Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
--a növényzet sürübb lessz és változatosabb
--a pilótára nagyon rágyúrok (sokkal vékonyabbak lesznek a végtagok, az álkapocs nem lessz -vagy "ki lessz nyitva", a koponya hátra csuklott helyzetben lessz.)
--4-5 figura is lessz a dio-n, 1 térképpel a kezében, 1 fotóz, 1 iszik(?), 1 a bal szárnyon áll és nézi a pilóta maradványait, 1 alkatrészt a kezében vizsgál)
5LETEKET VÁROK
kössetek bele amibe csak tudtok, mert attöl lessz jobb a diora!
Az aluminium nem rozsdasodik, hanem korrodal es az feher szinu! Rozsda max motor kornyeken lehet, de nem az alu burkolaton! A maketten lathato feketes-barnas max akkor lehet az egesz gep tuzben lett volna! De ugye a magnezium es az aluminium a nagy tuzben eleg! Tehat ez kilove!
De ezzel en be is fejeztem a tarsalgast ismet ChevyG-vel, es megy ismet vissza ignore listara, valoszinuleg orokre.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A szarny ugy van meghajolva mintha muanyag lenne....mikozben a valosagban torik, sot, ugye a japan gepek sok esetben fa vazasok voltak(sokszor a fem burkolat latt is!). A kabinteto vastag. A gep ott is rozsdas ahol fa van valojaban! A fa mikor kezd rozsdasodni?! Mert en tanultam iskolaban fakrol, de a rozsda max egy szu fajnal jott elo mint szo :D
Annak meg utana kell neznem, mert hirtelen nem tudom hogy ezen a tipuson fa vagy fem legcsavar tollak voltak e. Ezeken tul nem rossz, de nem is tokeletes!
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
mondjuk célszerü nem egy 10K-s dragon készleten gyakorolni :D
Amennyit mar vergodtel itt most mar tenyleg viritanod kene valami uber makettet....mert kotozkodni meg genyladaskodni azt nagyon tudsz! az ketsegtelen...de egy rohad makettet se latott itt meg senki toled! (Persze ezek utan kosd fel a gatyad mert szarra lesz fikazva barmit is raksz be....az utolso elbaszott reszletet is szova fogjak tenni azt garantalom!)
Seaweed jó képek <#eljen>#eljen>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Itt egy nagyszerû ötlet, ezt sajátísd el, fejleszd tovább, stb, ha ebbõl nem tudsz kiindulni, akkor ez a hobbi nem neked való már megbocsáss, és ahogy Seaweed is mondta, ott a Faq, + még egy csomó fórum, amiket átolvasva egy csomó hasznos információhoz jutsz.
ha tudnék nem kérdeztem volna meg :DD
akkor a technikába beavat valaki? <#whatever>#whatever>
pár napig kamilla illatú volt a sár!<#idiota>#idiota>
az a koszréteg, ami rajta van, a lánctalpnál, és az alsó részénél, az valójában mi? festék, a természetbõl szerzett kosz, vagy valami überspeckós dolog? :)
ha meleg tûvel csinálom, lesz egy lyuk rajta, majd kipattintom a tût, és csak húzza a megolvadt mûanyagot, de még csak lepattogzódásra utaló jel sincs a maketten :((((
vagy én vagyok nagyon béna, vagy... tényleg én vagyok nagyon béne :(((
valaki nem tudná leírni hogyan kell?
Amibõl lekvárt lehet fõzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
E30 4ever