Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

roliairsuni
jóvan má na, mit kell ezen lovagolni ennyit, majd legközelebb lesz jobb kép, rendes fényviszonyok, ráérés, és szituációhoz való beálításokkal NA

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Seaweed
OTT A PONT!
Glpetyus
Há' de most mér' kell állandóan széthúzni valakinek a társaságot? :C
Ha szép,tetszetõs,vagy csak látom a sok munkát valakinek a munkájában,azt bizony meg is dicsérem függetlenûl attól,hogy autót,hajót,repülõt vagy akármit készít.
De ha nem látok belõle semmit,mit mondhatnék ? :c

DJ RUSH99
juj de nagy az ellenkezés:D

E30 4ever

Glpetyus

roliairsuni
már majd cask ha kész lesz, de azért van RUSH hozzászólásában igazság

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

Glpetyus
nemis

modellmaker
ez k*rvára nem így van :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
csinálj normális éles képeket majd holnap ha lesz fény. errõl most nem tudunk véleményt mondani, mert semmi nem látszik. a lényeg a részletekben van. és pont ez az ami hiányik az elmosódottság miatt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

roliairsuni
köszi, igen télleg ígyvan, de azért próbálkoztam :D

Glpetyus
:o)

mozilla :)

Glpetyus
hát kb.

Glpetyus
<#action>

DJ RUSH99
megszokhatnád már,hogy itt csak a repülõre és tankra jönnek a kommentek<#idiota>egyébként szép,jól néz ki a vászontetõ<#eljen>

E30 4ever

Glpetyus
szintén opera ? :p

roliairsuni
mosmá ez van, de térjünk végre a képek tartalmára

Seaweed
detto
Inkább egyet de jót, mint sokat de szart.

roliairsuni
de talán a képek tartlamár nézztük most meg így hirtelen <#hehe>

roliairsuni
õõõ, "halagyá' má' mer' má' rég ott kéne' lenni" képek

Höh, pedig már mondani akartam, "sky ki fog nyírni" :D

modellmaker
<#ravasz1>

Seaweed
ejnye-bejnye....dádá lesz am <#ejnye1><#gonosz1>
azz..

DJ Skyline
hmmmmmmmmmmmmmmmmm<#ejnye1>
most az egyszer!<#vigyor3>

modellmaker
tekk

Seaweed
hat ahhoz kepest....<#wow3>
"Canon PowerShot S2 IS"

Glpetyus
õõ,telefonos képek ? <#wow3>

Glpetyus
cép .o

roliairsuni
2.felvonás

roliairsuni
a barchetta belseje
1.felvonás

Seaweed

vagy nagyon vékony forrasztópáka

Glpetyus
nalátod :)

fistin
köszi! most tényleg mindenre gondoltam, de a meleg tûre nem :DD
az a vicces, hogy túl vagyok egy kilõtt opel blitzen, de tényleg nem gondoltam a hogy ezzel elérhetjük a repeszek okozta sérüléseket :)

Glpetyus

Legegyszerübb egy meleg tûvel,vagy valami "hegyes tárgyal" karcolgatni.A lényeg,hogy forró legyen,akkor tudsz ilyet készíteni.
Lukakat,golyónyomokat,felhajlásokat szintén melegitéssel a legkönnyebb,és legélethûbb.

fistin
még egy noobság: lepattogzódásokat hogyan tudok csinálni? van snitzerem, de én tûvel próbáltam meg, azzal viszont karcolta, de olyan vékonyan, hogy a megfelelõ fénybeállításoknál lehetett csak észrevenni!
gondolok itt ilyenekre: wow
az elején a lepattogzódás nagyon tetszik, és az a felhajlás, azon pedig a lyukak, na az tényleg megfogott:D lehet itt van a készítõje, taps neki!
ja és még gondolok olyanokra mint az éleknél vannak!!

megköszönném valakinek ha elmondaná, és nem néznek le <#wink>

fistin
hát nem igazán :(

pl:2003/1 szám alvaro rodriguez m60blazer

pro modelled van? mert abban benne van majdnem mindenikben. annak a hispán gyereknek a leírásaiban fõleg hogy hogy kell

fistin
jólvanna, ezért írtan mindazt amit az elsõ hszembe írtam <#vigyor2>

akkor hnapután nekiesek ennek a témának, addigis festem az alvázat, esetleg csórok lakkot, és megcsinálom a lánctalpat (:

következõ kérdésem jöhet is: egy 3000 forintos festékszóró jó arra hogy lefessek egy tankot egy megadott színûre, és nem kell eldobnom a második festés után? <#buck> tehát miért ilyen olcsó, mire lehet használni?

DJ Skyline
bazz ennyi idõ alatt egy körömlakk sem szárad meg,sem a tempera!! :DSAda

Csodálkozol???

Nekem 2 nap után minden frankó, nem szedi fel az alapot. Igaz függ ez sok mindentõl, meg nem is pacsmagolom szét az egész makettet.

fistin
5 perccel utánna nekiestem :D:D

Seaweed
Nah jah a nem a legnagyob berenye a nyubiknek a turelem!....mondjuk minimun 1 het szaradas de inkabb 1-2 het..erre 2 nap utan nem birnak magukkal es nekiesnek...hat csoda hogy gond van?!
fistin
ez megteszi?

fistin
ÉSZTER HÍGÍTÓ<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

ilyet találtam itthon (: