki oylan nagy arccal jön be mostanában...
mi már láttuk egymás munkáit, tudjuk mit szeret, mit nem, ismerjük majdnem minden heppjét.
plusz szarságok itt nem érdekelnek senkit. pl 44608... mikor én ide jöttem MINDIG benne volt a topic a top10ben. és nem a 10. helyen... ez nekünk már nem újdonság. neked lehet hogy az de elõbb-utóbb ráfogsz jönni hogy senkit nem érdekel.
persze én is voltam noob, de nem kérdeztem annyi fasságok mint pl nem akarom sorolni. gondlokodni persze luxus. kíváncs i vagyok mi fog ebbõl megmaradni akárkinek is mert ugye ez már kb 3. vagy 4. iylen írásom 2 hónapon belül... de nem tanultok belõle. (akinek nem inge ne vegye magára, most nem rád gondolok zolee)

Ha itt mindenki tamad mindenkit...

modellmaker
mi van?

Mi ez a bandaháború ???

DJ Skyline
ok,itt nem izgat senkit! :)

10. helyen állunk...

Legnépszerûbb témák
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Kal Online MMORPG
3. Football Manager
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Fotóink
6. World of Warcraft
7. Tibia
8. Guild Wars - MMORPG
9. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. Makettezés

Glpetyus
<#idiota>

Glpetyus
<#action>

modellmaker
pölö engem :) (de én ebbõl a szempontból különc vagyok :C )

Seaweed
errol a logorol egy szam jutotta eszembe:

"Neonparádéééééééééééééééééé"
<#mf2>
Glpetyus
és ki a faszt érdekel,hogy hányan nézik ? :)

modellmaker
de igazad van. hiába teszem/tetetem be 8000 helyre (pl lap.hu) akkor se lesz nagy látogatottsága. és most nem a napi 3 új emberre gondolok.

Seaweed
1 velemeny volt az enyem...ettol meg csinalhatod mondo mengem nem zavar...csak en nem feccolnem SZEMELY SZERINT bele enyire az energiam es idom mert EN nem latok benne spirituszt! De ha neked ez jo es erdekel csinald!!!!
modellmaker
ok akkor sry-e. akkor del pls. thx sky :)

Seaweed
milyen ilyen?! ....rakd fel heberul vagy oroszul vagy timbuktuiul...nekem 8

szvsz kicsit atestel a lo tuloldalara...ez az oldal SZVSZ a budos eletben nem lessz latogatott...ahhoz ki kene nonie magat legalabb egy portal szintjere, es hozzi heti szinten a format mint pl ARC....
modellmaker
pl mondjuk ott semmi iylen nincs :D

DJ Skyline
pontosítok...itt valamelyiket

Seaweed
pl...nekem 8
DJ Skyline
pl...mekett nevû srácot kell felkeresned,õ az oldal egyik szerkesztõje!

modellmaker
ez is egy lehetõség, igen :D pl makettinfo?

Seaweed
Nem lenne egyszerubb megbeszelni valamelyik oldallal ahol ilyen mar fentvan hogy atvennenk es belegyeznek e, es feltuntejuk honnan van?!
modellmaker
Felhívás!

Szeretném megkérni azokat akik úgy érzik, hogy szeretnének hozzájárulni az SGMakett fejlõdéséhez, írjanak egy kis szösszenetet

"Mi is az a makettezés?!"

címmel. Ha több "pályamû" is érkezik, akkor majd zsûri dönti el hogy melyik kerül be az oldalra, FAQ/GYIK címszó alatt.

Azért szeretném ezt, mert ha egy oylan ember tévedne oda, aki még semmit nem hallott a makettezésrõl akkor, ne menjen el egybõl. Jelenleg ilyen ismertetõ nincs az oldalon. Nem az a célom hogy egy makettinfo "szintû" oldalt hozzunk össze, csupán annyi ha vki meglátogatja, akkor tudja ill. derüljön ki számára, hogy mirõl van szó.

Köszönöm.

Seaweed
<#integet2>
Tsövike!
Nem tudom, ki érdeklõdött Mech-ek után, de tudok egy lapot ahol utánna nézhetsz!
http://www.lordsofthebattlefield.com/news/weblog.php
fistin
hohó jólvan nincs öri hari :DD
írtak emilt hogy az oldal hibás, és úgy lesz minden ahogy a fõoldalon van<#worship>
ez eddig a legjobb oldal!!!!!!!!

modellmaker

fistin
NÉZDMÁR!!! két darab #44571 van

<#banplz>

fistin
ez érdekes! de olyan nics is hogy futár, vagy utánvét, vagy személyesen a boltban!
na meg most ezen nem is lennék annyira felháborodva, HA a fõoldalra is ki lenne ez írva, mert ott ugyebár félreérelmezhetetlenül más van!!

fistin
höp (:

fistin
igen, de nézd meg a fõoldalt, ott 8000 felett ingyenes, alatt meg 599 ft... akkor mér 1700?<#nevetes1>

Glpetyus
háj :)

modellmaker
Ahoj! :)

Glpetyus
hö :o

Glpetyus
<#guluszem1>

Glpetyus
júújdeszép lesz :))

Glpetyus
fúúú :o

DJ RUSH99
látom ha én nem vok itt akkor csinálja más a fesztivált:DD gordon: a kamionos oldal beszarás<#wow2>

E30 4ever