Makettezés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
O nem evsz 10K-s Dragon keszletet...mar megmondta..szerinte semmi ertelme a letezesuknek az ilyen keszleteknek..inkabb vesz az arabol 3 szar Italerit....
roliairsuni
csináld meg, hogy esik az esõ<#idiota><#falbav>

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

ChevyG
ennek a favázas dolognak még utána kel járnom, de hayate lessz rajta.
--a növényzet sürübb lessz és változatosabb

--a pilótára nagyon rágyúrok (sokkal vékonyabbak lesznek a végtagok, az álkapocs nem lessz -vagy "ki lessz nyitva", a koponya hátra csuklott helyzetben lessz.)

--4-5 figura is lessz a dio-n, 1 térképpel a kezében, 1 fotóz, 1 iszik(?), 1 a bal szárnyon áll és nézi a pilóta maradványait, 1 alkatrészt a kezében vizsgál)

5LETEKET VÁROK

kössetek bele amibe csak tudtok, mert attöl lessz jobb a diora!
Seaweed
Illetve:
Az aluminium nem rozsdasodik, hanem korrodal es az feher szinu! Rozsda max motor kornyeken lehet, de nem az alu burkolaton! A maketten lathato feketes-barnas max akkor lehet az egesz gep tuzben lett volna! De ugye a magnezium es az aluminium a nagy tuzben eleg! Tehat ez kilove!

De ezzel en be is fejeztem a tarsalgast ismet ChevyG-vel, es megy ismet vissza ignore listara, valoszinuleg orokre.
modellmaker
õsz van.. most ezzel mi a baj?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Glpetyus
Szerintem még élethûbb lenne,ha egy kicsit egyszinübb lenne a növényzet.

Glpetyus
hö?

Glpetyus
de jó kép :o

Glpetyus
de jó kép :o

Seaweed
Regen csinaltad nem most, tenyleg akarod hogy kritizaljam?! OK:

A szarny ugy van meghajolva mintha muanyag lenne....mikozben a valosagban torik, sot, ugye a japan gepek sok esetben fa vazasok voltak(sokszor a fem burkolat latt is!). A kabinteto vastag. A gep ott is rozsdas ahol fa van valojaban! A fa mikor kezd rozsdasodni?! Mert en tanultam iskolaban fakrol, de a rozsda max egy szu fajnal jott elo mint szo :D
Annak meg utana kell neznem, mert hirtelen nem tudom hogy ezen a tipuson fa vagy fem legcsavar tollak voltak e. Ezeken tul nem rossz, de nem is tokeletes!
ChevyG
érdekes a fák szine!
fistin
ja, only italerim van, csóró makettezõs vagyok :DDD

LSL
Télleg?<#idiota>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

DJ Skyline
ez is egy jó kis dioráma téma lehet!

Glpetyus

Ne oltsátok már egymást állandóan :S

ChevyG work
feszülten várom a kritikád

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Glpetyus
fúúúú :o

Glpetyus
gyakorolgasd,elöbb-utóbb jó lesz.
mondjuk célszerü nem egy 10K-s dragon készleten gyakorolni :D

Seaweed
fistin
ez tényleg zsír..
és a többi? :D

gordon 24
Hát ez elég jó.....

Downhill!!

ChevyG
Seaweed
Vegre lathatnank toled is valamit?! Ne csak a szadat jartasd itt hulyegyerek!

Amennyit mar vergodtel itt most mar tenyleg viritanod kene valami uber makettet....mert kotozkodni meg genyladaskodni azt nagyon tudsz! az ketsegtelen...de egy rohad makettet se latott itt meg senki toled! (Persze ezek utan kosd fel a gatyad mert szarra lesz fikazva barmit is raksz be....az utolso elbaszott reszletet is szova fogjak tenni azt garantalom!)
<#zavart2>

ChevyG
csak linkelte, nem csinálta:D
LSL
Tök jó ruszki stug. De szeretnék én normálisan tudni festeni...
Seaweed jó képek <#eljen>

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

fistin
bepróbálkozunk

"akkor a technikába beavat valaki?"

Itt egy nagyszerû ötlet, ezt sajátísd el, fejleszd tovább, stb, ha ebbõl nem tudsz kiindulni, akkor ez a hobbi nem neked való már megbocsáss, és ahogy Seaweed is mondta, ott a Faq, + még egy csomó fórum, amiket átolvasva egy csomó hasznos információhoz jutsz.

fistin
mindennek a sajt az oka!

Seaweed
Te figy hivtuk mar a figyelmed a FAQ...ha olvasnal is, fele enyit nem kerdeznel!
fistin
hát én sarat szedtem a kertbõl, felvittem, megszáradt, és aránylag jó lett, bár jobb lenne vizes hatásúan, mind1 (nincs fényes lakkom :) )

ha tudnék nem kérdeztem volna meg :DD
akkor a technikába beavat valaki? <#whatever>

fistin
azjó :)

DJ Skyline
én púdert összekevertem barna festékkel,kicsit krém szerû lett,felkentem,megszáradt és kész...nagyon jó kis száraz sár lett belõle! :)
pár napig kamilla illatú volt a sár!<#idiota>

Bármi lehet, a homoktól elkezdve a MIG Pigmentekig bármi, nem az eszköz a lényeg, ha nem a tapasztalat, és a technika amivel megvalósította a készítõ. Te is tudsz ilyet, csak gyakorolj.

fistin
ez tetszik!

az a koszréteg, ami rajta van, a lánctalpnál, és az alsó részénél, az valójában mi? festék, a természetbõl szerzett kosz, vagy valami überspeckós dolog? :)

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Seaweed

Én ezzel szemezgetekm-24

Én ezzel szemezgetek:m-24

vagy nagyon vékony forrasztópáka

fistin
hali nem sikerült megcsinálni :(((((
ha meleg tûvel csinálom, lesz egy lyuk rajta, majd kipattintom a tût, és csak húzza a megolvadt mûanyagot, de még csak lepattogzódásra utaló jel sincs a maketten :((((
vagy én vagyok nagyon béna, vagy... tényleg én vagyok nagyon béne :(((

valaki nem tudná leírni hogyan kell?

roliairsuni
na mind1 haggyuk, majd ha kész lesz ;)

Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

modellmaker
te lovagoltál hogy mondjunk véleményt :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

fistin
az oldal bugol aszonták ték (:

DJ RUSH99
tudtok olyan online boltot ahol nagy választékban vannak revell és modell master festékek? leginkább lakk meg metál lakk érdekelne,ugyanis lehet elkezdek én is stukkerral fújni és jó lenne tudni hol kapok festéket:P nekem most tök új ez a dolog,mert eddig csak pár alapszín kellett belõlük mostmeg már sokféle kéne.. elõre is köszi!

E30 4ever

Seaweed
<#nevetes1>
Glpetyus

Glpetyus