Makettezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérsz egy pofont ? :DD
bazzzzzzzzzzzzzzz !!! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Hajo szep!
Parducos isten!
Nah de a Leo?! Az a kiraly! <#worship>#worship>
(fejetlen parduc a templomban is zsir!)
Parducos isten!
Nah de a Leo?! Az a kiraly! <#worship>#worship>
(fejetlen parduc a templomban is zsir!)
Ja, nem szórakozok én holmi Sd.Kfz. 251D-kel, meg Jagdpanzer IV-esekkel. <#idiota>#idiota>
ha már voltak, bocsesz :)
(Ja és a gyengébbeknek: ezeket linkeltem, és nem én csináltam õket <#mf2>#mf2> )
Egy kis morál helyrebillentõ hsz. <#vigyor>#vigyor>
Ilyet gyárts Petyus. <#gonosz1>#gonosz1>

Ilyet gyárts Petyus. <#gonosz1>#gonosz1>

ez am a polir vazz...<#wow2>#wow2>
hat ehhez asszem fel kene kotni a gyatyat makettben...
hat ehhez asszem fel kene kotni a gyatyat makettben...
kbx meg Dániában vagyon. (ha jól emlékszem)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
vagyok nyugi csak már nem nyomdaképesek a gondolataim a vérpistikék miatt... <#kuss>#kuss><#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
<#smile>#smile>
Jelen vagyok én ám, nem tántoríthat el holmi antipatikus illetõ a kedvenc topikomtól! :o)
Ha esetleg ezentúl kevesebbet jársz a topikba,a nem túl "szimpi" látogatók miatt,úgy picsán rúglak,hogy elszálsz ! <#ticking>#ticking>
Már így is ritkábban jöttök be,Csoder-el,MM-el,Kbx-el,Jagi-val,Mikx-el együtt :C
Az viszont kurva erdekes hogy jon egy-ket nyighaj hulyegyerek, aztan majd ok megmondjak mi lesz ebben a topicban! Illetve nekik all feljebb ha valaki azonnal nem de-man' regal a hulyesegeikre!
Erdekes hogy a topic regi, epito tagjait SOHA nem zavarta az hogy kepeket rakok be...sot...ugye volt amikor egynap tobbszaz kep is bekerult...megis meg tudtunk lenni egymas melett, egymassal egyetertve vagy nem de bekeben. Erre jott ezen anyaron par hulye kis takonypoc aztan azthiszik ok szartak a spanyolviaszt.....EN mar kurvara kezdem unni...Peran elottem ugyanezt szovatettek ..de mostanra en is odajutottam hogy unalmas amit muvelnek.....
(ez az atka ha a top10-be kerulunk...jonnek a verpistikek! nezegetik a kepeket aztan majd OK aztan..de ha valami nem megy, es nem azonnal van kinyalva segguk mint ahogy apuci-anyuci teszi...akkor aztan hoborognek...es ha valakinek velemnye van, es netan az negativ akkor aztan mondjak am a maguket.....)
Erdekes hogy a topic regi, epito tagjait SOHA nem zavarta az hogy kepeket rakok be...sot...ugye volt amikor egynap tobbszaz kep is bekerult...megis meg tudtunk lenni egymas melett, egymassal egyetertve vagy nem de bekeben. Erre jott ezen anyaron par hulye kis takonypoc aztan azthiszik ok szartak a spanyolviaszt.....EN mar kurvara kezdem unni...Peran elottem ugyanezt szovatettek ..de mostanra en is odajutottam hogy unalmas amit muvelnek.....
(ez az atka ha a top10-be kerulunk...jonnek a verpistikek! nezegetik a kepeket aztan majd OK aztan..de ha valami nem megy, es nem azonnal van kinyalva segguk mint ahogy apuci-anyuci teszi...akkor aztan hoborognek...es ha valakinek velemnye van, es netan az negativ akkor aztan mondjak am a maguket.....)
Nembaj..ez a sok nyaron ideszabadult verpistike szeptembertol ugyis eltunik....aztan vissza all a rend! 

Köhöööömmmm!!! Azert mert az oldal aljan eltunik valami az nem jelenti azt hogy elveszik...
<#zavart2>#zavart2>
lol de buta..
így terjed a pletyka, jelen esetben kitalálsz valamit, és beírkálod, holott nem is úgy van :OOO
különben is mifaxér kell belekötnöd mindenkibe, neked már senki nem tetszik? csinálj magadnak egy topicot, linkelgesd a képeidet, és szidjad a saját írásod <#violent>#violent>
így terjed a pletyka, jelen esetben kitalálsz valamit, és beírkálod, holott nem is úgy van :OOO
különben is mifaxér kell belekötnöd mindenkibe, neked már senki nem tetszik? csinálj magadnak egy topicot, linkelgesd a képeidet, és szidjad a saját írásod <#violent>#violent>
Sztem a pilota koponyája elõre dõljön mert ha valaki beadja a unalmast akkor elernyednek az izmai ha csak nem izomgörcsben halt meg.<#nevetes1>#nevetes1>
Ahh, szintén egyik kedvenc a féllánctalpasok közül. <#worship>#worship>
Egyszer majd rakok össze egy ilyet az tuti. <#finom>#finom>
Egyszer majd rakok össze egy ilyet az tuti. <#finom>#finom>
Hú ez nagyon szép makett is meg tank is!
Mi a típusa?
Mi a típusa?
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.